Астрология-4 тема

• 75 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,

можете ли да кажете нещо конкретно за професионална сфера и любов със следните планетни положения:

Ще ми е много интересно и полезно, ако някой може да разчете Simple Smile и ако на някой му се занимава де   bouquet

Някъде бях чела, че планетите Сатурн, Уран и Нептун ако са в 7-ми дом, означавало трудни отношения с противоположния пол, караници, свади, разводи и т.н. Нещо подобно беше. Така ли е? Има ли такива подсказки в моята карта? Много ще ми е неприятно, ако е така, защото много държа на любовните взаимоотношения и копнея за сродна душа и стабилен партньор  Cry
Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 20:09 от Royall

# 331
Риби или водолей имаш на върха на 10-ти дом?

# 332
Риби или водолей имаш на върха на 10-ти дом?

Водолей е Simple Smile

# 333
А защо не си сложиш една картинка с картата? Иначе трябва да ти се задават непрекъснато някакви въпроси  къде ти е това или онова. Примерно има ли планета в аспект с върха на 10 дом? Слънцето или Меркурий е по-близко до куспидата на 10-ти? И още доста въпроси, които всъщност без картинка ще ми е адски досадно да ти ги задавам и ще се откажа .

# 334
Ето и снимката. Съжалявам за качеството, но нямам опция за Print Screen и трябваше да снимам с телефона. Това достатъчно ли е?

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 14:28 от Royall

# 335

Сигурна ли си, че правилно си си въвела данните? Има разминаване между разположението на планетите в текста и тези в картинката. На картинката Меркурий е в 10-ти, Слънце в 11-ти, Юпитер и Венера в 12-ти, Марс и Нептун в 8-ми .... ??? В крайна сметка кое е вярното? Май няма да минем без точни данни в случая.

# 336

Сигурна ли си, че правилно си си въвела данните? Има разминаване между разположението на планетите в текста и тези в картинката. На картинката Меркурий е в 10-ти, Слънце в 11-ти, Юпитер и Венера в 12-ти, Марс и Нептун в 8-ми .... ??? В крайна сметка кое е вярното? Май няма да минем без точни данни в случая.

Упс, не знам какви съм ги свършила. Сега ще погледна отново, да видя и ще си редактирам редния пост.  doh Banghead

Редакция : вярна е снимката. Проверих в 2 различни сайта. Не знам какво съм въвеждала първия път  Embarassed
Много се извинявам за  offtopic
Ще изтрия направо грешната информация от първия коментар.

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 20:05 от Royall

# 337
За да бъде човек удовлетворен от това, което прави, трябва да следва призванието си, което не винаги съвпада с избора на професия. Често се случва така, че работим не това което ни харесва и ни влече. И в този смисъл истински късметлии са хората, за които хобито се превръща в професия.
Призванието трябва да се търси по разположението на Слънцето и Луната. При теб са в юпитерови знаци – риби и стрелец. Смятам, че би ти допаднало да се занимаваш с международни отношения, пътувания, право, образование /преподаване/, туризъм, философия, религия, работа в граждански институции, банки, издателства. 
Десети дом показва какво ще е професионалното  поприще. Имаш водолей на върха и Меркурий в този дом затова можеш да избереш професия свързана с компютри и технологии, и такава, в която се изисква сръчност и бързина. Също така дейности свързани с комуникация и контакти с хора (журналистика, търговия) и  с внимание към детайлите (примерно секретарска и счетоводна работа).
Управителят на 10-ти е в тригон със съвпада Юпитер/Венера в телец – с пари и финанси също би могла да се занимаваш успешно.
Най-точният аспект към МС е тригонът на Плутон - символ на властта, големите корпорации и бизнес империи, психологията, така че по някакъв начин професията ти може да е свързана и с това.

Относно партньорските отношения - в никакъв случай няма да са много спокойни. Все ще има нещо, което не е съвсем наред. Не се доверяваш лесно и не си склонна да правиш дълго време компромиси във връзките си.

# 338
За да бъде човек удовлетворен от това, което прави, трябва да следва призванието си, което не винаги съвпада с избора на професия. Често се случва така, че работим не това което ни харесва и ни влече. И в този смисъл истински късметлии са хората, за които хобито се превръща в професия.
Призванието трябва да се търси по разположението на Слънцето и Луната. При теб са в юпитерови знаци – риби и стрелец. Смятам, че би ти допаднало да се занимаваш с международни отношения, пътувания, право, образование /преподаване/, туризъм, философия, религия, работа в граждански институции, банки, издателства.  
Десети дом показва какво ще е професионалното  поприще. Имаш водолей на върха и Меркурий в този дом затова можеш да избереш професия свързана с компютри и технологии, и такава, в която се изисква сръчност и бързина. Също така дейности свързани с комуникация и контакти с хора (журналистика, търговия) и  с внимание към детайлите (примерно секретарска и счетоводна работа).
Управителят на 10-ти е в тригон със съвпада Юпитер/Венера в телец – с пари и финанси също би могла да се занимаваш успешно.
Най-точният аспект към МС е тригонът на Плутон - символ на властта, големите корпорации и бизнес империи, психологията, така че по някакъв начин професията ти може да е свързана и с това.

Относно партньорските отношения - в никакъв случай няма да са много спокойни. Все ще има нещо, което не е съвсем наред. Не се доверяваш лесно и не си склонна да правиш дълго време компромиси във връзките си.

Shocked Доста съм съгласна с някои неща като, че ли. Първо образованието ми е икономическо и съм се насочила или към банкиране или пък смятах да се преориентирам към психология / човешки ресурси. Смятам, че там ще ми е доста по-интересно. От казаното от теб, да разбирам ли, че имам добри предпоставки за успешна кариера и издигане в тези области? Говориш за власт и т.н.
А за личните взаимоотношения - коя е причината да нямам гладки отношения с който и да било? В коя планета / аспект? И също така означава ли това, че връзките ми (или брак) ще се разпадат? Или по-скоро означава, че ще имам временни сътресения?

Извинявай за многобройните ми въпроси, в такъв период съм, в който точно тези 2 неща силно ме тормозят.
И благодаря искрено за отзивчивостта и труда ти(ако не възразяваш на "ти")!   bouquet

# 339
Икономиката доста добре се вписва като избор и може да имаш добра кариера в тази сфера , както вече няколко пъти споменах. Според мен повече би ти подхождало банкерството от човешките ресурси, но ти си знаеш най-добре кое те привлича повече.

Накратко ще спомена някои аспекти от хороскопа ти относно личните ти взаимоотношения.
Със стрелец на върха на седми дом би трябвало да те привичат и ти да привличаш хора, които да гребат с пълни шепи от живота, оптимисти са и се интересуват от много неща. Подходът ти във връзките е либерален и свободолюбив.
Управителя на седми дом Юпитер ти е в 12-ти. Не обичаш да говориш особено за партньорските си дела. Понякога може да се наблюдава отчуждение или отдалеченост от човека до теб, да поддържаш връзка от разстояние или с чужденец. Съществуват тайни между двамата, които водят до трудности.

По принцип с Уран в седми дом никога няма спокойствие в брака. Разбира се може да показва и привличане към необичайни хора, ексцентрици, индивидуалисти, което може да е стимулиращо, но и дразнещо. Също така предполага нетрадиционни партньорски отношения примерно „отворен” брак. Връзките започват бързо, но и също толкова внезапно приключват. Много често се свързва с раздели и разводи. 

Имаш и Сатурн в седми дом, което предполага сериозно и отговорно отношение в партньорството и дава стабилност, както и честност и доверие, на което не винаги обаче се отговаря със същото. Понякога емоционалната отдалеченост и студенина могат да доведат до трудности в брачните отношения, усещане за самота и изолация. Сатурн в седми показва понякога и привличане от партньори, които са или доста по-възрастни, или много по-млади. Или партньор, който е критичен, неозивчив, твърдоглав.

# 340
Greene, а относно избора на професия преподаването по стрелец ли е според теб?
аз имам слънце и У10 в стрелец, а винаги съм се притеснявала, че в наталната ми карта няма индикации за професията, която съм си избрала и която мноооого ми харесва. по-голяма част от 10 ми дом е в овен, но все пак на к10 е риби.

# 341
Greene,

Много ти благодаря, страхотна си  Hug
Радвам се, че поне в професионален план се припокриват моите желания и очаквания, ако не в личен, както ми се искаше.

Желая ти приятно изкарване на тези прекрасни светли празници!  easter

П.П. сетих се нещо. Обмислях вариант, в който да се преориентирам и в областта на туризма, т.е. да стана нещо като туроператор или екскурзовод, ама не сега,а след време като науча няколко езика, понеже имам голямо желание за учене на езици. Та последен въпрос - към икономика, банкиране или туризъм, екскурзоводство е по-добре да се занимавам? Къде ще бъда по-удовлетворена?

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 15:25 от Royall

# 342
Здравейте, бихте ли казали нещо по-конкретно по въпроса : към какво училище да насоча детето си?
Роден е на 9 август 2007г. в град Русе, в 2.45 ч.
Свири от есента на пиано.
Дали да го насоча към музикалното училище? ( всъщност е приет вече).
Или към немското училище, което ни е близо в квартала?
Гледам, че има Уран в Риби в Х-ти дом.
Какво означава това?

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 14:40 от radhika

# 343
Здравейте Greene,

Виждам, че разбирате от астрология доста. Бих искала да ви помоля, ако имате възможност да разгледате една карта. Мъжка е. Ако може да споменете най-важните неща за личен план (човека има проблемна връзка) и професионална кариера. Дали ако прекъсне тази връзка, ще си намери след това жена, с която да има връзка, каквато желае или винаги ще има проблеми в неговите връзки?
Благодаря предварително!

# 344
Greene, а относно избора на професия преподаването по стрелец ли е според теб?
аз имам слънце и У10 в стрелец, а винаги съм се притеснявала, че в наталната ми карта няма индикации за професията, която съм си избрала и която мноооого ми харесва. по-голяма част от 10 ми дом е в овен, но все пак на к10 е риби.

Риби и стрелец са двата знака управлявани от Юпитер - чудесно си се насочила към  професията. Разбира се че преподаването ще ти харесва. Предполагам, че и Меркурий ти е добре поставен  Simple Smile.  

radhika, детето е с Венера (планетата покровител на изкуството) в падение в знак дева и ретроградна. Аз лично бих го насочила към друго училище. Езиковото е по-подходящо. Не че няма да му се отдава музиката, но няма да му бъде професия, а по-скоро хоби.
С Уран в 10-ти може да се реализира в области свързани с техника и технологии, компютри, инженерство, електроника, физика, химия и всякакви оригинални и необичайни дейности.Също така юпитеровите професии, които съм споменала в горния пост по картата на  Royall.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 16:00 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт