Звездни компромати -189 част

• 52 355
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Е вие пък, не е гей. Иначе момичето си е грозновато , но историята показва ,че понякога това не вълнува мъжете. А и той нали все се изживява като черен гангстер, та по техен тертип си хванал едър задник.

# 451
Въх, леле божке!  Shocked При положение, че толкова тинейджърки са луди по този пикльо, той си избрал най-грозната кака!

# 452
Той пък от нежна китка стана 'баш уличното гангстерче' Mr. Green
Той обаче страхотни неща направи още първите си дни в Бразиялия, жалко за фенчетата му.

# 453
Не е звезден компромат, но не се сдържах:
http://www.struma.com/lyubopitno/kitaec-osudi-jena-si-rodila-mu- … rozni-deca_45776/

# 454
  • Варна

Леле, че мощни бедра...като те стисне между тях и можеш да си кажеш молитвата Simple Smile

Трябва да питам мъжът ми, дали това е критерия за красота там, че той в момента, по тези географски ширини бръмчи.

# 455
Ми такава е, не ги ли виждаш по карнавалите какви са балдърести. Ма не са чак толкова лоши, много мъже харесват такива жени, но важното е и талията да е малка.

# 456
Много ми е нехармонична с тоя плосък корем едва ли не, пък надолу една такава.. широка.. Дали е ген или тренира  Mr. Green

# 457
# 458
Фонда е ослепителна

# 459
Уф,толкова ослепителна,че в едър план нищо естествено не е останало Mr. Green
Респект към възрастта и Peace

# 460
Дженифър Лоурънс е страхотна. Не случайно я избраха за интернет кралица Mr. Green

# 461
Русата Златка била бременна току що видях в автора

# 462
Русата Златка била бременна току що видях в автора
не е, беше игра

# 463

E, толкова да я харесвам откакто я гледах в "Дракула"и  толков аопулена да излезе! Не е честно. Какво стана с нея след Джони? Много ми е мила, напомня ми на Портман и Найтли  Heart Eyes

# 464
Николета днес е много красива в предаването си. Peace Макар аутокю-то да е позиционирано леко в страни и на моменти изглежда кривогледа Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт