WIZZ AIR 11

• 62 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
*Jane* Цените се менят непрекъснато, зависимост от заетостта на съответния полет. Има и промоции. Гаранция няма, ако ви трябва точно определен ден или полет. Ако имате възможност за лавиране в дните е много по-добре. Успех....

# 601
  • София
Ох, приятелят ми беше объркал името ми на билета (то, че е много сложно 'щото Laughing), но служителката беше изключително мила и го смени без никакъв проблем и без упоменатите космически суми, разговорът отне не повече от две минути. Споделям, понеже често стават подобни грешки.

# 602
Изпуснала съм коментарите за летене от Букурещ. Да споделя, че ние почти винаги от там летим, защото ни е доста по-близко, от колкото от София. И все пак, ако някой тръгне на там, да има предвид, че ако пътува с кола до там, паркинга на летището не е евтин. Ние имаме приятел в Букурещ, при когото си оставяме колата, за това и не се замисляме. Но, ако вие нямате, ще е добре да помислите за това нещо, преди да тръгнете. Ако не сте от София, може би е едно и също и на летището в София де.  Peace

# 603
  • Milano
Aзиа, не пише на кое летище ще се отклоняват полетите, само да се контактуват авиокомпаниите.

Защо да е на Малпенса? Защото има терминал за нискотарифни ли?

местните медии (eco di bergamo) дават инфо  че се отклоняват на малпенса , ако не се лъжа собствениците на орио имат доста акции на малпенса и не биха изпуснали такъв голям поток на пътници и товари  Sunglasses
ще се изчисти въздуха за три седмици...после вероятно с новите писти ще се увеличат и полетите.

Мерси, Азиа.
Надявах се да е на другото, както беше казала преди време.

# 604
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за отговорите   bouquet Явно дебнене му е майката. Дано все пак пуснат някоя промоция... Praynig

# 605
Искам да попитам задължително ли е да направя застраховка като резервирам?

# 606

Не е задължително.

# 607

Не е задължително.

Благодаря!

# 608
Може ли някой да ми помогне да си изясня ситуацията с багажа, понеже ще летим за първи път с WIZZ. Имаме закупени три билета /за двама възрастни и дете на 6 години/ и 1 багаж за полет до Дубай.
От това, което разбрах, няма изисквания за размера на багажа, само теглото му да бъде под 32 килограма, така ли е?
А детето има ли право на малък салонен багаж с размери 42х32х25, т.е. може ли да качим безплатно три малки салонни багажа на борда?
Благодаря предварително!

# 609
Може ли някой да ми помогне да си изясня ситуацията с багажа, понеже ще летим за първи път с WIZZ. Имаме закупени три билета /за двама възрастни и дете на 6 години/ и 1 багаж за полет до Дубай.
От това, което разбрах, няма изисквания за размера на багажа, само теглото му да бъде под 32 килограма, така ли е?
А детето има ли право на малък салонен багаж с размери 42х32х25, т.е. може ли да качим безплатно три малки салонни багажа на борда?
Благодаря предварително!

Има изисквания за размерите на чекирания багаж(ето ги Ширина: 1,499 м ; Височина: 1,194 м ;
Дължина: 1,715 м ), но аз не съм виждала куфар с такива размери, та да кажем няма значение размера, а кг. са до 32.
Всички имате право на малък салонен багаж безплатно.

# 610
Много благодаря:-)

# 611
Пробвах да направя резервация на други хора , по тяхна молба за Уиз еър и нещо не се получи . Всичко както трябва въведохме и накрая искаше някаква парола . Картата, която ползвахме е виза,  3D парола да въведем . Някой знае ли за какво иде реч, пина ли трябва да се вкара или някаква нова защита на виза , за която хората не знаят. ?

# 612
Пробвах да направя резервация на други хора , по тяхна молба за Уиз еър и нещо не се получи . Всичко както трябва въведохме и накрая искаше някаква парола . Картата, която ползвахме е виза,  3D парола да въведем . Някой знае ли за какво иде реч, пина ли трябва да се вкара или някаква нова защита на виза , за която хората не знаят. ?

Аз ползвам карта на ПИБ и въвеждам 3D парола за сигурност. Получава се след регистрация на сайта на банката или в банката.
Обадете се във вашата банка и ще ви кажат как да получите тази парола.
Този код се иска от доста сайтове и не отскоро.  Grinning  

# 613
Благодаря предварително!

Има изисквания за размерите на чекирания багаж(ето ги Ширина: 1,499 м ; Височина: 1,194 м ;
Дължина: 1,715 м ), но аз не съм виждала куфар с такива размери, та да кажем няма значение размера, а кг. са до 32.
Всички имате право на малък салонен багаж безплатно.
Връщахме се от Англия с чекиран багаж над тези размери - нямаше проблем, просто го приеха на линията за oversized luggage Simple Smile (и теглото беше по-голямо, но опираше навсякъде отстрани на кантара, та нищо не измериха като цяло  Mr. Green)

# 614
Ха-ха duhi_puhi, помня го твоя случай!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт