Отговори
# 480
# 481
  • София

Large 1224x1532

# 482
Запис от мен  Hug
Определено смятам да му дам шанс защото и двамата са ми познати  Елчин съм я гледала в БАХ и ролята не беше много положителна,но ми харесваше как се справя
Аслъ също много ми хареса в Хулиганът  Peace
Смятам че Фарах и Киво ще избият рибата на мен лично много ми харесаха  Peace Heart Eyes

Честита Нова година на всички  Hug Hug Hug

# 483
Преди да ви пожелая лека нощ, искам да кажа нещичко!  Hug
Значи музиката на Тойгар е страхотно силна! Peace Голям + за сериала е, ще ни говори както и в други филми за предстоящите събития.
Киво е ГЕНИЙ без преувеличение! smile3501 Така показва чувствата на героя си, че няма как да не му повярва човек! А в него бушуват невероятни страсти заради тази роля, това предизвикателство няма аналог в досегашната му кариера. Надявам се да гледаме шедьовър във всяко отношение Hug...
Лека нощ!!!  bouquet

# 484
Сурва весела година,
здрава да ви е гърбина,
всяко зло да ви забрави,
да сте живи,да сте здрави!
С Къваню да си пиете кафето на Долмабахчето,
за гащуин и атлъни у Каньону да ви води,
а праз лятото из Чешемето да ви повози с БМВ-то!

Честита 2014 година!  Hug

# 485

какъв поглед само ... не зная колко пъти гледах фрагмана, момичета ... ужасно ми харесаха и двамата. Само дето сега съвсем пък нямам търпение да започне  hahaha

Какво ли значат тези сцени? newsm78 Който е прочел романа да се опита да предположи Whistling...

хващам се на бас, че Шура сънува  Simple Smile

# 486
Добро утро и за много години, дружки! Hug
Честито на именниците, ако има такива !
Скрит текст:
сестра ми днес е именячка, а племенникът ми има РД.
Шани  newsm51 newsm10 smile3521 smile3521
Корси  Heart Eyes джанъм, голяма си поетеса, значи! newsm51

# 487
Честита Нова Година на всички!!  Hug Да сте живи и здрави и много щастливи!!!  Hug

Шани, аз затова мисля, че е от този момент, който ти посочих, защото Курт беше обезумял, че убиха брат му ... не знам, ще чакаме и ще видим ...

Относно момента за който говорите в снега - мисля, че е сън.  Peace Когато убиха брат му бяха в Крим и май нямаше сняг.  newsm78 А и Сеит не би трябвало да е с униформа тогава, защото беше след Революцията и той вече не беше офицер.  newsm78

Много, мнооого красиво промо!! Прекрасни са Сеит и Шура!!! Дано успеят наистина пресъздадат атмосферата на онази бурна епоха, описана в книгата!!!  Peace И музиката е страхотна!!!  Peace

Честито на всички именници!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 488
Честито първо утро от Новата 2014 година! Hug Честити да са именниците във всеки дом!  bouquet
Корси, Hug за такова събитие като твоето пожелание, си мечтая.
Ама наистина си станала поетеса ей... Продължавай да ни радваш...  bouquet
Курт= Къванч наистина е като хищник, вълк отвсякъде... но май попада в собствения си капан! ooooh!

# 489
# 490
# 491
Здравейте,дружки!
Честита Нова Година на Вас и Вашите семейства!

Да почерпя за либето ми,роден точно в 12.00 часа на Нова Година!!!

[imghttp://www.bis.bg/fsh/4/7/3/6/c/49907/albums/e/e/4/18899/c/2/c/1255862.jpg?v=0]http://[/img]

# 492
Привет, дружки! Hug
Усмивчице  Heart Eyes да ти е жив и здрав и все така да те радва! Честит празник!

феновете вече творят ...
Ани  Hug добре дошла!  bouquet Може и така да е, ще видим ... Peace

# 493
  • София
Честит празник на всички именници и рожденици!   bouquet Здраве, късмет и много любов!  Hug

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 02:43 от zarani

# 494
  • Варна
Здравейте,мили дами Hug
Влизам да ви поздравя с Новата година.Да е усмихната и благодатна!
Честито на всички празнуващи-именици и рожденици!

пп страхотен фрагман Peace

Общи условия

Активация на акаунт