БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 342
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Въпросното синьо е "Котва/Анхор/ номер 150, но е купено от тук. Сега ще извадя от килера наличните конци да видя дали има сходство. Предварително благодаря за съдействието, което искате да ми окажете.

Надявах се, че е ДМЦ, всичките ми конци са от стари партиди, но Анхор нямам никакви  Tired

# 211
ФинЕти, красота, подготвена от сърце и с толкова огромна благодарност, няма как да не бъде подобаващо оценена!  Hug Голям поклон и пред Оля за жеста!   bouquet

Аз имам още няколко тайни дребосъчета за довършване и започвам нещо коледно, което харесах да ушия за къщата. Дано само имам време.  Praynig

# 212
Ина, нека утре проверя по магазините и ако трябва ще изпращаш. При мен няма нищо, което да съвпада. Предполагам от време на време има такава разлика, но при Анхора често се случва. При ДМЦ само веднъж ми се е случило с 647.

# 213
# 214
# 215
ФинЕти, прекрасни са! Сигурна съм, че ще бъдат оценени достойно. Браво на Оля, за жеста!
Нека злото ви забрави!  Hug

Моя първи опит за топка, мисля, че се получи прилично Rolling Eyes. Извинявам се за снимката, но е от телефона.

# 216
   Малко коледно настроение и от мен

# 217
Коледните ви топки са прекрасни. Тази година май няма да правя топки. Аз имам още по мощ чорап, а после и на дребното чорапа  ooooh! Още малко имам

Тази година съм намислила да правя играчки от филц. В нета има много хубави моделчета.

# 218
Момичета, моля за съдействие за намирането на схема за красив адвент календар. Ще ми се да ушия такъв за това Рождество, но удрям на камък с намирането на схема...Мисля че съм виждала тук някой да шиеше един адвент  на Пермин - влакче с джуджета. На Дименшънс също има много красиви, но не мога да намеря схеми! Помагайте! Благодаря предварително!

# 219
# 220
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Какво е "адвент"? newsm56

# 221
  • БЪЛГАРИЯ
       Многооооооого благодаря и за хубавите думи, и за куража, и за искрените ви пожелания, както тук, така и на ЛС! Да ви се връща всичко добро! Най-много ме радва, че се "сетих", че тук има местенце и за мен, където за кратко (вече!!!) и с удоволствие отдъхвам и релаксирам! Знам обаче, че един ден ще имам достатъчно време и за бродиране, и тогавааааа..., ееееееххх, пазете се, че идвам!

mindi78, и ТРИТЕ са на Нова Слобода (Украйна). Имам ги от Вишенка, която радва сума народ с подобни. Ако те интересуват, както и други подобни, може да посетиш сайта й или Фейса й- само напиши "бродирани бижута" в Бай Гугъл и, воала!

Много са фешън топките, момичета! И, нали насита нямам, все чакам с нетърпение няколко големи коледни избухвания!

# 222
  • Плевен

И аз се  Thinking , ама попитах гугълчо и той ми отговори

http://bg.wikipedia.org/wiki/Адвент_(пояснение)

По принцип не обичам чужди думи , а може за мене да е такава  Blushза това и не се мъча да ги помня Mr. Green

Като думата "убран"/вероятно е с у , иначе ако ес о ...../.Като че ли ако кажат -предпазлив ,ще излезнат че не са достатъчно иНтелгентни Crossing Arms

Ей , ама вие с тия коледни красоти ме засрамихте  BlushТо и аз нещо си такова шия /не е за показване/ , но вашите просто ме правят  #CrazyМного красиво всичко-календари ,топки ,гоблени ..... , Поздравления девойки ,.Дерзайте , до коледа има -няма остава 1 месец  newsm78

Скрит текст:

# 223
    Пепен,това розово конче има ли си схема?Ако може да я споделиш!

# 224
Аз пък въобще не се наемам да правя топки! Първо- нямам пистолет и силикон за него. Второ- нямам топки. Трето, и най-важно- струва ми се адски трудно сглобяването им, въпреки че гледах много подробен и разяснителен клип по темата. По-добрата ми половинка преди 3/4 час ми предложи да купим всичко това, ноооо аз категорично отказах- стигат ни играчките за елха, които малкият бог прави всяка година и с които окичваме цялата къща. По-нататък може и да се опитам нещичко (имам се две яйчица от една съфорумка), но ще е много по-натам... Особено като ви гледам какви красоти сте сътворили- голямо браво на всички ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт