WIZZ AIR 11

• 62 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Ще летим в края на месеца с беба до Лондон.
Имам спомен, че мога да нося за нея вода/храна? Колко може?
И има ли приоритетно качване като сме с нея или само срещу заплащане вече?

Взели сме един малък и един голям салонен багаж дано се съберем  Crazy

# 16

Количеството храна/вода за бебета не е уточнено - казват - колкото е необходимо за пътуването. Може да ви накарат да опитате водата/храната.
Бебетата и малките деца ги качват приорити.

# 17
И аз да благодаря за прекрасната тема. Много сте полезни, мили и отзивчиви.   bouquet
Утре някой ще лети ли до Лондон? Да си намеря дружинка, че съм сама.

# 18

Количеството храна/вода за бебета не е уточнено - казват - колкото е необходимо за пътуването. Може да ви накарат да опитате водата/храната.
Уф чудесно Simple Smile
Значи мога да взема 2*500 минерална вода надявам се и нещо като сандвич Simple Smile Пък ако им се стори  много ще редуцираме  Laughing
 Hug

# 19
  • софия

Уф чудесно Simple Smile
Значи мога да взема 2*500 минерална вода надявам се и нещо като сандвич Simple Smile Пък ако им се стори  много ще редуцираме  Laughing
 Hug
За сандвича няма да имаш проблем. И друга храна. Но ако водата ти е в бутилките си може и да те накарат да я изхвърлиш. Нас април месец ни накараха. Бяхме с детето и беше в нейната раница. Да, не е бебе като твоето, но мисля, че не биха те накара да я хвърлиш, ако е в бебешко шише. Peace

# 20
Здравейте,
възможно ли е да са прекратили полетите до Париж, не успявам да намеря инфо  #Cussing out

# 21
...
Уф чудесно Simple Smile
Значи мога да взема 2*500 минерална вода надявам се и нещо като сандвич Simple Smile Пък ако им се стори  много ще редуцираме  Laughing
 Hug

Според мен е множко 2х500, но пробвай и ще видиш.  Laughing
Обикновено пътуващите с бебета са я сложили в подходящо шише.

Здравейте,
възможно ли е да са прекратили полетите до Париж, не успявам да намеря инфо  #Cussing out

Не съм чула такава информация, но и аз не видях Париж. Да се надяваме, че е проблем със сайта.

# 22
  • Русе
  Има би значение в колко часа , в кой банков клон и в каква валута  да се внесат парите от банковия превод за 24 часовата резервация.

# 23
Мерси за новата темичка,  Hug
От първите постове за евтините билети, септемвти месец за 10.11 (тази неделя) билета за отиване до Лондон го взех за 59 лв. без клубно членство. За на връщане успях да се вредя със 150 лв) Можеше и по-евтино, но изтървах момента, защото нямах парите в картата.

# 24
За сандвича няма да имаш проблем. И друга храна. Но ако водата ти е в бутилките си може и да те накарат да я изхвърлиш. Нас април месец ни накараха. Бяхме с детето и беше в нейната раница. Да, не е бебе като твоето, но мисля, че не биха те накара да я хвърлиш, ако е в бебешко шише. Peace
Ау това за бебешкото шише е идея Simple Smile
Тя никога не е пила от шише  Blush Ама ще й напълня - имам от най-малките на Авент  Crazy - поне маскировъчно да мине надявам се  Laughing

Иначе за билетите - купих ги през септември - датите са 21-24 ноември (беба няма как да я оставя и си я разхождаме с нас  Mr. Green - тя не е много бебе вече де, ама не е и голяма  hahaha). За 3мата в двете посоки са 400 лв общо с багажите.

# 25
Здравейте,
възможно ли е да са прекратили полетите до Париж, не успявам да намеря инфо  #Cussing out

Когато обаче маркираш на картата Париж, системата позволява да търсиш полети. Има полети до Париж.

# 26
  • софия
Ау това за бебешкото шише е идея Simple Smile
Тя никога не е пила от шише  Blush Ама ще й напълня - имам от най-малките на Авент  Crazy - поне маскировъчно да мине надявам се  Laughing
Ако не мине, на летището малката бутилка се "харчи" по 2 лв. Mr. Green

Скрит текст:
В сравнение с нас сте бебе Wink На 1,5 годинка си е мъниче все още.

# 27
  • Beyond the stars
Момичета като се регистрирам за полет наобратно на "Тип на документ"  излиза - Друг документ , а не Лична карта  newsm78 А на бордната ми карта за отиване си пише номер на лична карта ..
Не би трябвало да е проблем нали ?  Wink

# 28
Момичета като се регистрирам за полет наобратно на "Тип на документ"  излиза -  Друг документ, а не Лична карта  newsm78 А на бордната ми карта за отиване си пише номер на лична карта ..

на мене винаги ми се променя на 'Друг документ'  Peace

# 29
  • Beyond the stars
Момичета като се регистрирам за полет наобратно на "Тип на документ"  излиза -  Друг документ, а не Лична карта  newsm78 А на бордната ми карта за отиване си пише номер на лична карта ..

на мене винаги ми се променя на 'Друг документ'  Peace

Това исках да знам  Hug За пръв път пътувам с Wizz, въпросът може да е бил глупавичък, но много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт