Пости 2013/2014 - 3 тема

• 54 901
  • 685
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:
Опитвали ли сте от тези гевречета, много са вкусни и са без вредности.

# 181
Аз много ги обичам, но все ги свързвам с гадни поводи - напоследък ги хапвам все като водим някой близък по болници и няма какво друго да се яде  Confused

Впрочем не знам за вас, но мен трети ден ме боли глава. Отдавам го на постенето. И друг път като съм постила и детоксикирала, е било така.

Днес за обяд ще съм на салата, довечера ще правя соевите шницели.

# 182
  • София
...

Впрочем не знам за вас, но мен трети ден ме боли глава. Отдавам го на постенето. И друг път като съм постила и детоксикирала, е било така.
...

Според мен е от ниското климатично налягане и лошото време.

# 183
Аз да се оплача. Снощи се опитах да направя фалафели- ей голяма съм ентусиастка, но ... направих сместа, оформих топчици, пуснах ги в олиото и тъкмо да ги извадя и какво да видя- няма нищо в тенджерката- само трохички и лучец, които плуват навсякъде из олиото, но не и фалафел. Раздробиха ми се нещо Sad Останах разочарована, но фарианта фурна винаги го има Simple Smile)) Та останалата част от сместа я изпекох на фурна и хич не бяха лоши Simple Smile но така и не разбрах защо стана това

Успех на вас

# 184
guilty_pleasure ти какъв нахут ползва. Сега чета, че трябва сух да се използва, а не от консерва

# 185
Еми, оплескала съм нещата- от консерва беше нахутът:))) + сусамовият тахин ми беше на прах .......

Ще знам за другия път ....

Благодаря

# 186
# 187
  • София
Какво изкушение имаме само в офиса.. черпят с любимите ми торти от Вила Росиче.. добре че са в другата стая да не гледам... в магазина не се дразня на това и онова, но такъв род почерпки направо ми действат зле  Joy

# 188
Malini, дръж фронта!  Laughing
Познавам ги тези торти отблизо, та знам (донякъде) какво ти е.
Опитай бутерките "да си глътнеш езика" - вършат добра работа за такива случаи.  Peace
Довечера мисля да забъркам грашка (постен грах - плакия) и хмм...въпросните бутерки.  Whistling
Чудех се кога ли ще отворим думата за фалафели и ето, че им дойде реда. Кога ли ще се включи Дядо Хаджия с подобаваща актуализация на рецептата  Thinking
Бразилка, къде те отнесе и теб вятърът? Такава хубава тема сготви, а сега никаква те няма. Напиши "Дзяк", да видим, че си наблизо  Flutter
Не зная дали само на моя монитор излиза, нещо много гащат станал този форум...
Хайде обратно на работа

# 189
  • София
Malini, дръж фронта!  Laughing
...Кога ли ще се включи Дядо Хаджия с подобаваща актуализация на рецептата  Thinking
...

Аз вече се изказах по въпроса. Тая година актуализация няма да има оти съм на тема булгур.

# 190
Вярно,  Embarassed късно погледнах 12-та страница.
Понеже последния път, когато в къщи правих фалафели, миришеше все едно пека мумията на Тутанкамон, все още не мога да се престраша да повторя.  Sick
А какво с булгур приготвяте уважаеми Дядо Хаджия?  Flutter

# 191
  • София
Вярно,  Embarassed късно погледнах 12-та страница.
Понеже последния път, когато в къщи правих фалафели, миришеше все едно пека мумията на Тутанкамон, все още не мога да се престраша да повторя.  Sick
А какво с булгур приготвяте уважаеми Дядо Хаджия?  Flutter

Странна работа е тая с фалафелите при вас. Аз май не помня да съм имал проблеми с нахута.

Да булгура още му не е дошло ред, че ся съм набрал мерника на три кокосови ореха да ги правя на сирене, ама още не мога да сколасам.

# 192
Много ми е убито след като се наобядвам, преди поста не бях така. Не знам какво става, към 14-15 ставам дроб, ако легна сигурно ще заспя на мига, при вас така ли е? Много ли ям, какво става, но не се чувствам комфортно, към 17-18 отново ми идва енергия, но следобяд съм много отпаднала.

# 193
Някой беше споменал в темата, че може да се попадне на "зелен кокосов орех".
Как ги избирате? Знам, че отвън всички са кафяви Grinning.

А аз искам да ползвам твърдата част под обвивката им за да направя бонбони.
Само не знам как ще се справя с отварянето на кокосовия орех. Бихте ли споделили опит?

Annyto_e, сигурно кръвното ти налягане е ниско. А и не всяка храна дава достатъчно енергия.
Старай се поне докато привикнеш към поста да се храниш с повече жива храна - плодове, фрешове, салати от кореноплодни. Яж и повече мед, лимони.

И все пак не преяждай, защото това със сигурност ще те прави много сънлива.
Успех! Всичко е въпрос на свикване. Организмът трябва да се преорентира към нов начин на хранене. Ако го правиш за пръв път, той със сигурност е в шок. А и докато излъчи всички токсини, това също създава дискомфорт - главоболие, сънливост... Ако постиш редовно и то години наред, той ще се пренастройва все по-бързо - от личен опит ти го казвам. Не се отчайвай.

# 194
  • София
Някой беше споменал в темата, че може да се попадне на "зелен кокосов орех".
Как ги избирате? Знам, че отвън всички са кафеви Grinning.

А аз искам да ползвам твърдата част под обвивката им за да направя бонбони.
Само не знам как ще се справя с отварянето на кокосовия орех. Бихте ли споделили опит?

Май нямаш никаква гаранция на какъв ще паднеш. Пробиваш трите вдлъбнати от единия край и изсипваш сока. Така премахваш вътрешния вакум, който поддържа здравината. След това го слагаш в една здрава полиетиленова торба и отиваш на стълбите вънка и почваш да го удряш в тях и той се натрошва.

Общи условия

Активация на акаунт