Третокласници - 3

• 39 908
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Tonita    от колко часа работи музея, случайно да знаеш?

# 646
vela, ето информацията направо от сайта им, заповядай :

Информация за посещения

Информация и заявки:

тел.:  955 42 80
факс: 955 76 02

GSM:0896 720 336

ekskurzovodinim@abv.bg

Работно време: Без почивен ден. Музеят  не работи на официалните празници 1 януари,  Великден (неделя), 24 и 25 декември

Ноември – март (зимно):

9.00 – 17.30 ч. (Касата работи до 16.45 ч.)

Април – октомври (лятно):

9.30 – 18.00 ч. (Касата работи до 17.15 ч.)

# 647
Мерси, аз уж разглеждах сайта, ама работно време не видях. Blush

# 648

Ч Е С Т И Т А     К О Л Е Д А ! ! !

# 649
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

# 650
  • София
Честита да е! Желая ви здраве, много обич и топлина в сърцата и усмивки на лицата! smile3536  Close-mas:

# 651
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН! БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ ДА ИМАТЕ! santa2

# 652
Честита КОЛЕДА.

# 653
  Честита Коледа ,момичета!Желая на всички вас и семействата ви много здраве,успехи и сбъднати желания!
   Ние в нас сме се отдали на тотален мързел и плановете ми за учене засега не се осъществяват,но и на мен изобщо не ми се занимава с уроци.А децата са супер щастливи от този мързелив факт!

# 654
Честита коледа с голямо закъснение. Взехме програмата и домашното от едно дете. Започна да го пише ,но е много. Трябва да препише 10 урока по ЧО това е вече преписа два. Това за навия клас.
Дано нещата се нормализират, че направо ми се плачеше как умно дете може да получава само двойки и тройки. Виждайки как неговите приятели с много по малко усилия изкарват петици и шестици. Много му се събра на малчо.
В момента с баща си са на път за Черни Връх.
Весело посрещане на новата година и дано е изпълнена с повече положителни емоции за всички нас и нашите деца. Hug

# 655
  • Пловдив
 Hug   Привет и от мен! Честита Коледа и весело посрещане на Новата година !
    Чудно ми е защо е необходимо да се прави препис на 10 урока по ЧО, децата преписват механично ,едва ли им влиза нещо в главата от това. За мен е по-подходящо да ги четат повече пъти.
Ние пък имаме препис на всички уроци по английски, но това все пак е полезно, поне свикват да пишат думи и изрази.
     Иначе и ние сме се отдали на почивка ,мързелуване, филмчета.
Днес са излезнали резултатите от състезанието на СБНУ по ЧО и ЧП. Имаме 50 точки ,но ми се вижда доста елементарно това състезание. Видях какво се паднало тази година ,на ниско ниво е.

# 656
Най после са покорили върха след три дневни опити, ама много се бяхме занемарили в това отношение. Как ми се ходи и на мен, но малкото още не е готово не иска да ходи, а да го носят,но ще порасне и пак ще сме по върховете на Рила. Друг свят е просто. Невероятно е. Търпение ми трябва, докато порасне.

# 657
Леле, какви са тези безумни домашни. При нас имат да четат за Траките, по този случай посетихме днес музея. Голяма навалица, голямо нещо. Ще ходим пак ,но този път ще си наемем екскурзовод.
Всеки ден по 3 часа са на вън. Обикаляме езерото в Панчарево. Чете по малко, пише по Англ. и по някоя диктовка по Бел. О, и проекта по Англ. език трябва да направи. Почти е готов ,като снимков материал, текст, идеи. Само остава да се сглоби.

# 658
ЧНГ на всички! Много здраве, радост и късмет!   Hug

# 659
  • В светлината на слънцето
ЧНГ и от мен! И с пожелание за много успехи и покорени върхове в знанията и развлеченията.

Нашите нямат домашни тази ваканция. Единственото, което трябва да правят е всеки ден да попълват читателския си дневник с прочетеното през деня - било то 1 страница или цяла книга. Плановете ни за ваканцията претърпяха лек провал, защото всички дружно пипнахме някакъв вирус и още ближем рани у дома. Ще опитаме да наваксмате утре и следващите 2 дни, дано не ни мине котка път.

Общи условия

Активация на акаунт