Звездни компромати -189 част

• 52 364
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Така е!
Пък и нали знаете-Сексът продава!

платен,безплатен,все тая

# 406
 И по-бетер от нашите звИзди имало:
http://life.dir.bg/news.php?id=15464054

# 407
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Hands Clap

# 408
 hahaha hahaha hahaha
Julia_21 - благодаря, че сподели

# 409
Нищо не разбирате, Мерилин Монро, Джеймс Дийн и Марлон Брандо просто са си македонци и са се прибрали,  подготвят  съвместен филм със славните си сънародници и това ,че не са между живите е просто едно тълкувание на прибирането си в къщи. Thinking

# 410
Да бе, ако не си Николета или Минета, трябва да си Пипи Дикова, дето е минала по мостта на мама и тати. Хайде моля ви, на всички нива в държавата ни е пълно с курволяци и връзкари. Дори в една проста ДА. За това всичко е на тоя хал, защото не се ценят образованите, интелигентни и способно хора, а е важно кой на кого е човек или с кого е спал. Съжалявам за отклонението, повече няма да се обяснявам  Crossing Arms

# 411
Да бе, ако не си Николета или Минета, трябва да си Пипи Дикова, дето е минала по мостта на мама и тати. Хайде моля ви, на всички нива в държавата ни е пълно с курволяци и връзкари. Дори в една проста ДА. За това всичко е на тоя хал, защото не се ценят образованите, интелигентни и способно хора, а е важно кой на кого е човек или с кого е спал. Съжалявам за отклонението, повече няма да се обяснявам  Crossing Arms

Да де, аз нали това казвам... И с актьорите е така.. Колко години са учили актьорско майсторство  и идва Андреа или Мануела или Стоичков и получават повече хонорари от тия, дето са учили за това.

# 412
Щото Пипито Дикова изобщо не е образована, нали? За връзкарството, не отричам, но навремето майка й почти си срина кариерата с ВИП брадър и Денсинг старс за да покаже Пипи и да й издейства работа в телевизията.
За актьорите четох много хубава статия, за това че само едни и същи лица гледаме, но винаги е било така.

# 413
Не мога да отрека,че Пипи ми харесва какви репортажи прави. Тя ме изненада.

# 414
  • До морето
Значииииииии, още преди 8-9 години една Зара ви показа как се прави, ама вие се правите на тесногръди.

Единият път е - участваш в някое риалити, колкото физиономията да стане позната на аудиторията, после се мотаеш по разни коктейли и партита на Евг. Минч. и накрая те канят да водиш Ало, къщата!  Ало, колибата! или в краен случай Прогнозата за времето (справка Зара, Зейнеб)

Другият път е - снимаш се за Плейбой, на вътрешна страница. С хонорара си правиш цици и се снимаш на корицата. После ставаш Плеймейт (справка Николета, Златка, Златка) и от там всеки според потенциала и способностите Whistling

Третият път е - Пипи Дикова, Мика Стоичкова, Карина Караньотова, Алекс Сърчаджиева, Теди Кацарова и разни други деца на майка си и баща си.

А четвъртият е - прескачаш горните 3 и директно правиш пълна програма на някой местен, свестен и известен. Първо разпалваш огъня из всички медии, после почваш да ревеш "Не съм от тях, како Сийке" и  ето ти нова месторабота!

# 415
Малката Никол
Изглежда все едно има зелени сенки на лявото око, дано е от снимката  Grinning

# 416
  • Бургас
СамиМами,ти къде четеш лекции? Mr. Green
Колко млади "таланти" могат да се учат при теб! Laughing
Много се смях. Joy

Мъчно ми е за такива млади хора като Соулмейт.Сега явно масово се търси сеир и голи баджаци.Нищо,че водещата е тъпа,че вдлъбната и не може да говори и чете. Wink

Малката Никол е копие на баща си.Той наистина ли пише "не дей"? newsm78

# 417
Венета брутално се е изгаврила с Моника,с тази задача,която и е поставила.

# 418
Щото Пипито Дикова изобщо не е образована, нали? За връзкарството, не отричам, но навремето майка й почти си срина кариерата с ВИП брадър и Денсинг старс за да покаже Пипи и да й издейства работа в телевизията.
За актьорите четох много хубава статия, за това че само едни и същи лица гледаме, но винаги е било така.

Може и да е образована, но не е заела това място с конкурс, а с връзките на родителите си. А навън има и по-образовани, и по-можещи и и по-добре изглеждащи от нея дами, които ходят от конкурс на конкурс и такива като Пипа им заемат местата. Лично на мен не ми допада с маниерното си поведение и свойското си държание.

В това отношение БНТ водят пред всички самозвани телевизии. От там са изгрели звездите на повечето днешни водещи и определено имат цедка. Слава Богу, че все още поне там не съм видяла да е попаднала някоя кифла.

# 419
  • До морето
Точно БНТ навремето ги беше струпало всичките "мамини" на едно място в МелоТВмания - и Алекс, и Пипито, и Ники Илиев.... кой още беше там?

Общи условия

Активация на акаунт