Третокласници - 3

• 39 878
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Мога.
От ДМ. При аксесоарите на Ебелин. Peace

Благодаря! Тъкмо тези дни мислех да ходя до там. Hug

# 61
bibi, "За Коледа се колебаем за XBOX и то точно с цел движение, ама много скъпо беее...." това трудно води до движение, трябва задължително да е с камера, игрите не са много , има ама пак са скъпи... по принцип е забавно, но аз след като го купих вече съжалявах:).
А и за спокойствие, масово децата броят заека с 2 крака и две ръце  Joy, така че спокоооо.

# 62
  • В светлината на слънцето
kopche, в зала "Фестивална", където е Dance academy има малко магазинче за всевъзможни танцови принадлежности. Там продават и за класически балет, защото и те имат школа. Цените са доста по-прилични от на други места. Спомням си, че съм виждала и палци. 

# 63
  • София
Да, благодаря за инфото!
Има една фирма от която съм поръчвала боди за балета, и тя беше в Редута. Да не се окаже същото. Вип Стайл беше нещо си.
Ще погледна и там.  Peace

# 64
kopche, проверих за пачката, но не я открих. Явно сме я подарили още тогава. Тя беше категорична, че не иска повече класически балет. Много бързо й мина мерака, а уж, беше влюбена в балета. Thinking

# 65
биби, конзола за движение е WII, която е и най-евтиният вариант от трите основни конкурентни конзоли. За XBOX има повече игри, разбира се, но те са за тежките геймъри, а и трябват допълнителни устройства като камера и специален джойстик, докато Нинтендото е с джойстици, които не изискват камера. Ние имаме PS3, за която купихме специално камера и move controller, играем тенис на корт основно, аз се изморявам супер много, но тъй като нямаме много място точно пред телевизора, се отказахме бързо от играта. В офиса обаче имаме WII и понякога играя там, много по-добър експириънс има за спортовете. Честно казано, за движение най-добре истински спорт  Laughing

Извинявам се за отплесването, но понеже големият е фен... А и аз се кефя Simple Smile Но не играя, нямам много време. Обаче синът ми е категоричен, че ще програмира игри като порасне (затова и се оглежда за университети като MIT отсега  Mr. Green).

# 66
SZA, много е хубаво, че има ясни идеи за своето бъдеще още отсега. Peace

А едно от днешните домашни на нашите беше да нарисуват мечтата си. И познайте моето екстремно какво е нарисувало? Как скача с парашут. Защо ли вече не се учудвам. Сега ме врънка да я запиша да тренира женски футбол. Минал някакъв батко през училището, докато ритали на двора, огледал децата и харесал нашата, която е барабар Петко с мъжете. И сега зоооор да я пуснем да тренира футбол. Днес майка ми отива да я прибере на обяд и картинката, която вижда: момиченцата си седят на стълбите и нещо си правят по косите, момчетата не били на двора, а нашата виси в поза ленивец на върха на футболната врата. ooooh! Ма защо на мен точно се падна такова щуро бееее.... пак е с обелени ръце и лакти.... #Cussing out

# 67
биби, конзола за движение е WII, която е и най-евтиният вариант от трите основни конкурентни конзоли. За XBOX има повече игри, разбира се, но те са за тежките геймъри, а и трябват допълнителни устройства като камера и специален джойстик, докато Нинтендото е с джойстици, които не изискват камера.

Ние сме Wii и го предпочитам, заради по-нормалните игри. Иначе за движение, най-добър вариант е Xbox 360 Kinect http://www.xbox.com/en-US/kinect макар че, аз не бих разчитала на такова движение. По-скоро си е за забавление.  Simple Smile

# 68
Ау,на това момче не знам какво му става.Всеки ден,ходи с различна риза,избира си дънки,отказва да ходи с анцуг когато има физическо,слага го в раницата.Взима си слънчеви очила,отказава да носи шапка.Казвам му защо сменяш ризата тя е чиста,само полвин ден си бил с нея,защото след училище се преоблича с дрехи за игра,а той,спокойно бе мамо,като стигна до последната ще облека пак първата Shocked
Много иска играта живот,преди време бяхте писали,той я видял.Обаче струва 44лв.а ние в момента сме затруднени финансово,защото изникнаха различни,непредвидени разходи.Компа беше на ремонт за ден,а днес сме на зъболекар,не знам колко ще ни струва.При него млечните си стоят,а другите са започнали да пробиват,но много на горе,като видях,направо ми стана лошо.Имаше перфектни млечни зъбки.На мен също ми се отчупи част от преден зъб.Та ще видим какво ще каже зъболекаря.
Иначе днес остана допълнително,усилено се готвят за състезанието.Аз не очаквам нищо,така ако има успех ще се зарадвам истински.

# 69
Роси, за зъбите не се притеснявай - най-вероятно след като му махнат млечните, постоянните постепенно ще заемат леглата си. При Теди така беше. Хем проверявахме редовно и пак пропуснахме да видим, че постоянните са излезли зад млечните. После само зъболекарката й показа как с език да избутва постоянните към леглата (когато се сети) и те постепенно си заеха местата. Бяха толкова назад, че не вярвах да се случи и вече се оглеждах за брекети. А то стана.

# 70
Ей не знам дали,да се хваля,но моя дето беше непрекъснато хулен,че бил не знам какъв си,днес са го дали за пример,много му е приятно.Сега се прибра и каза,че имал домашни за Понеделник и мислел да напише част от тях веднага.Брей това не е моето дете,май трябваше по рано да говоря с директорката. Rolling EyesДано продължи в същия дух Praynig и на мен ми е много приятно.
Говорих с родители които бяха преместили децата си в други училища уж поради други причини,споделих,че съм имала проблеми без да навлизам в подробности и те изляха душата си.Казаха си в прав текст,че е заради класната.Въпреки всичко си мисля,че тя не е лош човек,че и пука за всяко дете,миналата година дойде да гледа малкия на изпита му за колан,просто характера и е по сложен,не може да губи,иска нейния клас да е перфектен във всяко едно отношение и когато детето е по буйно като моя го приема като заплаха за добрите резултати на целия клас.За това смятам,че постъпих правилно,защото не искам моето дете да се превръща в изкупителна жертва,при неуспех на самия учител.Стана дълго,но пак ви казвам търсех решения за моето дете не проблеми.И все повече се убеждавам,че не е бил чак такъв за какъвто ми беше представен от класната.Все пак аз постигнах целта си и ако нещата продължат така  няма да го местя.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 13:46 от rosikosefi

# 71
  • София
Благодаря на всички, които се включиха в търсенето на пачка и палци за балет!  bouquet
В крайна сметка, моята щерка попитала вчера приятелка нейна и същевременно дъщеря на моя приятелка от форумите на КМ Hug Mr. Green, която наскоро се отказала от балета, но притежава все още всички аксесоари, та въпросът е решен! Уговорили сме се с майката вече. Намерени са и пачката и палците! Hug
Е, все още не е пробвала палците, дали ще и станат, но смятам, че все пак са един размери не би трябвало да има проблем! Simple Smile

# 72
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 73
Какви хубави разрешения на казуси днес - Архангелов ден! Браво!

Честит имен ден на всички именици!

# 74
  Здравейте!Страхотна е новата тема,дано само хубави неща се споделят!
   Честито на празнуващите именници днес!Да са здрави и успешни!
    Роси,радвам се за хубавите неща,които споделяш!Дано детето намери удоволствие в ходенето на училище,да е приятно и интересно!
    Моят третокласник вече мисли за дядо Коледа,въпреки опитите на сестра му да му обясни,че не съществува.Имахме работа в един мебелен магазин вчера,човекът иска ново бюро.Дори си хареса едно и попита има ли в наличност.
     И при нас са традиционни книжките,в добавка на подаръка,задължително нещо рибарско,защото е голям фен на риболова.
    С уроците се справя добре,вече почти самостоятелно.Тъй като живеем далече от училище,идва понякога при мен на работа,разтваря си бумагите и почва да си учи,без да го подканям.Което много ме радва!
    Утре с други родители от клбаса сме организирали посещение на АЕЦ-Козлодуй,има ден на отворените врати.И разбира се,"Радецки"По този повод съм дала задача,довечера,докато се чуди с какво да се занимава ,да отвори гуглето и да прочете за Радецки,после да ми разкаже.

Общи условия

Активация на акаунт