БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 421
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Добре, Роси  Hug
Ваня, получих твоите картички днес, благодаря!
И сега едно съобщение, което е до Азарея, Буб.ка, Носферата, Теддибеарм, Надежда96, Стани, както и всеки друг, който има желание да пие кафе с групата. Пиша тук, защото на лични не ми позволява да пиша на повече от трима души едновременно. Искате ли в петък 10 часа да се срещнем на метростанция Сердика? Който може да даде ориентир от изброените, да каже кой беше изхода Simple Smile Там ще си предадем картичките за базара и кой каквото друго има Simple Smile

# 496
  • с.Николово, обл. Русе
ИнаТ очаквай другите неща в сряда. Този път са в най-малките кашончета, които предлагат пощите и се води малък пакет така че, според служителката и него ще ти го донесат до вратата.

# 497
О, ама ти да не мислиш, че това ми го донесоха? Друг път Simple Smile Донесли са ми известие и то в общата кутия, ходих до пощата да си го взема. Но не се притеснявай, близо е до училището на децата и ми е на път.
Виж, на Бяло цвете го донесоха до вратата ми от Интерлогистика Simple Smile

# 498
Бяло Цвете, мнооооого са ти красиви маковете   bouquet 
Еминав, прекрасен е Дядо Коледа  Heart Eyes. И мен ме чака. Подарък ми е от Вики   bouquet. Как му се каня  Flutter
Аааа, Роси, не е честно Naughty. Направили сте серийно производство. Трима бродиращи в семейството.....Ние тук се състезаваме самосиндикално Crossing Arms. Много са хубави шоколадниците. Аз се пробвах с филц да направя нещо, ама... Rolling Eyes хич не ми хареса. Друг път пак ще пробвам.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 16:40 от didida

# 499
Ето къде били джуджетата на Дядо Коледа, че и самия Дядо Коледа видяхме. Много красив е станал, Еминав, браво! Че и тематичен, точно преди Коледа.

От моята Дама, остана едно цвете в косата й, което трябва да се довърши и е готова (на първо четене). Снощи седнах едно друго цвете да довърша, доста бързо тази 14ка, понеже за миниатюрките си взех и 18ка и... съвсем се оцъклих  Shocked

# 500
  • Rotterdam
Момичета,имам въпрос
пример:
знак X  срещу него е дадено два цвята с по една нишка
взимам от двата по-един конец  и правя т.н "мартеница" така ли ?

# 501
  • с.Николово, обл. Русе
Искам малко помощ от приятел: Линк как се сглобяват /оформат/ коледни чорапи и торбички. Нещо не ми се получава с търсачката /явно ми е сърдита/.

Точно така Ferhi.

# 502
# 503
  • с.Николово, обл. Русе
Благодаря много Ferhi   bouquet

# 504
Аааа, Роси, не е честно Naughty. Направили сте серийно производство. Трима бродиращи в семейството.....Ние тук се състезаваме самосиндикално Crossing Arms. Много са хубави шоколадниците.
Този път и аз съм сама, а само две картички са с бродерийка, затова съм направила 10. Инат прави с бродерия и сигурно е приготвила повече...

А Тайната на дядо Коледа е станал много хубав. Сега рдна рамка и украсата за празниците е осигурена.

# 505
  • Дълбоката провинция
Понеже наскОро се дискутираше ,че някои цветове на Анхор пускат ,ето инструкции от вносителя
http://www.coatsbulgaria.bg/Stitching/News/information_care_anchor.htm

# 506
Минавам на бързо да се поФалА, че скоро не съм го правила  bowuu

Тази вечер ще е част от подарък за близка позната. На живо не прозира така черното.

И един не много добър опит за бонбонени рози  Mr. Green От 8 бонбона останаха 3, другите ги изядох от нервност, не ме бива в тези неща.....предпочитам си гобленарството  Heart Eyes

Скрит текст:

# 507
Момичета, предполагам не е проблем да започна гоблен на Дименшънс долу вдясно  Blush Шиенето от средата ми е адски неудобно и обърквщо. Измерих точно колко борд има извън размера на гоблена и мога да започна +- 1-2мм сравнително точно  Thinking

# 508
  • София
Момичета, предполагам не е проблем да започна гоблен на Дименшънс долу вдясно  Blush Шиенето от средата ми е адски неудобно и обърквщо. Измерих точно колко борд има извън размера на гоблена и мога да започна +- 1-2мм сравнително точно  Thinking

Винаги започвам всичко от горния ляв ъгъл  Simple Smile, така че - откъдето ти е удобно.

Понеже наскОро се дискутираше ,че някои цветове на Анхор пускат ,ето инструкции от вносителя
http://www.coatsbulgaria.bg/Stitching/News/information_care_anchor.htm

Е 60 градуса не са ли множко? То това си е направо вряла вода  ooooh!

# 509
И на мен ми се вижда много 60 градуса  Rolling Eyes. Аз лично пера с хладка вода точно поради тази причина - да не пускат конците. А тук пишат, че с хладка е противопоказно Thinking. Шия рядко с Анхор(останали от готови комплектовки), но въпреки това......

Общи условия

Активация на акаунт