Отговори
# 510
Привет, дружки мили!  Hug Hug Hug
Освен подругите готовност за превод има и във-http://www.viki.com/tv/21745c-kurt-seyt-shura
Искрено се надявам да се наслаждаваме на качествена работа и на преводачките от вси страни!

# 511
Честита Нова Година!  Hug
Радвам се, че ви открих тук!
И аз се запалих по този сериал, надявам се да оправдае очакванията ми! Simple Smile

# 512
Привет, дружки мили!  Hug Hug Hug
Освен подругите готовност за превод има и във-http://www.viki.com/tv/21745c-kurt-seyt-shura
Искрено се надявам да се наслаждаваме на качествена работа и на преводачките от вси страни!

Аз на това казвам новогодишен подарък- "Превод".

# 513
Да живеят преводач(к)ите от всички страни!  Grinning Grinning Grinning

Благодарение на тях, гледаме интересуващите ни филми и сериали.

Диме, според мен, не е важно преводачите да са чели книгата. Същественото е КАК сценаристките са я прочели.  Simple Smile Скоро ще разберем.

# 514
Честита Нова Година!  Hug
Радвам се, че ви открих тук!
И аз се запалих по този сериал, надявам се да оправдае очакванията ми! Simple Smile

HugДобре дошла! И всички други също...  bouquet
Събираме се Crazy...Който знае езика, може да превежда и онлайн по време на излъчването. Peace

...backstage...

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 17:31 от shaane

# 515
Значи през февруари. Wink

# 516
Браво на знаещите и можещите момичета!  love001 smile3501
Да кажа като Мечо Пух - колкото повече,толкова повече smile3521
Сериалът явно ще е хитът на 2014 година,че с тези тийн бози,които ни принуждават да гледаме,вече ми се изопнаха нервите,но любовта ми към комшийските сериали е нестихваща,та затова все с надежда зяпам всичко ново... Tired
Дано във Вики английските преводи са по-бързи,та да се радваме и ние  после Laughing Laughing Laughing

# 517
  • София
Здравейте!  Hug

Не мога да спра да гледам фрагмана, музиката е страхотна. Обожавам периодни и костюмни драми, любимо ми е всичко свързано с Русия, през този период. Дано сценарист и режисьор не ни разочароват, в Къванч и Фарах нямам никакви съмнения, сигурна съм отсега, че и двамата ще се справят блестящо, добри актьори са.  Peace

Ако се започва превод, е хубаво да се помисли и за някакъв резервен вариант, Вики не е съвсем сигурен. Star TV имат навика да блокират сериите качени в YouTube.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 18:02 от zarani

# 518
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! НЕКА ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И БЛАГОСЛОВЕНА ЗА ВСИЧКИ ! КЪСМЕТЪТ И БЛАГОПОЛУЧИЕТО ДА СА ВИНАГИ С НАС, ЛЮБОВ И ДОБРИНА ДА ИМА ДОМОВЕТЕ, ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НИ ! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - НАЙ- ДОБРОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ !

Мили момичета, благодаря от сърце за всички снимки и новини около сериала, който вече всички очакваме с огромно нетърпение ! И как да е иначе - след такъв умопомрачителен трейлър !  Crazy
Къванч - прекрасен и толкова различен ! Внушителен, суров, огнен ! Просто спира дъхът ти !
И красивата, нежна и фина като порцелан Фарах - една истинска Шура, в чийто поглед можеш да прочетеш цяла палитра от емоции - любопитство, изумление, възхищение, дори мъничко страх...Изящество и съвършенство лъха от фигурите на двамата ! За мен, няма никакво съмнение, коя е новата двойка на тазгодишния филмов сезон !  Peace

Не съм сигурна, че фрагманът отбелязва даден момент от книгата - мисля, че е сбор от фрагменти . Peace

Добре дошли на всички нови момичета - радвам се, че ставаме много и вярвам, че заедно ще се забавляваме и наслаждаваме на талантливите ни любимци !   bouquet
От все сърце благодаря и на всички, които ще се ангажират и ще отделят от свободното си време, за да можем да се наслаждаваме на филма с качествен превод !   bouquet

# 519
Привет Дами!
Записвам се при вас и как иначе,след такъв фрагман,няма такъв валс,такава игра,прекрасни Къванч и Фарах,много си подхождат Peaceслучайно попаднах на него преди половин час и оттогава само го превъртам,принципно съм голяма фенка на Къванч,мислех да се откъсна от турските сериали,ама явно Киво си ме дърпа насам hahaha

Извинявам се,че първо пиша,а после ще ви чета,защото може вече да е казано,но знаете ли поне коя седмица почва филма,това тяхно Скоро не ми звучи много скоро Sad

# 520
Госпожата Hug, добре дошла на родна земя...и в темата!  bouquet Благодаря за пожеланията и да ти се връщат многократно... Peace
Момичета Hug, с превода на Курт Сеит и Шура на руски ще се заеме един сладур, стар познайник за мен- Фарух Салманов, надявам се го помните и с превода на Кузей/ Гюней!  bouquet  

# 521
  • София
Извинявам се,че първо пиша,а после ще ви чета,защото може вече да е казано,но знаете ли поне коя седмица почва филма,това тяхно Скоро не ми звучи много скоро Sad

Говори се за февруари, на някой места споменават и началото на март, но дано да е февруари.  Laughing
Няма точна дата все още.  Peace

# 522
Госпожата Hug добре дошла на родна земя! Аватарчето ти напомня за красива новогодишна нощ!
момичета,големи късметлийки сме и с композиторът Тойгар! Peace
Най-хубавата филмова музика е създал за любими сериали - мелодия на сърцето,Забранения плод,Фатмагюл,Езел,Кузей-Гюней,сега има композиции и в Прилив-отлив - наистина ще губим сънят си след всеки епизод,не само от актьорска игра,но и от вероятно , много вълнуваща музика.
При подругите прочетох / те са сложили снимка на обложката на книгата на българското издание,което ме накара да вирна нос  Laughing/ ,че Нермин Безмен била казала,че сериалът няма да е 1:1 с книгата,освен историческите събития,които пресъздава.Тези разлики май ще дойдат от спестяване на личните нещица за легендарната,приказна  любов на дядо й и Шура.Имаше такива намеци още в началото когато преговаряха за авторските права и т.н.

# 523

Говори се за февруари, на някой места споменават и началото на март, но дано да е февруари.  Laughing
Няма точна дата все още.  Peace

Благодаря Peaceзнаех си аз,че като кажат скоро ще се чака месец ,два, ooooh!еми няма как,за хубавите работи се чака,а съм убедена,че ни чака нещо наистина прекрасно

Видях,че събирате екип за превод,аз разбирам горе долу добре турски,но не мога да кажа дали ще мога да се включвам в преводите на сериите,доста организирано трябва да се действа,адмирации за дамите които ще се наемат междудругото,а аз не винаги съм на линия,но за преводи в ефир,от моя страна няма никакъв проблем,даже ще ми е приятно да помагам с каквото мога

# 524
Шани, Димето,  Hug Hug Hugдобре съм ви заварила, момичета !   bouquet
Новогодишната нощ, беше не просто красива, беше невероятна, беше просто вълшебна !  Heart Eyes Crazy Flutter Heart Eyes
От сърце пожелавам на всички да видите на живо тази красота и да почувствате емоцията !  Hug

Димето,  Hug така е, Нермин Безмен, още в първите интервюта каза, че няма сценарият да следва едно към едно романа. Самата тя сподели, че е имала притеснения, заради твърде личните истории, споделени в романа, семейството и също, затова книгата ще послужи само като литературна основа. Peace
А знаем, че Едже може да прави интересни и запомнящи се сценарии, използвайки добра литературна основа - неслучайно ЗП, е сериалът, който и до ден днешен, е номер 1 в класациите на дизитата. Peace
Така че, аз също очаквам невероятна и запомнящата се история - има всички предпоставки за това !  Peace

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 19:55 от gospojata

Общи условия

Активация на акаунт