Ние, по-пухкавите, какво ? Да ходим голи и боси ли ? 3

• 96 972
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Камиче, нещо не се разбираме сякаш. В секцията за дамски дънки големи размери има само до 36 размер, за това и попитах ти кой номер носиш. Ти каза 46/48 дънков размер, което аз не видях никъде. Колкото за дължината - шивачка може да ти помогне само ако дънките са дълги, но при къси такива щети ги донади ли? Защото ако не е станало ясно, аз съм висока жена и обикновено дънките са ми къси (а и не само те), защото в БГ под голям размер дрехи се разбира да си нисък и дебел, та поради тази причина обикновено панталоните са ми къси, както и ръкавите на якета, сака, ризи блузи.

# 61
catty m , ми не знам, явно не се разбираме. Пиши му на човека или се обади и попитай - погледнах, да, не виждам да има в момента "големи" големи номера в дамското, има в мъжката секция само...
За дължината - да, ако са ти къси, ясно че няма да ти ги донади. Не знам защо смяташ, че в България непременно трябва да си нисък, за да си дебел; в смисъл, аз не се смятам за ниска, но обикновено имам обратния проблем - ако си намеря достатъчно голяма дреха, има вероятност да ми е дълга или с дълги ръкави и т.н. Няма значение. Да го кажем така: при 170 см. ръст от последните два чифта дънки, купувани от въпросния сайт, съм носила да ми отрежат около 15 см. от крачола. Очевидно са правени за МНОГО високи хора; на дълбочина са ми ок обаче.
Както и да е.

# 62
  • София
catty m , ми не знам, явно не се разбираме. Пиши му на човека или се обади и попитай - погледнах, да, не виждам да има в момента "големи" големи номера в дамското, има в мъжката секция само...
За дължината - да, ако са ти къси, ясно че няма да ти ги донади. Не знам защо смяташ, че в България непременно трябва да си нисък, за да си дебел; в смисъл, аз не се смятам за ниска, но обикновено имам обратния проблем - ако си намеря достатъчно голяма дреха, има вероятност да ми е дълга или с дълги ръкави и т.н. Няма значение. Да го кажем така: при 170 см. ръст от последните два чифта дънки, купувани от въпросния сайт, съм носила да ми отрежат около 15 см. от крачола. Очевидно са правени за МНОГО високи хора; на дълбочина са ми ок обаче.
Както и да е.

Не смятам аз, смятат го БГ производители Simple Smile Е, аз съм с 10 см. по-висока от теб, та за това явно разбиранията ни за дължини са различни, а аз пък не се имам за МНОГО висока. Както и да е.

# 63
  • Русе/София
Какви са тия надценки в бг-лук?Има показана рокля,която е шита от друга фирма,от която си купих същата рокля за 35 лв. ,а в този сайт е 50 лв.Ужас.
Защо не мога да видя електронния магазин на гръцкия сайт?

# 64
Здравейте момичета,записвам се да следя темата,мисля,че ще сте ми много полезни....

# 65
Имам едни дънки 42 номер...европейски размер дрехи отговарят може би на 54 номер, купих си ги но се оказаха малки, ако някой се интересува да ми пише на лични

# 66
http://www.everything5pounds.com/eyelash-casual-p-22014.html
Получих тази блуза размер 22-24,но ми е голяма. SadИзлезе ми 16 лева,но ми е излишна.
Поръчах за първи път от този сайт. Embarassed

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 08:43 от slan4ize_76

# 67
# 68
От Щатите малко няма особен смисъл да се харесват разни неща.
Първо, шипингът е убийствен; второ, задължително минава митница и ти прибират пари за ДДС, а ако поръчката е по-скъпа, може и да я обмитят... (т.е. добави си 20% плюс върху цената като минимум и може още нещо); и трето, размерите в САЩ имат толкова малко общо с това, което е написано, че са, че просто... .... ....
Реалният размер на дрехата често е и 2-3 размера НАД указания (за да се чувстват явно американките по-слабинки). Реалното качество, предполагам, зависи от магазина и производителя, но в по-голямата си част масовата им конфекция е с отвратително качество до почти-напълно-негодна (това пък явно за си купуват по-често нови дрехи).
Единственият смисъл да се поръчва оттам е, първо, през международен склад (i-parcel или подобни, аз използвам shoppackship.com), където има шанс да съберат повечко твои поръчки в един пакет, да махнат издайнически цени и прочие и да го пишат "лични вещи"; и второ, да се купуват неща, които тук - имам предвид Европа - са поне тройно по-скъпи.
Като правило шипингът е 60 до 100% от цената на дрехите (просто така се получава, не говорим за неща за по 200-300 долара, разбира се) и това обезмисля изключително голям брой неща.
Разправиите с посредници от САЩ (има такава тема, може да се прочете) за мен не си струват - плащаш същото или повече, колкото и на склада плюс шипинга, а получаваш в пъти по-некачествена услуга.

# 69
Ооо, отчаях се... но ми беше много полезно! Благодаря!

# 70
Ми щото не е английски, а е щатски? То още на първа страница си пише "... бла-бла-намаление и безплатна доставка за пратки в САЩ"...
Международната им доставка е през голям логистичен "склад", до който те лично таксуват 8 долара, а оттам вече никой не знае (т.е. отделно те таксува складът, със сигурност не малко пари, понеже е голям, не оказва и услуги като махане на етикети, лъжа за цената и др.)

# 71
Аз търся ботуши.
Елегантни, но не висок ток (до 5 см).
Стабилна, зимна подметка.
Топли.
Искам да мога да ги нося и с панталон вътре в тях.
А моят прасец е със "скромната" обиколка от 42 см  Crying or Very sad

# 72
  • София
Момичета, помощ!
Искам да съдействам на сестра ми да си намери хубави зимни ботуши, но положението е ужасно, ужасно зле Sad Тя, милата, освен че е пълничка и от това кракът и също е пухква, има и разни други допълнителни проблеми, от което в крайна сметка ходилото й е доста, доста широко. И глезенът, и прасецът...И се оказва, че просто няма ботуши за хора с такива крака...егати...Преди, като ми казваше, че със зор си намира веднъж в годината обувки,  мислех че е от града...Сега обикаляме заедно в София - същата работа, отчайващо е!
Помогнете със съвет! Много искам да й купя за Коледа нещо хубаво, готова съм и да е по-скъпо, само да й е удобно и топло! Търсим зимна обувка/ботуш без ток, подходящо за панталон, номер поне 41, но за много широк крак. Идеи?

# 73
По поръчка? Назад в темата се обсъждаше. Специално за широки ботуши не виждам друг вариант (кракът не само е широк, предполагам, че и има нужда от повече пространство "нагоре" от горната страна на стъпалото и т.н.)
Питаме чичко Гугъл и така...

# 74
  • планетата Земя
Белинда,в Дайхман бяхте ли?

Варианта за такива крачета е поръчка.Моят прасец не се навира в нито един готов ботуш.Есента си поръчах два чифта и се родих

Общи условия

Активация на акаунт