БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 540
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен
bisy_k - знам че има  Peace Hug

и от рускините

и на английски

от испания

немски

и от японците  Grinning - クリスマスのおもちゃフェルトで作られた

но друго си готовото  Wink

Колата ти е суперска   bouquet  bouquet  bouquet

spinki -3 години , но вече си имаш красота   bouquetАз моята "Мона Лиза " я ших -12 години  Mr. Green
Поздравления и на майка ти   bouquet

# 256
Здравейте на всички!
От скоро следя Вашите красоти, което ме накара да извадя отдавна започнати работи и да се потрудя. В миналата тема срещнах схема на Венеция, която ми припомни серията по картини на Хейгл. Разрових архивите си, но установих, че за съжаление имам само сканове, а напоследък доста се разглезих със схемите от програмата РМ. Моля помогнете да събера серията. Благодаря предварително.   

# 257
Тутито на първа страница на всяка тема има под картинката Полезни съвети за гобленари., там има много линкове за конвертиране на конци. Работя с него, ако нещо не ми хареса подменям нюанса според моя вкус.

# 258
yanadilova  -      Hug       http://yadi.sk/d/L8_LwLP3CVavA     Ето тук има  доста от ''Счупените картини '' на Франц Хейгел.   Да са здрави и весели всички именници! Tada

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 14:24 от rossi1122

# 259
  • БЪЛГАРИЯ
       Донси, честит ви празник! На вас и на всички, празнуващи днес, пожелавам крепко здраве и радост отвсякъде! С останалото ще се справим някак!!!
       Аууу, спинки, конете са прекрасни, но се "отнесох" по приказната творба на майка ти, да я поздравиш- прелест, която пожелах (но, ако я боцкам някога, ще е с кръстче!)
       Чакам някой да се обади, че ще пазарува от 123..., за да се включа евентуално! А дано...
       И!, отново благодаря за топлите думи и пожелания, както и няма да ми омръзне да ви пожелавам да ви се връща!

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 15:53 от ФинЕти

# 260
Гол запис че доста изпуснах , а по късно днес ще показвам последните два проекта Simple Smile

# 261
  • Пловдив
spinki конете ти са като истински.Браво и на майка ти за приказния пейзаж.

# 262
Момичета намерих си син "Анхор"150, точно какъвто ми трябва. Вече съм спокойна и щастлива и настроена към финал на чорапчето.

# 263
Коте, и аз бях доста шокирана като видях че МС ще пуснат в следващия брой гоблен на ДИМ...

В един от линковете, които вече бяха пуснати, вижте каква интересна организация имаше http://gallery.ru/watch?ph=Yir-bS5TL

Аз вчера си видях камбанките дето си купих, ама много мънинки... започнах да ровя за по-малки схемички, ама почти всичко ми е височина 20 бода.. което не мисля че ще се събере на камбаната. Някой ако може да помогне с дребни схемички, ще съм благодарна  Hug

И честит имен ден на празнуващите. Да сте живи и здрави и вие, и имената ви Simple Smile

# 264
Ей,момичета какво правите. Няколко дни нямах възможност да вляза тук и си виках че бързо ще наваксам няколко странички, а то какво се оказа-почти презполовена тема. Браво на всички за нещата които сте показали. Благородно ви завиждам че имате време и да шиете и да пишете. Аз започнах едно тигърче на Дименшънс,но ще покажа по-късно,че сега е едно нищо.
 Имам едно питане. Някоя срещала ли е това на гоблен и дали има някъде схема или готова комплектовка

# 265
Привет Hug
Да почерпя и аз за моя син -именник днес.

На всички празнуващи пожелавам здраве и много усмивки Hug

Финети, чудесно е, че си отново сред нас Hug. Дано всичко бързо отминава и от тук нататък само радост и късмет. А жеста на Оля е прекрасен  bouquet
Всички показвате красоти  bouquet. Аз имам няколко коледни мотивчета, но снощи рових за пистолета (силиконовия де Laughing) и не успявам да го открия....с това местене на багаж, каквото ми потрябва все го няма #Cussing out. Уж се понаредихме.....ама явно не сме Mr. Green. Тази вечер пак ще търся Whistling

# 266
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Да честитя на всички именници - Да сте живи и здрави и да са Ви живи и здрави! Сипала съм си едно  Mr. Green виски за Ваше здраве!  Wine Glass

ФинЕти, душо, дано всичко лошо е зад гърба Ви! Прекрасни гобленчета си нарекла за докторите!

и от японците  Grinning - クリスマスのおもちゃフェルトで作られた

Е от туй ми стана най-ясно!  Mr. Green Hug

# 267
# 268
Честит имен ден на празнуващите, много здраве и късмет!
Аз завърших готвача, здравенцето ми взе, то не бяха цветове, не бяха контурища... Снимах го на лампа, току-що го прах, затова цветовете не са много реални. Но мисля утре да опитам да го занеса за рамка, затова. Ще го покажа после рамкиран.
Сега вече ще направя няколко картички, че много ги отложих.
За среща по повод базара, кажете кога искате - тази седмица или другата. Аз ще взема всичко при мен и ще предам, когато съм готова с моите и след като получа писмата с готови неща от чужбина и други краища на страната Simple Smile И мисля да ги снимам всички неща заедно и да ги пусна в темата за базара, като отбележа, че това са творенията на ... от гобленарската тема. Ако сте съгласни, де Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 06:29 от ИнаТ

# 269
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ НАС!!!

http://jenskologia.com/2010/11/sv-mina/

Общи условия

Активация на акаунт