Третокласници - 3

• 39 906
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честита Нова Година на всички мами и дечица! Да е по-здрава, по-щастлива и по-успешна от всички досега за вас, семействата и близките ви! Да ви донесе всички онези желани неща, които старите са пропуснали!

Моят младеж домашни за ваканцията има, но с приоритет естетсвено е попълването на "Дръндьо" - от тъмни зори на Коледа та до ден днешен твори и почти е приключил! Домашните явно остават за ден последен! Laughing Иначе ваканцията тече с пълна сила, макар и на местна почва - игри с приятели, пързалки - ледени и заместители, кино, театър, боулинг... Снегът ни липсва! А аз имам нужда от почивка след празничната "почивка", но уви ...

lulumba, бързо възстановяване от вируса!

Роси, желая ви успешно ново начало и от тук нататък само да се хвалиш с младежа!

усмихнат ден, момичета!

# 661
    Привет,момичета и ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Да е мирна,да донесе здраве и благоденствие!
   То това зависи от всички нас де,но ....
    Днес направо не ми се идваше на работа,така ми хареса дългата почивка.Синът ми е с баща си за риба,голям фен е и не може да го спре нито лошо време ,нито нищо.До обяд учи по АЕ,утре продължава,ще прегледаме и за училище нещата.през ваканцията,добре,че беше сестра му да му дава задачи за ъгли и триъгълници,че от моето заканване за учене нищо не стана.

# 662
  Забравих да кажа,че БЛАГОДАРЯ за идеята за хрониката на Дръндьо!Подарихме я на едно дете на приятели,страшно много се хареса.Сега сме поръчали и за синът ми,защото пък в нашият град само една е поръчана и аз съм я купила.Чакаме нова да дойде.По цял ден или в нас,или в другото дете се занимават с книжката.Аз чак малко се притеснявах да подаря книжка,не знаех как ще се приеме от детето.Но друго не измислих за 12 годишен хлапак,а се оказа точно попадение.

# 663
  • Варна
Здравейте и от мен! Честита Нова Година още веднъж и нека тази бъде по-добра, по-здрава и по-щастлива! Само хубави неща ви пожелавам, момичета!

Вкъщи също е тотален мързел - освен четене на книги, един учебник не е отворен, а домашни имаме уви, много. Моето дете не си падна по Дръндьо, но затова пък се запали по поредицата "Детективи с машината на времето". Изчете "Походът на Ханибал" и "Убийство в театъра" (за убийството на Филип Македонски), останалите книжки от поредицата съм ги поръчала онлайн.

Лулумба, бързо оздравяване! Роси, все хубави неща да се случват около вас!

# 664
  • В светлината на слънцето
Ммм, вирусът почти го преборихме. То честно казано децата най-тънко минаха, ние, възрастните се опънахме по леглата за голям срам. Ама аз си Марко Тотев и колегите ми знаят - щом се зададе ваканция, нещо около мен се случва - или падам свидна жертва на някой вирус, или някой от родата, или с девойката тичаме в Пирогов по спешност, защото пак се е потрошила някъде от дивотия. Празно при нас няма.  Mr. Green Ама дано новата година не ни погажда такива номерца и всичко върви по масло. Heart Eyes

Роси, успех в новия клас.  Hug

# 665
П.П. От известно време не виждам Кейси тук.  Thinking Кейсииииии, весели празници и на всички вас, които сте зад океана.  Hug

Ние сме в разгара на прекрасно време и комбинирано с ваканцията, се отдадохме на обиколки и празнични забавления. Обаче вече едва се търпим взаимно и не знам, кой е по-нетърпелив да се върне на училище другата седмица  Laughing

Успешна година на всички!

# 666
За много години момичета!!!
Да е здрава и спокойна 2014 година!
Успешни, усмихнати, увлекателни работни и учебни дни  smile3503

Искам още ваканция, ама нъц  Laughing

# 667
За много години момичета, благодаря ви за всичко. Обади ми се по телефона детето. Получил е шестица на последният тест по АЕ още като беше в предишния клас. Звучеше добре каза, че всичко било супер. Имало и друго ново дете. Затвори ми понеже започвал часа.
Ще видим силно се надявам нещата да се нормализират.

# 668
Момчето ми остана на занималня, по собствено желание.
Леле не съм очаквала да ми е толкова спокойно когато е на училище без забележки ,без обаждания на класната без оплаквания, все пак да не бързам да се радвам защото това е само един ден, но малкия е въодушевен няма никакво напрежение в него. Което е добър признак.

# 669
  • София
ЧНГ! Здраве и успехи на всички!

Ние ваканцията го ударихме на мързел, ледена пързалка и четене на книжка по желание.
Само последните два дни писа задачи и домашни.
Ще видим какво ще стане на тестовете за срока.

# 670
ЧНГ! Да си пожелаем една добра, щастлива и здрава година!
Много успехи на децата... и на семействата ни:).

# 671
Здравейте, сега разбрах, че по документи малкия все още се води в предишния клас. Трябвало молба до директора, никой не ми беше казал.
Детето е било под голям стрес и още не може да се отърси. Вчера са му поискали бележника, той си е помислил, че пак ще му напишат забележка, без да знае, защо. А то се оказало шестица по четене.
Ходи на занималня, по собствено желание, което лично мен ме учудва, защото беше казал, че няма да ходи.
Все още с баща му не смеем да се зарадваме. И за нас беше голям стрес.

# 672
rosikosefi, желая ви успех и късмет!

Ма как така ?!
В старото училище не очакват ли да ходи детето? Като няма молба?
В новото не поискаха ли документ, че е отписано от старото училище?

# 673
rosikosefi, желая ви успех и късмет!

Ма как така ?!
В старото училище не очакват ли да ходи детето? Като няма молба?
В новото не поискаха ли документ, че е отписано от старото училище?

Доколкото разбрах, детето е в същото училище, но в друг клас.

rosikosefi само положителни постове да пускаш вече, от сърце ти го пожелавам. Hug

Моя сладур в първия учебен ден попитал децата от класа дали са ходили в Историческия музей да гледат съкровището. Детето беше впечатлено от Тракийското съкровище. Нито едно дете не е ходило в музея. До тук нищо ново, но едно от децата се е обърнало и му казало че е зубър. И  че той през цялата ваканция е играл на компютър, ял и спал. Tired  Ще местя дето, твърдо съм решила. Само трябва да убедя и него да  направим преместването след трети , а не след 4 клас, както иска .

# 674
  • В светлината на слънцето
Роси, стискам палци неприятностите да останат зад гърба ви вече и занапред нещата да са все така хубави като в първия ден в новия клас. Hug

Оказа се, че нашите все пак са имали едно домашно за през ваканцията - да напишат доклад за животно и още нещо по Човек и природа. И моята се сети вчера, след като се разговорили кой за какво бил писал. И какво сътвори - доклад за смилодон и Бастед. Децата писали за мечки, слончета, кучета, цветенца и дръвчета, а моето за древни съблезъби тигри и египетска богиня. ooooh! Оффф... ooooh! Ровила в интернет, извадила сума ти информация, че и рисунки на съществата направила. Беше много въодушевена и снощи ни подложи на дълго литературно четене. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт