Отговори
# 420
Шани,  Hug знаеш ли, че е така.  Thinking Мисля си, че стълбите са същите, на които Кямран предложи на Фериде.  newsm78 Ще потърся снимки/гифчета да сравним. Peace

П.П.: Абсолютно си права. Peace

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 23:53 от ·٠•Snejka•٠·

# 421
Точно това исках да постна, Снежи Hug! Съвпадението е на 100%, убедена съм! Peace
Та си мисля, че явно тази къща ще стане нов хит сред феновете- в един сезон, в два харесвани сериала...
Много ми харесва да е така...Ето го и предложението на Кямран:

Скрит текст:

# 422
Да стане хит,колко да стане ,тя и сега си е хит,
само дето никой нема да ви пусне там да влезете  smile3534
Това е Marmara Üniversitesi

# 423
Добро утро. Hug Hug Hug

Да стане хит,колко да стане ,тя и сега си е хит,
само дето никой нема да ви пусне там да влезете  smile3534
Това е Marmara Üniversitesi

Ще ни пуснат, щото сме с връзки.  Mr. Green smile3533

Приятна седмица.   bouquet

# 424
Добро утро, дружки! Hug
Снеже  Hug благодаря за кафето!  bouquet
Корси  Heart Eyes Hug Heart Eyes

тази снимка ми е любима ... ех, този Курт, май ще ни вземе акъла отново ... Joy Joy Joy

# 425
Добро утро, дами  Hug

Фенче, искам Курт да ми вземе акъла, ама ако е по романа, няма да може. Образът му в началото е толкова многообещаващ, но после...

# 426
Привет, момичета! Hug Hug Hug
От снощи ме е заинтригувал този кампос където са снимали валса на Курт и Шура, та продължавам и днес да издирвам инфо. Може и да Ви досаждам, ама се вълнувам...

А пък каква огромна градина има  ooooh! ooooh! ooooh!

Ето и местоположението му- в познатия ни вече квартал Юскюдар

Наблизо е и новото строително чудо на Турция- тунелът под Босфора Мармарай. Дори мисля, че и терминалът от азиатската му част е съвсем наблизо. Стягайте редиците и да тръгваме напролет Crazy

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 11:19 от shaane

# 427
 ·٠•Snejka•٠·  ми хайде де, от кога чакам аз някой връзкар да влезе там че да ми направи малко снимки,и автограф от Къванч да ми вземеш  newsm47

# 428
·٠•Snejka•٠·  ми хайде де, от кога чакам аз някой връзкар да влезе там че да ми направи малко снимки,и автограф от Къванч да ми вземеш  newsm47

Ще отидем всички заедно  Grinning и ако не попаднем на Къванч, ще вземем автограф от Бурак и Фахрийе.
Все ще е хубаво.

Шани, толкова е красив универитетът и градината му, че ми се прииска да уча там!  Simple Smile

# 429
Скрит текст:

Момичета,  Hug благодаря за всички новини и снимки!   bouquet

# 430
Здравейте, каква е информацията във връзка с превода на сериала.
Аз бих се радвал да помогна  Simple Smile
В момента чета и книгата. Пишете ми на лично  Grinning

# 431
Здравейте, каква е информацията във връзка с превода на сериала.
Аз бих се радвал да помогна  Simple Smile
В момента чета и книгата. Пишете ми на лично  Grinning

Добре дошъл!  bouquet Приятелю, Hug ти си първия задаващ този въпрос, така, че имаш вече и почетно място за превод! Ще се радвам да се включиш още от самото начало, например трейлъра, очакван утре вечер, преди полунощ по стар ТВ... Peace

# 432
Добре. Няма проблеми и аз с чакам с нетърпение първия фрагман, макар, че не знам защо си мисля, че няма да има никакъв диалог и никакви реплики  newsm78

# 433

Ще отидем всички заедно  Grinning и ако не попаднем на Къванч, ще вземем автограф от Бурак и Фахрийе. Все ще е хубаво. 

О, дааа. Wink Heart Eyes

Hug Wink Hug

# 434
Хай отново дружки! Hug
О, имаме си и мъж в темата  newsm44 newsm44 newsm44 добре дошъл stereo hz   bouquet много ще се радвам, ако помагаш с превода! Hug
Снеже  Heart Eyes и аз мило искам автограф! Е, може и от Бурак и Фахрие, ама предпочитам от извънземното  Joy Joy Joy Joy
много ми харесва тази актриса

Общи условия

Активация на акаунт