БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 481
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Инатче, аз бях обещала престилки, но няма кой да ми ги направи  Tired Ще се опитам да ги оформя по друг начин  Peace

# 421
Коте Ваня, картичките са идеални, много ми харесват! Пращам адрес веднага. Много се радвам, че ще представим достойно нашата тема на базара, благодаря ви за отзивчивостта  Hug
Днес отидох да си взема готвача и познайте дали късметът на Марко Тотев не проработи... Не стига, че се оказа, че трябва да чакам 2 часа, докато отворят /добре, че една приятелка работи наблизо, та минах поне да я видя/, ами се оказа, че само паспарту са ми сложили, защото профилът, който избрах, не е наличен. Някой ме бил изпреварил и той свършил, а на новото зареждане не получили от него. Сега избрах нещо друго, даже не мога да ви обясня какъв цвят е. Имаше две жени, предполагам майка и дъщеря, дошли да рамкират нещо. Помолих ги да ми помогнат в избора и мисля, че избрахме най-подходящото от това, което имаха. Ще бъде готово точно на рождения ден на майка ми, платих за подаръчна торбичка и ще я пратя във вторник уж да ми вземе мой гоблен, оставен за рамка  ooooh! След цялото мръзнене от 8 до 11, дано не се окаже, че и с този профил има проблем. Сега ми взеха и телефонния номер, ако има нещо, да ме потърсят. Честно казано, малко се разочаровах, че не се сетиха още предния път да го направят, нямаше да се разкарвам напразно в студа.

# 422
  • София
Инат, на мен веднъж ми бяха объркали поръчката с дни. Отивам аз на деня, спешно ми е, уговорили сме се за тоя ден, занесла съм го около седем дни по-рано, платила съм и... 'ми, то е станало малко объркване, ще бъде готов след еди колко си дни'... Е, като побеснях както аз си знам, за по-малко от 2 часа ми го направиха, че даже и отстъпка ми дадоха, за извинение.
Благодаря и тук, момичета, от сутринта ме ухилихте Simple Smile
Джемма, с Лили ще сме на изложба, Бела е кастрирана и не участва.
Деси, не знам още в коя категория ни е записала другата стопанка, може би в клас открит Simple Smile

# 423
Добре дошла  пете радвам се че има още като мен да се записват в този форум ти шиеш св димитър аз го ших преди 2 г за димитров ден и го подарих желая ти скоро да го завършиш Peace
Благодаря,чаровница,планът беше да е готов за Димитровден,но Митака не се сърди.
Лошото е,че времето е доста мрачно,дано изгрее слънце и на нашата улица JoyЖелая ви приятни мигове с вашата любима дейност

# 424
Аз така два пъти съм разочарована от шивачки. И двата пъти беше за подарък - за изпращане и нося 10-тина дни по-рано, като казвам, че ще ми трябва на еди коя си дата. Отивам 2-3 дни по-рано да видя дали е готово, ами не е - ела утре. Отивам утре - пак не е готово. Ама трябва да изпращам и разчитах на вас..... #Cussing out като не можете - не обещавайте, хората да си търсят друг вариант. И пoсле си ги направих сама - последната вечер.
Целуфка, благодаря за предложението за пистолета  bouquet. Купих си друг аз, а снощи ММ намери стария Mr. Green, та сега и аз съм с два, единият от които неразопакован bowuu Joy

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 12:02 от didida

# 425
Бяло цвете, току-що ми донесоха твоето пакетче. С картичките и... отново подаръци - коледна висулчица /много оригинална и изпипана/ и списание. Благодаря, благодаря, благодаря  Hug Може ли да си покажа висулчицата или ти ще го направиш, когато прецениш Wink

# 426
Ч Р Д сладко коте да си жива и здрава от здраве да не се отърваш и всички покрай теб да са живи и здрави и мноого гоблени да ушиеш тези който си запланувала итези който тепърва ще ти харесат

# 427
ИнаТ, показвай. Топна ни в любопитство и сега искаш да ни оставиш да съхнем. Щом Бяло Цвете не ти е писала да си мълчиш, показвай смело.

# 428
Пете познах че е св димитър и е много хубав ще го ушиеш има време той като е наречен че ще е за Митко той да не се притеснява ще си го получи лек ден ти желая

# 429
Я да разсея невинно любопитството на Роси с етап от моите макове: newsm47

Още малко ми остава, тази снимка е от преди няколко дни. Кажете дали да го пера, както обикновено или нещо друго да го правя, че нали ви разправях за опита ми с червения конец на Анхър, тези всички са такива и направо си ме е страх. Rolling Eyes

Честит празник на Малко Сладко Коте! Всичко най-добро ти пожелавам!  bouquet

# 430
ИнаТ, показвай. Топна ни в любопитство и сега искаш да ни оставиш да съхнем. Щом Бяло Цвете не ти е писала да си мълчиш, показвай смело.

Ама може и да ми е казала да си мълча временно  Mr. Green
 Ще ви кажа само, че има един мъж дизайнер, сниман в списанието, който много ме изкефи Simple Smile Има показана една възглавничка с младоженци-черепи, която е кръстена "Love & let die". Който слуша такава музика, ще разбере каква е закачката Simple Smile Mr X Stitch го наричат пича, а иначе е Jamie Chalmers. Също една серийка коледни меченца си харесах, може да си самоподаря едно, ако се окаже, че се събира в квадратната рамчица, която ми подариха другарчетата за рождения ден.

# 431
  • с.Николово, обл. Русе
ИнаТ направо ни събуди любопитството отвсякъде.

# 432
Бяло Цвете,  изпери го, но сложи малко оцет във водата, щом се притесняваш че ще пусне някой цвят.
Ама какво става тук - чакам подаръци в другата тема,  а тук ИнаТ се инати и не показва нейния..

# 433
  • До сърцето...
Коте, честит рожден ден! Само хубави емоции да те съпътстват и чудесни творения да създаваш Mr. Green

Бяло Цвете,уф, тези макове толкова да ми харесват  smile3544 smile3544 smile3544 Чудесни стават! Завижд, завижд!  Hug

# 434
  • Балчик
Пак ме обхвана кризата. Една седмица нищо не съм шила.
Цяла седмица си чакам рамката за коледния календар и не е готова още. Боднах малко есенната воденица и до там. Sad

Общи условия

Активация на акаунт