БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 335
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • sf
 ooooh!  Аз пък първо си преведох МС като Министерски Съвет и си викам, тия па де се мешат, дето не им е работа  Joy
Иначе  Sick  ко да кажа, не е луд тоя дето яде баницата......

# 196
  • Балчик
ooooh!  Аз пък първо си преведох МС като Министерски Съвет и си викам, тия па де се мешат, дето не им е работа  Joy
Иначе  Sick  ко да кажа, не е луд тоя дето яде баницата......

Ами, Донси, то само те не са "правили" схеми още. hahaha

# 197
  • Балчик
Имам малък напредък с картинките за календара, остават още 3, поръчах и рамката, надявам се другата седмица ще е готов вече.

# 198
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Правите превъзходни неща! Нямам думи просто, а и време да похваля всяка една по отделно. Така че искам да ви се извиня Simple Smile
Искам също така да попитам до кога е срока за нещата за благотворителния базар? Имам желание, но не знам дали ще се вместя във времето.

# 199
  • Плевен
  Момичета имам молба-някой може ли да ми направи схема през някоя от програмите-трябва ми това-за картичка

Моят опит BlushПоиграх си колкото мога  и ако ти допада , ший и покажи Peace

- слагам ти ключа не заради цветовете а за да обърнеш внимание с колко ката конец се шие всеки контур.

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 22:11 от pepen

# 200
ФинЕти, Любовта може да направи чудеса, а от теб тя направо блика!  Hug Hug Hug

Прекрасни гоблени!

# 201
  • Стара Загора

ФинЕти, дано всичко лошо да е останало зад гърба ви! Няма как хората, за които са предназначени да не харесат тези красоти. Грабват погледа от снимката, а си представям колко са красиви на живо. Първите двата на коя фирма и как се казват?

# 202
Ауууу момичета голям проблем имам с един син цвят на чорапа. Свърши ми и новото е просто съвсем различно. Уж един номер пък.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Това е най отгоре където трябва да избродирам името.
 Започвам контура и другите работи отдолу, а от понеделник с гобленчето по магазините в търсене на такъв цвят(нюанс), ако не - ще има упражнението..."кака шие, пори и плаче"

# 203
  • София
Ауууу момичета голям проблем имам с един син цвят на чорапа. Свърши ми и новото е просто съвсем различно. Уж един номер пък.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Това е най отгоре където трябва да избродирам името.
 Започвам контура и другите работи отдолу, а от понеделник с гобленчето по магазините в търсене на такъв цвят(нюанс), ако не - ще има упражнението..."кака шие, пори и плаче"

Кажи какво се търси, всички имаме някакви запаси, ще помагаме  Peace

Финети, великолепни са! Убедена съм, че ще бъдат оценени по достойнство  Peace Оля, невероятен жест!  Hug

# 204
Добро утро момичета,слънчев неделен ден. Party  Grinning Не мога да ви покажа нищо,защото съм на вилата с един допотопен лаптоп. Grinning Grinning П.П. Добре че от време на време му идва на акъла да ме свърже с нета Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 07:08 от llilli2

# 205
   Добро утро!Благодаря ти Пепен за бързата реакция и чудесната схема!

# 206
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, минавам само да изкажа ОГРОМНОТО си възмущение от МС! Този път са посегнали Sleigh Ride на Dimensions! Направо не мога да си намеря място от яд, този гоблен е много личен за мен!

Въпреки, че си купувам списанието и шия по техни схеми - все пак и аз съм възмутена. Нали става въпрос за гоблена на гърба на списанието за другият месец?

Аз да се похваля - снощи се борихме с френските възли  Mr. Green Борбата беше неравна, жестока, но твърдо заявявам, че им хванах цаката.  Mr. Green

# 207
 ba4iiska, и ние с тях така преди 2 седмици, но твърдо казвам, че "Я победил".

# 208
Въпросното синьо е "Котва/Анхор/ номер 150, но е купено от тук. Сега ще извадя от килера наличните конци да видя дали има сходство. Предварително благодаря за съдействието, което искате да ми окажете.

# 209

Останали са ми -чилето е анхор от и-бей , а това на макарата е оттук купувано , искаш ли да ти ги изпратя ?

Общи условия

Активация на акаунт