Звездни компромати -189 част

• 52 269
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Нова порция от Валери:
"It's time to workout and not what it may be very strong⚽⚽⚽⚽"
Написано е над поредната кифленска снимка в профила му.  Thinking Много ще ми е интересно как ще го преведете това  Party

Днес нямам какво да правя и надникнах и при Нило:
"Харесва ми да съм в двете крайности - фатална и сексапилна, както и непорочна и невинна - на кратко - харесва ми "Твоето обичане" ....

И при нея има нови думички, двамата с Валери явно сериозно са се заели да обогатяват българската реч. С две думи - новите будители  Laughing

# 166
  • София
Подкрепям  Peace Дори определението ми за нея би било по-смело от "несимпатична"  Laughing
елфи, гледам да си меря приказките, че после да не ме хокат.  Grinning Веднъж си позволих да заклеймя една звИзда като "вълк" и още ми държи влага.  Mr. Green

# 167
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леонардо Ди Каприо пътува нанякъде. Всеки път като видя негова снимка, и не мога да не се замисля над нелогичността на жълтата преса- ако Кейт Хъдзън покаже милиграм целулит на плажа, я изяждат с парцалите, а мъжките селебритита могат да са като ходещ чувал с картофи и пак събират ах и ох Tired

Ан Хатауей явно няма друга шапка Mr. Green

# 168
  • GYM
Ми на мен Лео ми е ах и ох отвсякъде Laughingоткак възмъжа Heart Eyes

# 169
Нова порция от Валери:
"It's time to workout and not what it may be very strong⚽⚽⚽⚽"

Ко?

# 170
сигурно използва google translator  Laughing

# 171
Тази Водянова ми е адски несимпатична.  Peace Може да е спрягана за супер модел, но не и в моите представи. Дори Жизел Бюндхен ми е по-приятна от нея.
По принцип е леко грешно схващането,че моделите трябва да са непременно красиви.Търсят се по-скоро интересни,специфични и запомнящи се лица. Peace Примерно една Дария Вербови за повечето хора може да е откровено грозновата,но това не я прави по-малко предпочитано лице от " Прада" и "Шанел".

# 172
# 173
Станислава Цалова чака бебе   bouquet http://pik.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D … F-news114567.html  Не съм знаела, извинявам се ако е коментирано  Heart Eyes

# 174
# 175
Станислава Цалова чака бебе   bouquet http://pik.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D … F-news114567.html  Не съм знаела, извинявам се ако е коментирано  Heart Eyes

Супер! Знам, че пробваха от няколко години за бебе......

# 176
Какво е станало с Нели Атанасова, сега я мернах по ТВ, едва я познах........остаряла и нехубава ми се стори, а беше толкова впечатляваща..
Някой да ми преведе писаниците на Валери, моля

# 177
Станислава Цалова чака бебе   bouquet http://pik.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D … F-news114567.html  Не съм знаела, извинявам се ако е коментирано  Heart Eyes
Тя днес го съобщи по БТВ, но иначе е в 6-ти месец. Бебето ще е момче и ще го кръстят на свекъра - Светослав

# 178
Имам усещането, че и Ирина Сърачинова скоро ще ни изненада с подобна вест.......не е от писаници на папараци или снимки, просто  Mr. Greenусещане Sunglasses

# 179
  • София
Някой да ми преведе писаниците на Валери, моля
Да ти ги преведа, ама как, как?!  Laughing

Цалова е разконспирирах, че е бременна миналата седмица. Очевадно беше.  Peace

Галя Щърбева и тя е в отбора на позабременелите, нали?

Общи условия

Активация на акаунт