Астрология-4 тема

• 75 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Естествено, че не. Ако бяха в един знак би имало някакво сходство и би се усещал такъв съвпад, но в случая са различни знаци, и от там проявление на планетите в тях.

# 316
Да задам и аз един аналогичен въпрос, върху който мисля от много време - Слънце в Лъв -23 градус, Сатурн Стрелец - 2 градус, астро.ком го отчита като квадрат с орбиса 10 градуса, има ли квадрат или няма, опитах се да разсъждавам и да търся аналогии и проявления на въпросния аспект. Да, с баща ми не винаги сме се разбирали добре, но до някакви остри конфликтни ситуации не се е стигало, как мислите ?

# 317
В древността аспектите са се отчитали само по знак. В твоя случай, не като квадрат, а като тригон.
Има различни автори и теории като някои приемат, че има влияние върху Слънце и Луна от други планети в аспект с тях дори орбисът да е 10 - 15 градуса. При теб може би се усеща като по-лек вариант на квадратура.
Виж тази тема в all.bg - накрая има добро обяснение по твоя въпрос.

# 318
Много полезна тема в all.bg, сега разбирам, че не градусите са важни, а природата на знака. Тъкмо четях разни теми в същия форум по моите си вълнения със синастрията Simple Smile Мерси, Greene!

# 319
Какво мислите за съвпад в синастрията на Луна със Сатурн. Чета, че е труден аспект и вероятно Луната ще се чувства фрустрирана емоционално. Но ако това е една 12-то домна Луна, дали няма да и действа приземяващо и да я връща към реалноста, макар и болезнено понякога?

# 320
Здравейте, имам още един въпрос.  Ако става дума за срещи  между кверента и неговия партньор, кой дом се гледа?

Какъв партньор точно е "партньорът"? Брачен, бизнес, сериозно съжителство - 7 дом, другите романтични връзки - 5 дом.

Ясно. Значи в моя случай се гледа пети дом за романтична връзка. Тогава трябва да търся аспекти между управитиля на асцедента и управителя на 5 дом, броено от асцедента ли? Правилно ли разсъждавам? newsm78

# 321
Ванилина, гледаш Управителя на асцендента и Луната, които представляват теб. И Управителя на пети дом от асц. - за другия човек.

Titi.A, един от най-трудните аспекти в синастрия е съвпад Луна/Сатурн. В 12 дом ще е още по-тежко даже. Да, има много мнения, че това води до стабилност, дълготрайност, но отрицателните характиристики са много повече. Аз лично бих стояла по-далеч от някой, чийто Сатурн аспектира дисхармонично Луната ми.

# 322
здравейте, много ми се иска да питам нещо, но не знам дали е за тази тема
Предварително се извинявам ако не е така и също така благодаря за евентуалните отговори
Терминът ми за раждане е на 27/07, но ще раждам секцио и по всяка вероятност ще трябва да избера по-ранна дата.
 Историята е че аз съм родена на 09.11, синът ми е на 18.12, а мъжът ми- на 27.01. Това са 3 поредни месеца и всички дати са множества на 9 и съответно от там на 3. Сега бебето също ще се роди на такава дата-27..
На мен ми се иска да е най-близо до термин секциото и същевременното датата да е кратна на 9 или на 3. Вариантът е 21.07, което пък се пада междинна дата м/у рак и лъв. Аз съм воден знак (скорпион с асцендент водолей) и много обичам раци и ми се ще да е рак,но не знам дали е най-добрия вариант при татко водолей-водолей и брат стрелец-близнак. Ако пък кажат че 21 е много близо до термин, ще е 18.07 и пак рак отива...
Малко ми е странно да ги мисля тези работи, защото синът ми тръгнах да го раждам нормално, но ми направиха секцио и все пак той си избра датата на раждане. Пък сега, един вид е на моите плещи избора ( или пък на свободното време на докторите Laughing)
Съжалявам ако обяснението ми е обстоятелствено или не е за тук и пак благодаря ако някой все пак ми отговори Hug

# 323
Темата си е точно за тук, но ни караш да ти помогнем в много отговорен и важен избор. Моят съвет, да се консултираш с професионален астролог, имаш време.
Вземат се под внимание рожденните дати на мъжът ти, твоята и на другото дете, да са в синхрон с новият член на семейството....не прави избор тази зодия ми харесва, другата не, и това с множествата и числата-недей. В номерологията също се иска баланс и синхрон, всяко прекалено нещо води до негатив.
Аз съм Скорпион и би трябвало да съм в хармония и разбирателство с Раци, но не съм им фен. Намирам ги за подли, друлични и отмъстителни, не дай си боже, да им засегнеш крехкото его, и после въртят, сучат с години си мълчат, но после ти отмъщават, а иначе са ти се правили на приятели....това за прословутата хармония на Рак и Скорпион.
Със сигурност не избирай доброволно 17, 18 или 22 или 26 това са кармични дати и натоварваш допълнително пътя на детето, е, ако сам направи избора за някоя от тях-да, но ти лично да ги избереш-не.
Има значение и какъв е пола на бебето при избора на дата......ако е момче, по-добре Слънце в Лъв, за момиче може и Рак/ но както казах, аз съм предубедена към раците Crazy/

# 324
оффф, и аз за това не искам да ми се пада такава отговорност.Бебето е момиче иначе.
Ами как да се насоча към конкретен специалист, който ще даде компетентно мнение и ще вземе всичко в предвид? А като се замисля е вярно че всички мои познати, родени на дата 18 някакви много странни пътища вървят. Дано синът ми да е хванал някой по-равен Praynig

# 325

На мен ми се иска да е най-близо до термин секциото и същевременното датата да е кратна на 9 или на 3. Вариантът е 21.07, което пък се пада междинна дата м/у рак и лъв.

Няма такова понятие като "междинна дата" или "роден между две зодии". На 21.07. Слънцето си е в знак рак. Чак на 22.07. след 23:42 ч. влиза в знак лъв. Може бебето да се роди в последния градус на рак или в първия градус на лъв, но няма как да е между двата знака Wink.

# 326
Здравейте и от мен

Притеснявам се да не съм нахална, но ще попитам  Simple Smile
Ако пусна наталните карти на мен и на съпругът ми, ще може ли някой да погледне за вероятност за второ дете...многооо ще съм благодарна. Много го искаме, а и благоприятен период за зачеване.
Не искам дълго тълкуване, само този въпрос ме интересува.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 327
киковица, по-добре направи в астро.ком една твоя соларна карта. или поне кажи коя е твоята, коя на мъжа ти.

# 328
 Simple Smile
Моята е първата, на съпруга ми е втората.
Сега ще опитам да направя соларни. Благодаря за отзивчивоста  Simple Smile

# 329
Дали я направих правилно?

Общи условия

Активация на акаунт