WIZZ AIR 11

• 62 937
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Много ви благодаря момичета. Обадих се по телефона и променихме тази пуста сбъркана буквичка и сега съм спокойна. Като видях, че на място таксата е 88лв за промяна на име реших, че както ме посъветва Мимии най-добре да обадя.   bouquet Стори ми се, че операторът малко се учуди, че само за такава промяна се обаждам, но сега съм спокойна.

# 676
здравейте !
не съм пътувала досега с WIZZ , само гледам засега , но нещо не мога да си изясня.
в "разписание" до Милано през юли , за някои дата излиза цена 50лв. , но когато продължа с формата за резервация за никоя дата няма такава цена .
само 60 лева - както за полетите обявени на 50 , така и за тези , които и в разписанието са си на 60 лв. защо според вас се получава такова разминаване ?
защо изобщо обявяват нереална цена в разписанието ?

съвсем отделно от това , първо на цена от 50 беше 2-ри , след малко стана 1-ви , а след минута и 1-ви и 2-ри вече бяха 60 лева . но това не ме притеснява толкова . явно правят промените бързо и изненадващо .

# 677
направи си първо регистрация и пробвай след това да добавиш билет

при мен няма проблем, пробвах току що цените за Юли до Бергамо и всичко е ОК

# 678
И аз преди малко гледах цените и си имаше и по 50лв. за м.юли.

# 679
Привет, предстои ми първото ми пъуване с Уиз и нииищичко не разбирам. Тъй като билетите ни са подарък, към тях има платен ГОЛЯМ салонен багаж. Ние искаме да си доплатим багаж чек ин, като ми дава, че в едната посока цената му е 48 лева. Когато натисна закупуване на чек ин багаж и в двете посоки ми вади едната сума от крайната цена и в края на краищата пак пише, че дължа 48лв. Това означава ли, че всъщност при калкулацията си вади сумата, платена за голям салонен багаж?? Незнам дали съм успяла да го обясня човешки, но моля ако някой разбира да каже така ли е или не? Мерси Simple Smile

# 680
не, ръчния багаж е отделно от чекирания

# 681
не, ръчния багаж е отделно от чекирания
Да ама не. Ако има платен ГОЛЯМ салонен багаж, както е писала, и ако иска да доплати за чекиран багаж, плаща само разликата в сумата.
И плюс това си има безплатно и малък салонен багаж в самолета и в двете посоки.

Правила съм го и е точно така  Peace

# 682
...
 Ако има платен ГОЛЯМ салонен багаж, както е писала, и ако иска да доплати за чекиран багаж, плаща само разликата в сумата.
И плюс това си има безплатно и малък салонен багаж в самолета и в двете посоки.
...

Peace
Точно така е.

# 683
такааааа.... стават някакви фокуси явно.
ей сега прочетох отговорите ви ! благодаря много за тях !проверих веднага  и отново на цена от 49 лв. е 2-ри юли и този път при резервация е същата цена , а не 59лв.

иначе си имам регистрация . в случай ,че решим да купуваме билети , мисля да  вземем тази дискаунт карта за семейства . четирима сме . доколкото разбирам тя е 60лв. , значи още на отиваме спестяваме 20 лв. нали така newsm78?

# 684
http://www.moreto.net/novini.php?n=239870 дано го приемат и да ни е по-спокойно Simple Smile

# 685
http://www.moreto.net/novini.php?n=239870 дано го приемат и да ни е по-спокойно Simple Smile

А сега как е, ако си облечеш палтото ще го таксуват ли?

# 686
  • Beyond the stars

А сега как е, ако си облечеш палтото ще го таксуват ли?

Връхна дреха/одеало не се таксуват  Peace

# 687
но за дамската чанта е проблем....

# 688
  • Beyond the stars
но за дамската чанта е проблем....

Точно така- всичко освен връхната дреха и напазаруваното от duty free, трябва да влезе в ръчния багаж  Peace

# 689
при последното ми прибиране от Бергамо, през ноември, в летището навсякъде имаше табели, че закупеното в DUTY FREE магазините може да не се прибира в ръчния багаж!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт