Третокласници - 3

• 39 921
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Последната задача е интересна, да. Чак висш пилотаж не е, според мен, но е проворикаща и определено е една от причините децата да нямат максимални резултати. Не съм гледала всичките резултати, само на моето дете и смятам, че може повече. Надявам се да видя някакво общо класиране, та да го видя къде е измежду всички останали, това е полезно сравнение.

# 616
Здравейте имам проблеми с компа и не мога да ви следя,при нас се случиха много неща,но като съм на линия ще пиша.

# 617
Здравейте.
Браво на математиците. Simple Smile
Днес тържество и от утре ваканция.
Доста се умори детето.Вчера го изпитвали по ЧП, добре се е представил.
Има домашно от школата по АЕ, но основно ще играе и почива.
Весела и емоционална ваканция на всички. Hug

# 618
    Привет!Последен ден ,урааа!Днес ще учат с намалени часове,после ще ходят в близката детска градина.Подготвили са картички на децата и някаква програма.След това синчето има желания да ходим в библиотеката,има книжки за връщане и да си вземе нови за ваканцията.Сестра му е обещала да го заведе на кафе следобед,с нейните приятели и той е повече от щастлив.
  А аз чакам с нетърпение ваканцията,за да спя един час повече сутрин и да не се налага да тичам по график навсякъде.

# 619
  • Варна
Биби,винаги ме радват твоите 3 лъчезарни момичета! Страхотна снимка! Simple Smile
Браво на децата за хубавите резултати на КМС! PeaceВсе така добре да се представят!
Лоренца,ти ме успокои,че не ми е кисело гроздето,хахах и че не само на мен задачките не ми се видяха леки сравнени с минали години.Поне в 2-3 има сериозни уловки. Simple SmileА за 10та да не говорим. WinkЗа Варна резултатите са доста добри,може да ги погледнете,понеже споменахте 48 т. като макс в другите градове.Те не са ми ориентир на мен другите градове,само София... Wink
При нас ваканцията ще е за релакс предимно,както винаги.Ще се качим в планината на 29 и ще слезем на 4ти чак. Heart Eyes

Хайде,отиваме и ние да празнуваме с класа,той де,а мама ще пие кафенце наблизо.
Мога да пожелая вече страхотна ваканция на децата ви,аи на вас разбира се! Hug

# 620
Здравейте предварително се извинявам ако е написано лошо, но телевизора ми е монитор в момента. Днес мъжа ми е разговарял  с директорката и след ваканцията ще е в друг клас, не е този който искахме за това ще проверим всички училища в района. Просто класната и тази при която ще бъдем са много близки.
Двете страни прекрачиха границата. Тоест детето ми и класната. Последните две седмици бяха истински кошмар. И въпреки всичко не съм очаквала такова нещо от учител. Да падне до нивото на детето и да започне заяждане и тормоз. Детето ми тази седмица беше бито и унижено да бърше стената която е изцапал с бялата си тениска почти легнал защото е било ниско седем забележки и три двойки, това е дело на един педагог.А той е казал майната ви. Просто нямам думи.
За съжаление, аз не успях да присъствам, а мъжа ми не е казал нищо, просто е следвал целта си да махне детето от този учител. Това е за сега от нас. Весела ваканция. Ако съм пропуснала да поздравя някого моля за извинение. Наистина нямах никаква възможност да следя темата.

# 621
  • В светлината на слънцето
Ура, едното е вече във ваканция.  Party Днес нямаха часове, а ходиха на опера. Харесало й. Гледаха "Мечо Пух" в Софийска опера. То всъщност не е опера, а детски мюзикъл. А вчера си разменяха в училище подаръците. Направили си импровизирано тържество в класната стая, та по този повод освен чанта, пакета с подарък за другото дете, мъкнахме сутринта и китара, че децата, които свирят на инструмент обещали да посвирят на останалите. После слушали музика, танцували, абе доволна беше - изкарали чудесно.
Малкото и то днес приключва - в градината имат куклен театър, Дядо Коледа и коледно тържество. После и той във ваканция. И аз съм си обявила по повод повода малка ваканция (заедно с детската). Така че ни чакат разни изкушения от забавен характер.
На всички пожелавам весела ваканция, пълна с много игри и хубави емоции!

# 622
  • София
Здравейте предварително се извинявам ако е написано лошо, но телевизора ми е монитор в момента. Днес мъжа ми е разговарял  с директорката и след ваканцията ще е в друг клас, не е този който искахме за това ще проверим всички училища в района. Просто класната и тази при която ще бъдем са много близки.
Двете страни прекрачиха границата. Тоест детето ми и класната. Последните две седмици бяха истински кошмар. И въпреки всичко не съм очаквала такова нещо от учител. Да падне до нивото на детето и да започне заяждане и тормоз. Детето ми тази седмица беше бито и унижено да бърше стената която е изцапал с бялата си тениска почти легнал защото е било ниско седем забележки и три двойки, това е дело на един педагог.А той е казал майната ви. Просто нямам думи.
За съжаление, аз не успях да присъствам, а мъжа ми не е казал нищо, просто е следвал целта си да махне детето от този учител. Това е за сега от нас. Весела ваканция. Ако съм пропуснала да поздравя някого моля за извинение. Наистина нямах никаква възможност да следя темата.

Роси, успех ви желая догодина, дано нещата се оправят при вас  Peace

И моето голямото приключи - днес им беше Коледния базар, вече е в къщи, малкото ще има представление в 16,15 ч. в градината - ще правят Житената питка, тя е лисицата, и приключва и тя. И мама приключва работа за тази година след няколко часа  Party

# 623
Здравейте,
Нашата ваканция започна вчера и тече с пълна сила  Party
Няколко дни сме на спа с мин. басейни. Децата се размазват от кеф  Laughing
После ще се приберем, за да празнуваме рд и коледни празници, а ако имаме възможност може и малко ски да покараме.
Весели празници на всички, бъдете здрави и щастливи, много обичащи и обичани   bouquet

Биби, невероятно сладки са ти момичетата  Hug

П.П. На коледното сме с 49 точки. Имаме една нелепо сгрешена задача, но като цяло добре се е справил. Няма да го тормозя допълнително, явно решаването на задачи в училище му е достатъчно.

# 624
   Ваканция,ура!
  Макар,че съм на работа и през почивните дни ще работим,но някак си ми е ваканционно.
  Спокойна,релаксираща ваканция и на вас пожелавам!
   Роси,дано с новата година нещата при вас са като нови!

# 625
Най-после дойде така очакваната ваканция и моята зимна отпуска.  newsm44
Днес трябваше детето да е на състезание по плуване, обаче закъснях с подаването на декларацията и организаторите на турнира не са го включили. Embarassed Рядко ми се случва да пропусна такива неща, но покрай коледна суматоха, така става. Вината е моя, а детето ми се разсърди, но за малко.  Wink
Днес му казах, че го назначавам за отговорник по коледната украса.  Wink Купих елха, дадох му и кутията с украсата и го оставих да действа сам. Добре му се получи.  Grinning Мисля и за коледните сладки да поиграе ролята на пръв помощник.  Laughing

П.П. На коледното сме с 49 точки. Имаме една нелепо сгрешена задача, но като цяло добре се е справил. Няма да го тормозя допълнително, явно решаването на задачи в училище му е достатъчно.
Е, има си хас при този резултат да тормозиш детето с още задачи. Аз след такъв резултат се превръщам в добрата фея, която изпълнява желания.  yes

Весели празници на всички и много усмивки!  Hug

# 626
Ваканция ура!
Весела ваканция и весели празници.

# 627
  • Пловдив
Весела ваканция и от мен! Спокойна и тиха Коледа !

# 628
  • София
Ей този последния Дръндьо пожънa голям успех при нaс. От снощи не пускaт книгите - четaт, пишaт, бришaт, лепят и се хилят кaто пaчи. Препоръчвaм !

# 629
Ей този последния Дръндьо пожънa голям успех при нaс. От снощи не пускaт книгите - четaт, пишaт, бришaт, лепят и се хилят кaто пaчи. Препоръчвaм !

Браво! Аз няма да я купувам. Не обича да чете,  от Дръндьото прочете книга и половина и я заряза. Каза , че са му скучни.   Има някакви желания, бледи, за Барон Мюнхаузен и Мери Попинз.  Разбрали сме се до нова година никакво четене. След това ще вземем някоя от двете книги от библиотеката.

За през ваканцията имат да решават задачи от сборника  по математика. Да четат за траките, от една енциклопедия и да правят проект по Англ. език за ябълката.

Общи условия

Активация на акаунт