WIZZ AIR 11

• 62 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • в семейството
Относно цените - следя цените за м. април и днес отварям сутринта (около 8,30ч. ) гледам на датата за която търся ( 7.04 отиване) цената е паднала спрямо вчера. Малко след, като направих резервацията - цената отново стана, като вчера.  #Crazy

Сега ще дебна обратни полети  , та да видим те ли ще ме изиграят или аз тях  Laughing

# 571
  • гр.София
Мими, Пумукъл благодаря ви за отговорите  Hug  bouquet

# 572
който има намерение да лети до бергамо, да има впредвид затварянето на летиЩето от 13 /5 до 2/6, полетите са отклонени на малпенса по време на ремонта на пистите а за подробности и евентуални нови разписания компаниите трябва да дадат инфо в сайтовете си.
инфото е официално от тази сутрин .

# 573
който има намерение да лети до бергамо, да има впредвид затварянето на летиЩето от 13 /5 до 2/6, полетите са отклонени на малпенса по време на ремонта на пистите а за подробности и евентуални нови разписания компаниите трябва да дадат инфо в сайтовете си.
инфото е официално от тази сутрин .

това е много полезно, мерси

# 574
Здравейте, направих резервация за мен и мъжът ми за полет до Рим. В последния момент и синът ми реши, че иска да дойде. Сега искам да купя билет за него, но на по-ниската цена защото имам wizz club. Но не мога да направя, защото иска аз да съм сред пътниците и дава само моето име, когато искам да направя резервация за 1 човек.  Аз съм сред пътниците, но с друга резервация от вчера. Моля помогнете как да направя резервация за сина ми с по-ниската цена. Дали има начин да се добави още един човек към моята резервация от вчера?

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 13:00 от Sunnynon

# 575
  • Milano
Aзиа, не пише на кое летище ще се отклоняват полетите, само да се контактуват авиокомпаниите.

Защо да е на Малпенса? Защото има терминал за нискотарифни ли?

# 576
  • София - Варна
Здравейте, направих резервация за мен и мъжът ми за полет до Рим. В последния момент и синът ми реши, че иска да дойде. Сега искам да купя билет за него, но на по-ниската цена защото имам wizz club. Но не мога да направя, защото иска аз да съм сред пътниците и дава само моето име, когато искам да направя резервация за 1 човек.  Аз съм сред пътниците, но с друга резервация от вчера. Моля помогнете как да направя резервация за сина ми с по-ниската цена. Дали има начин да се добави още един човек към моята резервация от вчера?

Не. Само когато заедно се купуват билетите.

# 577

Не. Само когато заедно се купуват билетите.
Много благодаря за отговора  bouquet

# 578
Здравейте !
Мисля, че по-рано трябваше да я прочета тази тема  Rolling Eyes С една приятелка плануваме пътуване до Париж в края на май. Следя полетите от ноември месец, когато цените бяха от сорта на 99-119 на посока. Не купихме, само защото ни казаха, че падат около месец преди полета. Сега обаче са ударили егати тавана и нямам идея как точно ще ги свалят  Twisted Evil Чак си мисля да сменим дестинацията  Whistling
Мислите ли, че наистина ще паднат, дали има шанс?!

Здравейте ,също смятаме през май пътуване до Париж...евентуално с полет от Букурещ,разбрахме че от там е по евтино,а на нас ни е удобно тръгване от Русе/иначе сме от Варна/

...също се чудя колко по-рано е подходящия период за закупуването на билетите......Има ли смисъл да си търсим билети чрез агенция-вземат ли комисионни?или по-добре да си резервираме  сами билетите?Не питам конкретно за уиз ,а по принцип...
Благодаря,нямам възможност да изчета всичко....

# 579
  • София
Звезди в очите Няма никаква гаранция кога ще откриете ниските цени. Ранното купуване, поне според мен е вече отживелица. Търсене и проверяване му е майката. Каква е цената от Букурещ, която е няма в България ?

# 580
  • До морето
Аз да отговоря, понеже съм от Варна - много пъри от и за Букурещ има повече полети отколкото от и за София. Цената не винаги е по- ниска, в повечето случаи е еднаква, но пък за варненци е по- бързо и по- удобно да идат до Букурещ, отколкото до София.

# 581
  • София
Ясно *SamiMummy* защото полети за Париж от София има по 40 евро и ми стана интересно.

# 582
Аз билети за месец Май на Wizz, София - Париж за 40 евро не видях. Ще е ценно да споделиш.   bouquet  Mr. Green

# 583
Aзиа, не пише на кое летище ще се отклоняват полетите, само да се контактуват авиокомпаниите.

Защо да е на Малпенса? Защото има терминал за нискотарифни ли?

местните медии (eco di bergamo) дават инфо  че се отклоняват на малпенса , ако не се лъжа собствениците на орио имат доста акции на малпенса и не биха изпуснали такъв голям поток на пътници и товари  Sunglasses
ще се изчисти въздуха за три седмици...после вероятно с новите писти ще се увеличат и полетите.

# 584
Аз да отговоря, понеже съм от Варна - много пъри от и за Букурещ има повече полети отколкото от и за София. Цената не винаги е по- ниска, в повечето случаи е еднаква, но пък за варненци е по- бързо и по- удобно да идат до Букурещ, отколкото до София.

би ли обяснила кое му е по-удобното?

Общи условия

Активация на акаунт