Звездни компромати -189 част

• 52 339
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Харесвам Маги Х., ама Кременчето много ме дразни с превземките си понякога. Иначе като цял май е свежарка.
А каква е историята на любовта им Mr. Green

Това, което аз съм запомнила е, че някакъв общ приятел ги запознал като завел Магърдич у Кремена. Тя била обута с клин и като се обърнала и навела, Магърдич й харесал дупето и си казал "Тази ще е" hahaha

# 481
  • До морето
Харесвам Маги Х., ама Кременчето много ме дразни с превземките си понякога. Иначе като цял май е свежарка.
А каква е историята на любовта им Mr. Green

Това, което аз съм запомнила е, че някакъв общ приятел ги запознал като завел Магърдич у Кремена. Тя била обута с клин и като се обърнала и навела, Магърдич й харесал дупето и си казал "Тази ще е" hahaha

Е, как бе, нали била с 9 (девет) поли една върху друга и това страшно го впечатлило. А тя се впечатлила, че той се впечатлил.......  Laughing

# 482
Вярно е това за полите, ама тя явно все пак е успяла да се наведе подобаващо Laughing

# 483
Ето за който не е гледал, но му е любопитно как е изглеждала Николета

Скрит текст:

# 484
  • Балчик
Вярно е това за полите, ама тя явно все пак е успяла да се наведе подобаващо Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 485
Магърдич си търсел жена и някакъв негов приятел му казал : " Ще те запозная с едно момиче , много е шантаво , носи 9 поли една върху друга ''
и го запознал ...
Магърдич много искал да се ожени , точно така каза " да му се махнела тази грижа от главата и да се заеме с правенето на пари " , което пък ме впечатли от цялата история - как можеш да се ожениш само защото си го поставил за цел ,  да се и влюбиш също по поръчка , но явно работи ...

# 486
...как можеш да се ожениш само защото си го поставил за цел ,  да се и влюбиш също по поръчка , но явно работи ...

Куку и Пипи са се намерили Mr. Green

# 487
# 488
Магърдич си търсел жена и някакъв негов приятел му казал : " Ще те запозная с едно момиче , много е шантаво , носи 9 поли една върху друга ''
и го запознал ...
Магърдич много искал да се ожени , точно така каза " да му се махнела тази грижа от главата и да се заеме с правенето на пари " , което пък ме впечатли от цялата история - как можеш да се ожениш само защото си го поставил за цел ,  да се и влюбиш също по поръчка , но явно работи ...

Да не забравяме, че все пак той е арменец, а те както знаем се славят с максимална пресметливост.

# 489
Кремена се държи ужасно надменно

# 490
Венета тази неделя как така не се е разпищяла за рейтингите?  Mr. Green
Явно тази седмица не са "три пъти" по-високи.

# 491
# 492
Венета тази неделя как така не се е разпищяла за рейтингите?  Mr. Green
Явно тази седмица не са "три пъти" по-високи.

Тя и вчера и днес, запива с ракия от обяд....

Скрит текст:
Вчера:
Наздраве!! Ние вече седнахме на тераската!! Хубав ден и на вас!!

Днес:
Страхотен ден!! Ние пак си седнахме на тераската!! Наздраве!!

Не е нормално от 12:30 на обяд да се пие ракия според мен...

# 493
Не бих се учудила повечето и писания във фейсбук да са написани именно под влияние на алкохола.

# 494
  • До морето
Не бих се учудила повечето и писания във фейсбук да са написани именно под влияние на алкохола.

Това ще бъде едно много логично обяснение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт