WIZZ AIR 11

• 62 969
  • 737
  •   2
Отговори
# 555
  • гр.София
Здравейте  Hug
аз и семейството ми никога не сме летяли със самолет  Embarassed иска ми се лятото да идем до Бургас и да се възползваме тогава. Ще съм много благодарна ако ме насочите къде точно трябва да следя за по-изгодни оферти, става въпрос за края на юли. Прочетох последната тема но не видях някои желаещ да пътува до Бургас.  Hug

# 556
Здравейте  Hug
аз и семейството ми никога не сме летяли със самолет  Embarassed иска ми се лятото да идем до Бургас и да се възползваме тогава. Ще съм много благодарна ако ме насочите къде точно трябва да следя за по-изгодни оферти, става въпрос за края на юли. Прочетох последната тема но не видях някои желаещ да пътува до Бургас.  Hug

Искате да летите от София до Бургас или от Бургас до ...  newsm78

# 557
Да се отчета: летяхме София-Барселона-София с малката. Без грижи и проблеми.
Благодаря на всички, които ми дадоха съвети и напътствия.
Уиз не са най-перфектната самолетна компания, но пък получаваш точно толкова, за колкото си си платил Simple Smile

А пътешествията с мъничко човече се оказаха много по-приятни и леки от очакваното.

Много полети и пътувания на всички желая  Peace

# 558
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте !
Мисля, че по-рано трябваше да я прочета тази тема  Rolling Eyes С една приятелка плануваме пътуване до Париж в края на май. Следя полетите от ноември месец, когато цените бяха от сорта на 99-119 на посока. Не купихме, само защото ни казаха, че падат около месец преди полета. Сега обаче са ударили егати тавана и нямам идея как точно ще ги свалят  Twisted Evil Чак си мисля да сменим дестинацията  Whistling
Мислите ли, че наистина ще паднат, дали има шанс?!

# 559
Здравейте !
Мисля, че по-рано трябваше да я прочета тази тема  Rolling Eyes С една приятелка плануваме пътуване до Париж в края на май. Следя полетите от ноември месец, когато цените бяха от сорта на 99-119 на посока. Не купихме, само защото ни казаха, че падат около месец преди полета. Сега обаче са ударили егати тавана и нямам идея как точно ще ги свалят  Twisted Evil Чак си мисля да сменим дестинацията  Whistling

Ще се раздвижат цените според мен! Повтарям обаче, никой не може да каже кога и дали ще има по-ниски цени.
Макар, че напоследък рядко се виждат хубави цени до Париж.
С БГ еър цената е над 500лв(двупосочен). Има малко по-ниски цени с прекачване - около 370...

# 560
Не купихме, само защото ни казаха, че падат около месец преди полета. Сега обаче са ударили егати тавана и нямам идея как точно ще ги свалят  Twisted Evil Чак си мисля да сменим дестинацията  Whistling

Не падат месец преди полета. Средностатистически са най-евтини 6-8 седмици преди полета. Това не отчита лято, празници и т.н.
А по принцип, ако имате точни дати и дестинация на ум, и цените ви устройват, купувате. Ако не ви харесват, чакате или пак купувате, според зависи. Те може и да паднат, ама не много, и не е ясно дали ще спестите повече или само рискувате.
Най-ниските цени са за полети през януари до началото на февруари, но няма начин цените през май да са същите.

# 561
  • Габрово
Здравейте, влизам да правя чекинг за предстоящия ни полет и изпаднах в ужас като видях, че съм сбъркала една буква в името на единия ни спътник. Вместо zh съм написала j. Какво ще ме посъветвате? Да ли ще ме таксуват за промяна на име???

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 22:22 от sisjon

# 562
Здравейте! Мислите ли, че ще има проблем ако съм написала разплащателния адрес на български, защото на фактурата излиза само празно място. Simple Smile

# 563
Здравейте, влизам да правя чекинг за предстоящия ни полет и изпаднах в ужас като видях, че съм сбъркала една буква в името на единия ни спътник. Вместо zh съм написала j. Какво ще ме посъветвате? Да ли ще ме таксуват за промяна на име???

За да си спокойна се обади по телефона(импулсния) и ще ти оправят името. Няма да те взимат пари(освен тези за разговора).

# 564
Имате ли идея дали, ако акаунта в Уиз е на един човек, а картата, с която плащаме на друг, може да блокират парите и да не се осъществи плащането. Картата е дебитна на Първа Инвестиционна банка Rolling Eyes

# 565
  • София - Варна
Имате ли идея дали, ако акаунта в Уиз е на един човек, а картата, с която плащаме на друг, може да блокират парите и да не се осъществи плащането. Картата е дебитна на Първа Инвестиционна банка Rolling Eyes

Няма проблеми. Плащала съм на моя акаунт от карта на мъжа ми.

# 566
  • гр.София
Здравейте  Hug

Мими, искам да идем от София до Бургас  Grinning

# 567
sss197, благодаря  bouquet

# 568
Здравейте  Hug

Мими, искам да идем от София до Бургас  Grinning

Освен БГ еър не знам кой друг лети по тази дестинация.
Цените сега са по около 65лв. на човек. Ако ви устройва - купувайте. По-ниски незнам дали ще станат.

# 569
Да, само БГ Еър имат вътрешни полети, Уиз не лети нито до Бургас, нито до Варна /от София/.

Общи условия

Активация на акаунт