Отговори
# 465
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !

zarani

Потресаващо великолепна двойка - Сеит и Шура!
Този сериал май ще ни зомбира окончателно! Joy Joy Joy
Наздраве,докато още имаме сили да дишаме,че аз след този фрагман останах без дъх!

# 466

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 00:52 от dterziiska

# 467
Честита Нова Година, момичета! Hug
и аз съм без дъх след този фрагман ... невероятен! Този филм ще ни побърка, казвам ви отсега!

# 468
Много красиви сцени ни очакват. Grinning Обичам да гледам дами и кавалери, балове, дълги рокли, страстна любов...ОХ! Grinning

Много ми хареса косата на Шура. Както предполагах, прибрана в прическа, а цветът - много светло рус, на момиче с такава коса руснаците казват "белокурая", много руса, почти бяла.

Сеит как гледа..............Диме, няма да дишаш, гарантирано!  Grinning

Е, при нас Новата 2014 година дойде с танцови стъпки.  Simple Smile

# 469
Честита Нова година!Бъдете живи и здрави!Наздраве!
Много красив и обещаващ фрагман-чудесна двойка са Къванч и Фара!

# 470
  • София
Страницата на сериала в сайта на Star Tv - http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura

# 471

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ВИ, ДАМИ!
ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С ПРЕКРАСНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ В СЕМЕЙСТВАТА НИ И ПРЕД ЕКРАНА!

Този валс ще го направим на живо май! Peace Да са ни живи и здрави актьорите, харесаха ми... Hug
Къванч е убийствен в униформа Crazy.... Фарах отлично са я барнали като за рускиня супер!   bouquet
Сега очаквам трепетно първите сцени на сериала...Жалко, че има цял месец още, ама всеки ден ще вдигаме адреналина...заедно! Flutter

# 472

какъв поглед само ... не зная колко пъти гледах фрагмана, момичета ... ужасно ми харесаха и двамата. Само дето сега съвсем пък нямам търпение да започне  hahaha

# 473

какъв поглед само ... не зная колко пъти гледах фрагмана, момичета ... ужасно ми харесаха и двамата. Само дето сега съвсем пък нямам търпение да започне  hahaha

Какво ли значат тези сцени? newsm78 Който е прочел романа да се опита да предположи Whistling...

# 474
Шани  Heart Eyes може би е момента, когато Курт бягаше на лодката , която щеше да го отведе далеч от Русия, за да не го убият болшевиките, които го търсеха под дърво и камък, начело с приятеля му от детинство newsm78 Но Шура го чакаше на лодката, не в гората ...

# 475
Аз пък гледам този афиш, а надписът е повече от красноречив -
 "Легенда за любовта......"

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1497811_7 … 1_171806808_n.jpg

Шани, аз я четох,но това вероятно newsm78 е за събитията в Кисловодск,когато идва красната армия и разрушава всичко,семейството на Шура е разпръснато и прогонено и т.н.Ама може и да бъркам, Thinkingче нали знаеш в първия фрагман понякога гледаме кадри от много по-далечни епизоди.

Фенче, писали сме почти едновременно, но ..... явно няма да отгатнем лесно какво са ни "забъркали"

# 476
Момичета, с много обич за вас един поздрав! Hug

# 477
Фенче, Диме Hug  Ясно е, че бягат горките! И двамата са обезумели, но поне са заедно ooooh!... Не ми се мисли за Фарах как е издържала на този студ с тази тъничка рокля ooooh!...ама като търси любимия така ще е ... Crazy

# 478
Шани, аз затова мисля, че е от този момент, който ти посочих, защото Курт беше обезумял, че убиха брат му ... не знам, ще чакаме и ще видим ...

# 479
  • AMS
Момичета, страхотен фрагман!!!
И аз не знам колко пъти го гледах, че го и разделих на гифчета.

Мисля си, да не би при тази сцена да е станал инцидента!?

Общи условия

Активация на акаунт