БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 384
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
...........
Аз напоследък чета малко през ред ,но мили дами тук е ТЕма за ГОБЛЕНИ не за спорове,няма нужда от такъв СПАМ Naughty

Peace абсолютно, тъкмо до сега четох поста на llilli2  и бях убедена, че е публикувала в грешна тема  ooooh!...

Момичета да попитам дали случайно някой има това
Скрит текст:
сега е платено, та си мисля ако преди това е било пуснато свободно и някой го е свалил  Crazy

# 481
И аз така мисля за споровете, които обикновено идват от новопоявили се или поне такива, които не са писали активно в темата. Изяснявайте си личните спорове на лични съобщения, моля! Не разваляйте добрия тон в темата!
Бяло цвете, много смело да изпратиш рамка със стъкло от толкова далече Simple Smile
Роси, чудесни са картичките, а ти си станала цяла фабрика Simple Smile Искам само да те питам на каква цена е удачно да се продават, защото организаторите питат. За бродираните ще им кажа 3 лева, тъй като на базара в Пазарджик ги продаваха на тази цена. Идеята е да се калкулира поне цената на материалите. То е ясно, че няма да се продават на пазарна цена, все пак са за благотворителност. Но и не трябва да се обезценяват, защото идеята е да се съберат повече пари.
И да покажа с какво се занимавахме снощи с децата Wink Една бърза картичка за базара /защо ли ми трябваше да отварям разни линкове със схеми/ и любимите ни снежни човечета:

# 482
  • Троян
Инат снежковците са СУперски  Party ще се възползвам от идеята в някой скучен студен ден вкъщи с децата Peace

# 483
ИнаТ, много са хубави! И за мен е идея...
Бяло цвете, много са нежни тези орхидеи! Стана ми мило- нашите ми подариха такива в деня на пълнолетието ми.
Роси 123, ти си майсторица на шоколадници!!!
Мен нещо ме е наобиколила кризата- не ми се шие от няколко дена...

# 484
  • с.Николово, обл. Русе
ИнаТ днес ще ти пусне още една картичка, един опит за кнингоразделител и шапчиците, които и твойте деца могат да направят за украса.

Обаче имам един проблем: за картичката нямам от прозрачните пликове, за което съжалявам.

Приятна седмица.

# 485
За прозрачните пликове исках сама да ви кажа, че имам достатъчно. Едно другарче Реа ми ги подари някога и още си имам от тях  Hug Ще сложа пликчета на всички картички, които получа, не ги мислете.

# 486
  • София
Здравейте, влизам да се похваля с нещо готово

# 487
Здравейте и от мен Бяло цвете много ти са хубави гобленчетата аз нали съм нова не знам на каква панама се шие защото аз шия от нашата разграфена и затова питам от къде мога да си намеря на пример схемата и ключа за маковете ако имаш възможност или някоя друга съфорумка може да ми ги прати на ЛС или на имейл Благодаря ви предварително Аз шия в момента Иисус на плаща и Китаристката но нещо напоследък не ми се шие и сега по празниците не знам дали да шия ще излизам в отпуска тогава вие шиете ли по празниците Лека и успешна седмица ви желая

# 488
  • Пловдив
Здравейте, търпеливи гобленарки- маниачки!  Grinning

Объръщам се към вас с молба-предизвикателство.
Моята мама много обича да бродира, особено през студените зимни месеци.
търси си един гоблен, който се казва "Поле със ириси" на Ван Гог /по-точно е гоблен по тази картина/.
Да не се бърка с друга негова картина, на която са изобразени ириси във ваза.
Мама е търсила в нета този гоблен, ное намерила инфо за него споменато, че схемата я е имало в списание Галерия гоблени от януари 2007г.

Някоя от вас има ли схема и комплектовка на гоблена- каква панама, какви цветове и брой конци, от коя марка и т.н?
Много ми се иска да й го намеря, а като го намеря да излъжа, че не съм го намерила, и след това да й го окомплектовам като подарък за Коледа  Heart Eyes
Помогнете ми, ако можете, ще съм много, много благодарна!

Всичко добро и спорни гоблени!!!

Качих 3 разработки на тази картина, на всичките е дадено вид панама, номера и разход на конците. Но лично аз ако го започна някога ще е на фирма Мегат, другите два модела са на Артеси и Арт оф стъчинг, но са с много разхвърляни единични бодчета.

Не съм виждала схемата на ГБ, но няма да се изненадам, ако е "щипната" точно от Мегат, те си ги дават и с Ариадна конци и не е нужно въобще да се преуморяват, просто я публикуват в списанието си........

Файлът е качен успешно.
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 02.12.13.
Файл : Vincent Van Gogh IRIS.zip
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=3d50af9a1b

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 10:30 от diana_at

# 489
  • Троян
Днес аз ще спамя  Blush но не мога да не изкоментирам показаното от Еминав Страхотен е Дядо Коледа  Hug Браво ,ще ти донесе голям подарък   santa2
 KoteVania поздрави и за твоя Коледен дух  Peace

# 490
  • София
Еминав, прекрасен е!   bouquet

Инат, преди две години картичките с по-малко бродерия бяха на 2 лева, а с повече - 4 лева (за София говоря, в другите градове ги продават по-евтино). Ако искаш ги раздели на този принцип (макар че не е честно, защото във всички е вложен труд), сложи ориентировъчно 3 и 5 лева, а после момичетата на място ще преценят дали е добре или да дигнат малко  Peace

# 491
Цитат
И аз така мисля за споровете, които обикновено идват от новопоявили се или поне такива, които не са писали активно в темата. Изяснявайте си личните спорове на лични съобщения, моля!Не разваляйте добрия тон в темата!
...
Цитат
абсолютно,тъкмо до сега четох поста на llilli2 и бях убедена,че е публикувала в грешна тема
........
Разбрах!...Ще я потърся...Кой е следващият?!- Simple Smile
Скрит текст:
Човек отива там,където ще го искат.

# 492
И аз това си казах, че може в софийски мол цената да е по-висока, но... Така ще им кажа - да преценят сами и да слагат цени между 3 и 5 лв. Защото и ние няма да се представим само с картички, има и други неща.

# 493
  • Все на втория етаж
Ето моята балеринка:

https://www.facebook.com/irensky/media_set?set=a.101518590068303 … 3&uploaded=4#!/photo.php?fbid=10152317855180319&set=a.10150860443640319.755347.596215318&type=3&theater

Ето и Мавританката:

https://www.facebook.com/irensky/photos_albums#!/photo.php?fbid=10153158424675319&set=a.10152421877755319.957910.596215318&type=3&theater

# 494
ИнаТ, моите картички съм ги сложила в целофанени пликчета и съм ги подредила в кутия за обувки, за да не се мачкат. Мисля че ще има място при тях да сложиш и вашите картички. Не съм им връзвала панделките, за да може да се отварят и да се вижда джобчето за шоколада. Който си купи картичка ще си сложи шоколад и ще си върже панделката...

Общи условия

Активация на акаунт