Звездни компромати -189 част

• 52 239
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Галя Щърбева и тя е в отбора на позабременелите, нали?

Дори е излязла по майчинство...има нова водеща на нейно място....

# 181
  • София
Мама Цоцоланке, мерси.   bouquet
Мисля, че миналата седмица си водеше новините. Много мила и фина жена е.

# 182
 На Валери посланието е непреведимо, поне аз не схващам. "Време е за тренировка", ама после кое е много силното...

# 183
# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
преслава на участие преди няколко години
....
Това точно за темата със селските пръчки Sick

Том Харди с Елтън Джон Heart Eyes- Том ще играе поп-легендата в нов биографичен филм.

# 185

Том Харди с Елтън Джон Heart Eyes- Том ще играе поп-легендата в нов биографичен филм.
Изобщо не ми се връзва  Laughing

# 186
....
Има ли такава тема? И, ако да, може ли линк Flutter

# 187
Станислава Цалова чака бебе   bouquet http://pik.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D … F-news114567.html  Не съм знаела, извинявам се ако е коментирано  Heart Eyes

Супер! Знам, че пробваха от няколко години за бебе......

Тя на колко години е ?

# 188
....
Има ли такава тема? И, ако да, може ли линк Flutter
Имаше във фейсбук, казваше се "Най мразим селски пръчки и леопардови щампи" и се пускаха снимки, подобни на тези. Изтриха я по едно време, може пак да има. Гентиана преди да стане известна беше звезда в тази група, със снимките си от абитуриентския си бал. Първо се сърдеше, после започна да се самоиронизира и даваше съвети как да се комбинират чизми с тигрова рокля-комбинезон и т.н.  Mr. Green

# 189
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Във фейсбука има група, ама не помня как точно беше името- май точно "Селски пръчки"

Изобщо не ми се връзва  Laughing
Том е хамелион на екрана- това, това или това как се връзват с това Laughing

# 190
Погледнах страницата- нищо смешно не виждам.  Tired Жал ми стана и за тези на снимките и за тези, които ги коментират с неграмотния си циничен език. Не би трябвало да са такива младите хора...
Отделно, че представителите на малцинствата сигурно умират от гордост, че са станали популярни с просташките си снимки.

# 191
# 192
# 193
  • In The Middle Of Nowhere
Аз мислех, че тая с Пръчките я няма вече и е заменена с една друга група "Вижте кифлите на фейсбук".

Попаднах на една интересна снимка от архивите, която не бях виждала - Шон Конъри и ББ.

# 194
 Изтриха я, да, после се навъдиха много подобни, но първата си беше най-добра, пародия, а не гавра.

Общи условия

Активация на акаунт