БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 432
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Знаете ли онази приказка, дето се зарекла свинята да не яде тикви, минала през един плет и изяла пет? И моята работа такава Simple Smile Няма да хващам игла, обаче имам още три картички за базара. Казах си, че и без това стоя до късно вечер, тези схемички ми се видяха лесни и бързи. А и да си пробвам и различните цветове панама, която добри другарчета са ми подарили... Та, ето ви ги - малко blackwork, дето хич не е black Simple Smile Не, че личи от снимките ми, но двата конеца са златен и сребърен.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 15:32 от ИнаТ

# 466
  • София
Деси, отметнах си страничката и сега следя какво ще излиза там, нали така! В тази осинка ми като джунгла, никога не се ориентирам! Ето например ти пишеш, че са 4 от 8, аз виждам 2. Дано им пуснат номерата на конците.
И добре, че предупреждавате за този сайт  http://www.xrest.ru, че там има няколко схеми по картини на Триш Бидъл и се бях засилила да свалям от там!

Хубава неделя на всички
И дано всяка успее да си "открадне" време за хобито!

Те даже са 14. Влез тук http://rto-mos.ru/catalogue/embroidery/embroidery-a-cross/rto/new , натисни, където пише "Скачать каталог" (или го отвори) и отиди на 96-99 страница. Пише "Эффектные женщины в роскошных местах" и на английски - "Glamorous...." и виж цялата серия Simple Smile

# 467
  • София
Мишето, никога, ама абсолютно никога не ший нищо от този сайт  Hug

Коте, чакаме да разкажеш как мина изложбата  Simple Smile
Деси, изложбата мина и замина Simple Smile Много ме издразни за пореден път организацията, или по-скоро липсата на такава, залата също беше под всякаква критика, ама нормално... Лили се прибра с 1во място в клас Открит (женски), от 5 кучета  animal037 newsm44. Сестра й взе 4то място. Полусестра им пък спечели Best Female Baby и BISS Baby. Замина ни целия ден и следващия път сериозно се замислям дали да участваме. Обявено беше, че започваме в 14:30, а започнахме в 17:10.
Отивам да се опитам да пошия малко, че вече полудявам - не съм пипвала игла от повече от седмица, дори май са две #Cussing out smile3511 smile3514 newsm61

# 468
Здравейте,може ли  да ми изпратите на мейла схемички на мотивчета за коледни картички.Много ми се иска да си ушия,много са красиви
Благодаря ви  предварително
radi_pk@abv.bg

# 469
  • Враца
Здравейте, търпеливи гобленарки- маниачки!  Grinning

Объръщам се към вас с молба-предизвикателство.
Моята мама много обича да бродира, особено през студените зимни месеци.
търси си един гоблен, който се казва "Поле със ириси" на Ван Гог /по-точно е гоблен по тази картина/.
Да не се бърка с друга негова картина, на която са изобразени ириси във ваза.
Мама е търсила в нета този гоблен, ное намерила инфо за него споменато, че схемата я е имало в списание Галерия гоблени от януари 2007г.

Някоя от вас има ли схема и комплектовка на гоблена- каква панама, какви цветове и брой конци, от коя марка и т.н?
Много ми се иска да й го намеря, а като го намеря да излъжа, че не съм го намерила, и след това да й го окомплектовам като подарък за Коледа  Heart Eyes
Помогнете ми, ако можете, ще съм много, много благодарна!

Всичко добро и спорни гоблени!!!

# 470
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Здравейте,може ли  да ми изпратите на мейла схемички на мотивчета за коледни картички.Много ми се иска да си ушия,много са красиви
Благодаря ви  предварително
radi_pk@abv.bg

В интернет само да знаеш какво търсиш веднага го намираш. Тъй като ние нямам представа какво точно ти трябва -големина, цветове, вид бод и т.н за да ти го пратим -  те насочвам :
Цъкаш на снимката, тя те препраща към следваща страница и си харесваш нещо

От една група във ФБ

# 471
  • София
Здравейте, търпеливи гобленарки- маниачки!  Grinning

Объръщам се към вас с молба-предизвикателство.
Моята мама много обича да бродира, особено през студените зимни месеци.
търси си един гоблен, който се казва "Поле със ириси" на Ван Гог /по-точно е гоблен по тази картина/.
Да не се бърка с друга негова картина, на която са изобразени ириси във ваза.
Мама е търсила в нета този гоблен, ное намерила инфо за него споменато, че схемата я е имало в списание Галерия гоблени от януари 2007г.

Някоя от вас има ли схема и комплектовка на гоблена- каква панама, какви цветове и брой конци, от коя марка и т.н?
Много ми се иска да й го намеря, а като го намеря да излъжа, че не съм го намерила, и след това да й го окомплектовам като подарък за Коледа  Heart Eyes
Помогнете ми, ако можете, ще съм много, много благодарна!

Всичко добро и спорни гоблени!!!

Ето тук са събрани всички варианти на търсените от теб ириси, вкл. и от "ГБ" (някъде в средата на страницата, 7 схеми в архив) http://club.osinka.ru/topic-58442?p=12453361#12453361 Ако майка ти шие кръстчета, бих ти препоръчала всяка друга фирма, а не МС.

Всъщност, Лука-С може да го шие и с гобленов бод, ето как ще изглежда в готов вид http://www.stitch.su/luca-s/G444 - натисни "Вышитые работы" под картинката.

Коте, честита победа   bouquet Снимчици има ли?

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 17:27 от -=Деси=-

# 472
Бързам, но да си кажа, че маковете са готови. Изпрах ги и послушах Роси  Hug за оцета. До момента всичко изглежда наред. Ще ви ги покажа рамкирани след няколко седмици.
А това е нещо тайно, над което се трудих, за един специален човек: Grinning

# 473
Минавам да се похваля. Днес имах едни бързи гости. Teddybearm и съпругът й минаха набързо през Плевен и се отбиха да се запознаем.  Обичам такива срещи и съжалявам че винаги са много кратки, но какво да се прави всички бързаме и все не ни достига време. Пратих по тях картичките за базара. Това е картичка- шоколадница, която измайсторих за мечето за спомен от срещата ни , а и малък поздрав за наближаващите празници.

Бяло, Цвете, радвам се че съм била полезна. Тези макове и аз много ги харесвам и наистина шеше да е жалко да се размажат червените цветове...

Ето моите картички за базара. Снимките са лоши, дано Инат направи по-хубави.

Само две от тях са с бродерия, но все пак важното е че са правени ръчно.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 23:48 от Роси 123

# 474

Аз , знаете, повече  с анхор шия , досега не съм имала такива проблеми  Tired Никакъв конец не ми е изпускал.

Иначе си купих едни иглиии.......шест на брой ,ай да не се хваля много пак Grinning

# 475
  • До сърцето...
Иначе си купих едни иглиии.......шест на брой ,ай да не се хваля много пак Grinning

Ако са пак от турбо серията, ще ти искам адреса на магазина  Mr. Green

Хей Radika ,спиш ли!?...Ако не съм права,ще спорим пак! Grinning

Аз не съм искала да споря, просто да предпазя от излишни разочарования. Уважавам труда на всяка гобленарка, но мразя хората които се подиграват с него - тези, които "сътворяват" тези прогони.  Peace

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 21:05 от Radika

# 476
Здравейте! Благодаря за предупреждението за този сайт, на мен също нещо не ми се връзваше оригинала с резултата и за това се обърнах към вас. Още веднъж едно голямо благодаря   bouquet

Мишето02
аз го имам в пдф дай мейл да ти го изпратя
имам схемата от осинките
Ferhi, много си мила, ще чакам да ми изпратиш схемата. Благодаря Hug
Скрит текст:

# 477
  • Все на втория етаж
Здравейте дами!  Рядко и все по- рядко ми остава време за бг- мамма и тези приятни темички за хортуване.  Hug

Мога да се похваля с два ушити - една балеринка и една дама, но са качени в албума ми във фейсбук, утре ще ги покажа през снимка.бг.  Flutter Сега шия братче и сестриче и се надявам съвсем скоро да го покажа готов тук, много е приятен за шиене.

# 478
E..ee,чак пък толкоз...,не си струва!..От къде ще  вземеш толкова омраза за...кафето,млякото,салама..,алкохол,цигари,парфюмерия,..лекарства,политици,отношения...всичко е ментета.
Ах,забравих..за мъжете и конците!

# 479
  • Троян
Роси ти си почнала масово производство  Hug
Бяло Цвете много са красиви и гобленчето и картичката  bouquet
За Инат няма какво да се каже-Фурията на картичките  Peace
Аз напоследък чета малко през ред ,но мили дами тук е ТЕма за ГОБЛЕНИ не за спорове,няма нужда от такъв СПАМ Naughty

Общи условия

Активация на акаунт