БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Поздрави и на Ина, Делфинче, Аниа1!
Албенка, прекрасен е пейзажът!
ФинЕти, жестът на Оля е наистина трогателен!

Аз пак си изнамерих дребоси за боцкане.  Simple Smile

# 676
  • Балчик
Ооо, Албенче, ти много бързо го уши, браво. Много е красив. Peace

# 677
  • Пловдив
Честито на всички, имащи причина и повод да празнуват Gift Gift Gift - бъдете живи, здрави и .......... винаги усмихнати

Адмирации и за всички показали красоти..........  bouquet

# 678
  • с.Николово, обл. Русе
Аз минавам да се похваля: преди малко се върнах от среща с Teddybearm на русенска земя. Набързо пихме по едно кафе, поклюкарствахме и тя тръгна за София. Да незабравя да кажа, че получих и подарък.

Хубаво беше, но за кратко. Снимки от срещата нямам, защото съм заплес и сутринта забравих фотото на шкафа в коридора.

# 679
  • БЪЛГАРИЯ
     Така, какво да кажа, мислех да допълня предния си пост, но реших да пиша наново (белким ви досадя! Mr. Green)!
     Пре- въз- ход- но, всичко, което видях е прекрасно!!! Не мога да ви се нарадвам (както и да ви изредя поименно! Crazy) и да спестя суперлативите си!  bouquet Иска ми се да мога и аз така, но... и това ще стане...-  някой ден ще ви "взема акъла"! Wink
Скрит текст:
Засега само издирвам добри, помощливи и жертвоготовни доброволци, да ми довършат недовършените! Embarassed Mr. Green
    Реших да "изясня" темата с "гърбовете" на гоблените- не искам и не ставам за ментор, нямам подобни намерения и умения, а и аз съм самоука! Единствената движеща сила в случая, е абсолютната ми ненавист към липсата на хармоничност, а стърчащите краища и прескачанията във всевъзможни посоки, за мен са точно това и ми докарват истерия (преувеличавам разбира се, но горе-долу, така стоят нещата! Outta Joint)!!! Всеки има свои разбирания за комфорт на духовния си мир, затова прави нещата както ги усеща и може, поради тази причина не връзвам кусур никому (но не мога да се въздържа да не погледна "гръбчето" на по-близки хора! Wink)! Peace За да се успокоите, ето, че не всичко е идеално и при мен- прескачам по вертикала, когато имам "разхвърляни" бодчета:

Скрит текст:

Иначе, ако по принцип на някого му е любопитно как по най-лесния начин може да се "справи", с удоволствие ще споделя как простичко научих децата си да "виждат" кръстчетата, оттам- да правят прилични дупета... hahaha

# 680
Финети, много красиво гръбче. Отпред ли подпъхваш конеца? Аз гледам да не го гледам много отзад - имам всякакви прави и диагонални чертички- грозно е, ама важното какво е отпред  Peace

# 681
  • Rotterdam
Много красиви неща сте показали
всичко е много хубаво и чорапчета ,етапчета,a след като видях и  готовия гоблен на Aлбенkа
направо ми се иска  да "скоча" в някой сайт и да си поръчам един Дим (нищо ,че никога не съм и докосвала такова чудо).Като живи са тези изпълнения,Браво  bouquet  bouquet  bouquet

# 682
  • Ловеч
Честити празници на всички празнуващи в този преквасен слънчев ден, с пожелания за много здраве и късмет във всяко тяхно начинание.
Албенче, мила, ти ни водиш зимата и снега с този прекрасен гоблен, и много бързо ушит. Сега ще го чакам и в рамка.
А за прекраното пернато семейство на didida, просто нямам думи.
И на всички красоти който видях

# 683
Честита годишнина на Носферата.
Честит рожденик на Аня.
Честит рожден ден на Ина.
Много здраве и късмет за всички.
Браво на Албенка, много бързо го уши. Чудесен е.
Финети е с невероятно дупе. А какво стана с мелницата?
И аз имам подаръци от мечето,  но май пропуснай да ви ги покажа.

# 684
  • с.Николово, обл. Русе
Роси 123 пропуснала си, пропуснала си.

# 685
Албенка   bouquet поздравления. Голяма красота  Heart Eyes и тъкмо навреме за празниците Peace. Бързо го уши сякаш  Thinking. Колко време ти отне? Аз Бистрото го моткам вече 3-ти месец и още не съм го преполовила дори  Rolling Eyes. Големички са и нищо, че имат разнообразни бодове, пак се отегчавам на моменти Whistling. Добре, че разнообразявам с минита Laughing
Финети няма да коментирам твойто д..... Laughing. Изобщо немОа те стигна.

# 686

Честито на всички празнуващи днес  Hug

От мен :

Здраве и късмет на всички !

Албенка , прекрасен .......

Оленка 63, някак не ми се иска да е толкова лилав , стои ми неестествен и го направих по-син моя.

# 687
  • БЪЛГАРИЯ
Финети, много красиво гръбче. Отпред ли подпъхваш конеца? Аз гледам да не го гледам много отзад - имам всякакви прави и диагонални чертички- грозно е, ама важното какво е отпред  Peace

Абе не е чак толкова красиво, но ти благодаря все пак! Wink Laughing И да, и началото, и краят са ми все лицеви! bowuu

Финети е с невероятно дупе. А какво стана с мелницата?

Ама хубаво ми ставаааа, мааааалиии! Flutter Че и не ме досрамява, резил! Mr. Green Те ти, душо, мелница: прашасала, самотна, непипната от месеци (а и никой не се отзовава на воплите ми за помощ...! Cry Wink):
Скрит текст:
- това, че се е зацапала- майната му! Но, че не се виждат действителните цветове на снимката, това ме вбесява, а всичко е толкова наситено наживо!... "Разпната е" на рамката от Албенчето!

Финети няма да коментирам твойто д..... Laughing. Изобщо немОа те стигна.

Мммммммм..., благодаря, много мило, но аз не мисля така- считам, че не само можеш, а и би ме туширала, ако просто го направиш, когато почувстваш нужда от това! Hug Както и всеки тук, разбира се!  bouquet
      Пак казвам, че е простичко и лесно- стига само да ви е интересно! Peace

# 688
Роси 123 пропуснала си, пропуснала си.
Така е и се извинявам, но сега ще обясня защо се получи така. Те са едни картончета за картички, а аз имам няколко минита ушити и мислех в понеделник да ги сглобя и да ви ги покажа готови заедно с едни много сладки елхички на които трябваше да избоцкам нещо набързо. Така се получи че в понеделник ми изникна друго за вършене, а от вторник съм болна и като се прибера от работа лягам да се лекувам. Снощи бях вече по добре, но докато отговоря тук на всичко, а и във ФБ не бях влизала и се отплеснах. Тази вечер ще сглобя картичките и ще ги покажа.

# 689
  • Троян
Благодаря ви момичета,този гоблен ми беше много на сърцето,започнах го Май месец,така ,че не съм от най бързите,Ина през това време 3 уши Wink
Финети аз съм готова да ги ''разбера'' тези кръстчета ,интересно ще ми е ако има някое вълшебство  Blush

Общи условия

Активация на акаунт