Астрология-4 тема

• 75 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
грийн, а тези квадрати отразиха ли ти се негативно или просто маркират активността по темата?

# 301
Нищо негативно не ми се случило. Точно активиране на темите с пълната сила на предизвикателните аспекти. Изкарах една много хубава и спокойна бременност, без никакви проблеми.

# 302

във форума на астрото пишеха, че за бременност се гледа и Юпитер, като сигнификатор на детското и ти си си набелязала все негови аспекти

# 303
Не че съм ги набелязала, а просто това са единствените точни аспекти /особено съвпада на тр. Венера с Юпитер с точност до няколко минутки/. Сатурн, Нептун, Уран и Плутон не ми аспектират нищо, с изключение на един секстил на транзитен с натален Сатурн, който може би няма отношение по темата с бебетата и на още един по-широк секстил на тр. Уран с Луна.

# 304
Здравейте, момичета, моля да ми кажете как да разбера в кой знак ми е Венера. Търсх в нета или искат регистрация или да пращам смс и не се ориентирах.  Hug

# 305
На първата страница има линкове към безплатни сайтове, погледна ли?
В кой знак ти е слънцето? Обикновено Венера не е на повече от 48гр. от него

# 306
Погледнах ги, но както казах, не се ориентирах, смисъл не намерих някакъв отговор. Не знам в кой знак ми е слънцето. Козирог, асцендент Стрелец, как да си изчисля слънцето?  newsm78

# 307
# 308

Месторождение: София [42°41'N, 23°19'E]
Речник Зодия: Козирог
Речник Асцендент: Стрелец
Черна луна: Рак

# 309
Отдолу след това, което си постнала, кликаш на бутон хороскоп и ти изкарва наталната карта с рожденните и транзитните планети.  

Можеш да ползваш и други сайтове, в които има опция за построяване на натална карта като www.astro.com и http://www.astrotheme.com/horoscope_chart_sign_ascendant.php.

# 310
 Имам един въпрос. Понеже в момента съм сама (т.е. липсва човека който обикновено питам:( )

а започнах да се интересувам от хорарните карти на въпроси. Тези които се построяват по часа в който е формулиран  въпроса... Та имам един въпрос- какъв отговор е когато няма аспекти между планетите индикатори за дадената сфера на въпроса? newsm78

# 311
Отрицателен - когато липсва аспект между сигнификатора на питащия и на въпроса..

# 312
 Здравейте, имам още един въпрос.  Ако става дума за срещи  между кверента и неговия партньор, кой дом се гледа?

# 313
Здравейте, имам още един въпрос.  Ако става дума за срещи  между кверента и неговия партньор, кой дом се гледа?

Какъв партньор точно е "партньорът"? Брачен, бизнес, сериозно съжителство - 7 дом, другите романтични връзки - 5 дом.

# 314
При синастрия бихте ли отчели за съвпад  Венера 2° Рак с Марс 26° Близнаци? Не знам какви орбиси се допускат при синастрия, но при положение, че са в различен знак  Thinking

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 19:47 от Titi.A

Общи условия

Активация на акаунт