Отговори
# 645
  • София
Ето обещаното с Берк Ерчер.

Участието му започва от 0:07:20 до 0:08:17, от 0:19:36 до 0:20:48 и от 0:49:49 до 0:57:54. Съжалявам, че го давам така, но няма отделни части само с него.
http://www.youtube.com/watch?v=xiEvAzHf92k

"Сънят на пеперудата" го има с руско аудио качено и в Замунда. Има го и с турско, но в онзи лошият вариант в който го гледахме преди. В коментарите, ъплоудера е обещал, че ако излезе скоро на DVD, ще му направи и превод.  Peace

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 01:10 от zarani

# 646
Добро утро! Hug
Зарани  благодаря!  bouquet
Днес е Ивановден! Ако има празнуващи в темата - бъдете здрави!  bouquet
Ето и последната клюка от гъркините, този момък щял да се включи към екипа на К§Ш след 3 серия ...

бил играл в Огледален свят ... който го е гледал, да каже добър ли е ...
Хубав ден ! Hug

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 06:15 от queen_fenka

# 647
Ето и последната клюка от гъркините, този момък щял да се включи към екипа на К§Ш след 3 серия ...
бил играл в Огледален свят ... който го е гледал, да каже добър ли е ...

Ролята му не беше голяма, ама не мен хич не ми хареса. Peace

# 648
Добър ден на Ивановден ! Да е честит празникът на всички, които имат повод да празнуват и почерпят !   bouquet

Този, новият левент, снощи го мернах на тв-то, но нищо не мога да кажа за него.  Peace

# 649
Момичета, оказва се, че Нермин Безмен в момента живее с Толга Саваджи, модел и артист, по-малък от нея с 9 години. Хубава двойка са.

Днес пак се замислих за интервюто на Нермин ... доколкото съм чела, тя винаги се е страхувала от екранизация на нейната книга, защото се е опасявала как ще бъде предаден духа на историята. Защото за нея това е нещо съкровено, много лично. Но явно екипа на филма я е убедил, че това няма да бъде комерсиален продукт, а и присъствайки на снимките, не може да не е попаднала под обаянието на нашето момче, неговото сериозно отношение към работата и талантът му да пресъздава всеки образ явно я е успокоило. Пък като си помисля - тя само печели от това да се екранизира книгата и и то с участието на един от най-обичаните им актьори в главната роля. Аз си мисля, че това за нея е направо печалба от лотарията. Не знам колко се купува книгата и, но филмът ще бъде закупен от много държави .

# 650
 Joy Joy Joy Joy Joy руските подруги вече са се побъркали по този Берк ...

е не е грозен, ама чак пък толкоз ...
на мен повече ми харесва този Биркан, с който Киво е работил като модел

интересно, дали той ще играе Петро  newsm78

# 651
  • София
Според тази статия, доколкото разбрах актьорът Нури Алчо (Nuri Alço), също ще има участие в сериала. За мен е абсолютно непознат.  Peace

İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni rol arkadaşı!

Повече за Нури Алчо от Уикипедия - http://tr.wikipedia.org/wiki/Nuri_Al%C3%A7o
http://www.imdb.com/name/nm0023697/

# 652
# 653
Зарани   bouquet а може би този артист ще играе баща му  newsm78
засега имаме само това ...

и дори и това не е сигурният каст, това е излязло до сега.

# 654
Хай, дружки! Hug
BELL  Hug добре дошла!   bouquet Не, няма още излъчена серия, филма ще започне февруари или март  newsm78 За сега имаме само един умопомрачителен трейлър, който разби всички рейтинги по гледаемост - за 4 дни е бил гледан от близо 9 милиона ...
Момичета, искам накратко да ви преведа какво пишат рускините за думите на Нермин Безмен за нашето момче
" Преди една година това, което знаех за Къванч Татлъту беше, че носи короната на най-добрия модел в света за 2002 год. \ имах чувството, сякаш съм живяла на друга планета хахаха / През изминалите години не съм гледала неговите сериали, за мен неговата растяща репутация беше само като звук. Когато той беше избран за ролята на Курт Сеит , неговата личност и актьорски качества придобиха за мен огромно значение. В момента на написването на тези думи, стотици хиляди мои читатели изказаха възторга си, че именно той ще се превъплати в ролята на дядо ми.
Без да обръщам внимание на това,че той е много известен и има внушителен брой фенове, аз бях впечатлена от това, че той продължаваше да се самоусъвършенства, да се учи да бъде Курт Сеит - уроците за валс, бойните сцени, коня , заставен да стои на два крака, измъченият войнишки поглед ...аз знам, че моят дядо би гледал с гордост на него.
Когато аз слушах и гледах Къванч, се вслушвах в моите чувства, това беше много важно за мен. Колкото и да е добър актьора, актьорството си има собствена интерпретация и удаление  newsm78 на моя дядо би ме направило много нещастна. Но много скоро разбрах, че опасенията ми са били напразни. Къванч ми каза :" Аз искам да науча тази история от Вас. Можете ли да ми я разкажете? Това е много важно за мен"
Аз си казах -Добре, аз не губя по този начин дядо си, напротив, това за мен ще е победа. И след 5 минути пред мен вече не беше Къванч Татлъту -възроди се Курт Сеит 1916 година ...
В болницата, когато Къванч отвори очи, все едно моя дядо излезе от комата. Снимките на тази сцена възродиха в мен много спомени, сълзите, които пролях, докато пишех тази история. Сега, пред мен Курт Сеит оживя в друго тяло. Когато гледам Къванч, в мен отново оживяват онези чувства ..."
Момичета, и това ако не е признание за професионализма и таланта на нашето момче ... здраве му кажи! Пък някои нека си злобеят... хич не ме интересува, аз знам защо харесвам именно Киво, а не някой друг. Peace

Фенче, наистина е огромно признание за таланта и професионализма на Къванч!
Но... се съмнявам нищо друго да не е чула за него и да не е гледала при толкова много сериали с по 70-80 болюма, хайде холан - ние чухме, тя не - а живее с модел, и тя пише и въобще ....са от хайлайфа, както виждам.
Но както и да е - това няма да намали ореола му на непостижим!
Най-важното е, че има желание непрекъснато да се усъвършенства и не лежи на стара слава или само на красотата си, която е безспорна. Английски владее много добре.
Един успяващ млад човек, от когото мога само да се възхищавам! И не само аз, както се вижда - много сме очарованите!
Целувки!   love001

# 655
  • София
Фен,  Hug За Биркан Сокуулу, Ушан Чакър и червенокосото момиче се знае, че със сигурност ще участват.  Peace
Вече за останалите, ще трябва да чакаме официална информация.

Последните колажи на Фунда на тема "Курт Сеит и Шура" са много красиви.  Heart Eyes

# 656
Аз не влизам много в темата, защото още не съм прочел книгата, а тук все пак се коментира (което е и редно).
Просто искам да напомня, че сериала ще се превежда на български ... даже идеята ми е сериала да е преведен на български още преди и другите езици, за това ще се опитам да направя връзка с преводачи от различни страни за да си съдействаме ... до Март има много време.
Та искам да знам, ако някой друг също иска да превежда, да се разберем предварително за да не се върши една работа два пъти паралелно, като може да си съдействаме.  Simple Smile
Приятна дискусия.

Това е най-прекрасната новина за цялото ни женско войнство в тази и други тема,надявам се!
Бъди здрав Стерео Peace Пък ние тук ще ти раздаваме бол чичек и целувки,че само стова можем да ти кажеМ  БЛАГОДАРЯ  и ОБИЧАМЕ ТЕ Hug  И ЩЕ СМЕ НЕУМОРНИ В ПОВТАРЯНЕТО ИМ.

Ау-у-у, много Убав този Берк Heart EyesХаресвам такива мъже /то пък и аз съм пИпИрудка Joy/ Crazy не ми обръщайте внимание на бъзиците

# 657
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Все още не мога да се включа във вашите  дискусии  ,защото не съм чела книгата и честно предпочитам да изгледам първо сериала и евентуално след това. Надявам се че ще ме заплени историята и очаквам с нетърпение  започването  му .
А доколкото до актьора ,който  игра в ОС  на  мен лично  не ми харесваше  играта  му ,но все пак може и да е задобрял  Laughing

Лека нощ от мен и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 658
  • София
Излязоха номинациите за 46-тите кино награди SIYAD. Това са едни от най-престижните награди за кино в Турция. "Сънят на пеперудата" има 9 номинации, Къванч и Фарах също са номинирани. Той в категорията за най-добър актьор, а тя за най-добра актриса в поддържаща роля.
Ето и всички номинации, който е получил филма:

46. SİYAD Ödülleri'nde Kelebeğin Rüyası 9 dalda aday!

En İyi Film
En İyi Yönetim - YILMAZ ERDOĞAN
Mahmut Tali Öngören En İyi Senaryo - YILMAZ ERDOĞAN
En İyi Erkek Oyuncu Performansı - KIVANÇ TATLITUĞ
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Performansı - FARAH ZEYNEP ABDULLAH
En İyi Kurgu - BORA GÖKŞİNGÖL
En İyi Müzik - RAHMAN ALTIN
En İyi Görüntü Yönetimi - GÖKHAN TİRYAKİ
En İyi Sanat Yönetimi - HAKAN YARKIN

http://www.siyad.org/

Наградите ще бъдат връчени след 12 дни.

# 659
Привет, дружки !  Hug
От сърце благодаря за всички новини и снимки, които споделяте за нашият сериал ! Много се вълнувам и го очаквам с все по- голямо нетърпение !  Heart Eyes

zarani,  Hug благодаря ти !   bouquet Надявам се, че Пеперудите ще оберат наградите - филмът и екипът ги заслужават !  Peace

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 11:47 от gospojata

Общи условия

Активация на акаунт