През НОЕМВРИ за късметче всяка мама ще е с бебче!- Тема № 19

• 28 587
  • 609
  •   1
Отговори
# 240
Честито на всички мами, които вече гушкат прекрасните си бебенца! Да сте живи , здрави и да се радвате на много детски усмивки!   bouquet

Рали, успех със секциото! Знам, че всичко ще е наред! Не се тревожи! Важното е да са здрави бебенцата!

При мен се е закучила работата- няма излизане това бебче  Mr. Green Изпих всичкия малинов чай на Англия, сварих си  шкембенцето от топли вани, изядох една плантация ананаси и навъртях поне 10 км разходки за 2 дни. Всичко си е на мястото- тапи, води и т.н.  Нема и нема  Mr. Green Ами ще си чакам  Grinning

# 241
  • Plovdiv, Bulgaria
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ,ние все още си чака ме.Терминът ми е 15.11 ще съм със секцио,ама все ме връщат....в сряда ще видим какво ще ми кажат....

# 242
Маями и аз съм така, аз писах днес, цял ден ми е лошо, гади ми се, кръвното ми варира ту нормално, ту ниско, то и от киселините ми се повръща, ама май и от друго.

Кадроваче, кво ни става на нас двете.....тези моми що ни тормозят така? newsm78
Аз гадене си имам, а това от киселините е друго....и от тях ми се повдига....

Рали–см спокойно, с теб сме и стискаме плаци:))) кво по-хубаво от това скоро да се гушкате...ние тук, които чакаме да не мислиш, че ни е лесно.. Hug

# 243
Маями, не знам от момичет ли е или ние сме кекави  Joy Joy, вече и аз почнах да се надявам скоро да родя, имам 15 дни до секциото ама вече и те ми се виждат много.

# 244
Маями, не знам от момичет ли е или ние сме кекави  Joy Joy, вече и аз почнах да се надявам скоро да родя, имам 15 дни до секциото ама вече и те ми се виждат много.

Ще дойдеш и ти на нашата....аз откога се надявам, ама още съм си с надеждата  newsm53

# 245
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ БЕБЧЕТА, А НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

# 246
Да препиша и тук новината от фейса, че никой не е писал тук  Grinning
ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА!!! Мама absolutpartystar днес роди момиченце, казва се Ава, 50 см, 3430 гр!
Да й е жива и здрава дъщеричката   Hug  bouquet
Днес много бебета наистина  Grinning Grinning

# 247
Вампи, аз ти имам телефона, ако се наложи значи може да пиша на теб, ако още не са се окопитили другите  Simple Smile
Hug Вече си раздавам номера на лични като официална вестителка. Нямате проблеми за раздухване на клюката!!!  Mr. Green

absolutpartystar, честита дъщеричка и тук  Hug Hug Hug  bouquet

# 248
  • London
Честито на всички родили мамчета!Да са им живи и здрави бебчетата! baby_neutral
Божееее,много се развълнувах и аз като ви чета! smile3501
Въобще не съм активна,за което моля да ме извините  Embarassed
Включвам се с питане...По-скоро към вече родилите мами - от преди две седмици бебо е с овита пъпна връв около врата  Rolling Eyes днес отново го гледахме на ехографа и според док "това не би попречило за нормално раждане"  Shocked  ,обаче аз умирам от ужас  #Crazy Не мога да си представя да отида да раждам нормално,като знам че пъпната връв му е около врата...Има ли някоя мама,която е родила нормално,при такива обстоятелства?? newsm78 И какво мислите по въпроса....направо не съм на себе си  newsm45 като се прибрах кръвното ми беше 160/70 и направо не се побирам в кожата си...
.  Снежинка, моя син беше с увита връв около врата, и го родих нормално, според акушерката не е имало опасност защото връвта е била дълга и отпусната.

# 249
  • София
Честито на всички родили мами!да са здрави и щастливи всички бебчета! Моята хубавица ме разиграва вече 2 часа-ядене,люлеене,пак люлеене.бабите я научиха,сега те спят,аз не...утре ще пиша повече,че сега е през тел и ми е трудно,а и май ще спя-Калина се измори най-после... Сладко слънчице на мама...

# 250
Честито на всички мами,да са им живи и здрави малките слънчица,а на мамите бързо възстановяване.Голям бебе валеж е паднало вчера  Hug  baby_neutral  Joy

# 251
Честито на новата мама. На мен честит ми термин.... оле нещо май паника ме е обвзела. Довечера съм на преглед давидим доки какво ще каже... сега си чакам да ми се сгрее бойлера да влизам да правя причезка ( ужаааас )... Hug

# 252
Здравейте и от нас! Hug

Честити рожби на родилите мами! newsm51Да са им живи и здрави,много добри и послушни дечица! Hug[/size][/color]

Вчера пак някаква фаза на луната!И тук яко бебевалеж,и в ОБ като ходих на контролен преглед имаше поне 20 чакащи мами предимно за раждане.Там не знам какво правят с тея 2 магарета в родилна зала в такъв случай  newsm78 #Crazy

Мимчо,честит ти термин и успех на прегледа.Вижда му се края за теб! Flutter Peace
Европа и ние се друсаме така,но с каката ми беше още по-кошмарно.Няма начин,боли ги дечицата.Дано скоро отминат тея колики. PraynigПри нас помага водичка със захар (заради жълтеницата) и еспумизан.

Относно пъпната връв,при нас беше с възелче,което мен ме хвърли в ужас.Доки каза,че била късметлийка ,а и самата пъпна връв беше мноого дебела,та още чакаме да падне.Вие с какво третирате пъпчето освен добре познатия спирт  newsm78

Аз пък от вчера съм с болки в гърлото  ShockedРазнасях се вчера с една маска като идиот из къщи,но доки каза,че нямало смисъл от нея ако не я сменям на 2 часа  Shocked,а и щом кърмя нямало проблем.Направо полудявам като си помисля,че може да се зарази бебка.Дано да ми мине бързо!! Praynig Praynig Praynig
Доки днес идва пак у нас и каза,че трябва да завивам бебата добре,с шапка и да отварям широко прозореца за 10-15 минути.Струва ми се,че ще замръзне детето  newsm78

Лелееее,какво ще правим с това излизане следващите месеци момичета...... ooooh! аз каквато съм зиморничева(не знам дали така се пише Embarassed) бъзла не знам как ще я обличам мойта кукла.. newsm78
Относно крема и аз ползвах с каката Лансинох в комбинация с протекторите за зърна на авент,а сега за 3 дни и вече не ме боли толкова.... Shockedявно зърната ми са станали биберони като на крава  Joy Joy
Еми малко се отплеснах.Лягам да почивам,че ме боли гърба нечовешки с това дундуркане... ooooh!

Хайде на раздащите мами кураж  Hug Praynig в най-прекрасния момент в живота,а на всички мами като мен по-малко колики.

П.С.Мисля си за Зверчето,милата,как ли е с две с колики..... Shocked Shocked ShockedДано да намери време да се включи и тя   bouquet  bouquet

# 253
Вие с какво третирате пъпчето освен добре познатия спирт  newsm78

На моето бебе пъпа му падна миналата вечер за мой потрес в ръцете ми, докато му сменях памперса newsm78 . С нищо не сме го мазали и днес му няма нищо, пъпа е зараснал като по учебник.

А за жълтеницата му даваме глюкоза. Така казаха от болницата  33uu

# 254
Цитат
Въпрос към ЛЛЛ.
Предстои ми второ секцио след не повече от 20 дни,на последната консултация на 16,10 хемоглобина ми беше паднал на 99,в момента пия тотхема,защото предишните хаптеча така и не ми помогнаха.Според лекаря,,който ще води раждането и по негов съвет иска да ми прелива поне една банка кръв преди самата операция,защото с първото секцио хемоглобина след самата операция падна под 90 и се наложи дори да лежа в интензивен сектор,тогава не позволих преливането на кръв,сега също не искам,но доктора ми е категоричен,че е опасно.Въпроса ми е ако този път ми прелеят кръв,това ще повлияе ли зле на кърменето на бебто,смисъл чувала съм,че е е хубаво и дори не е позволено.
Благодаря предварително за отговора.

Привет rali_sm,
 Няма данни преливането на кръв да влияе негативно на кърменето. Желая ти всичко да мине успешно и да се сдобиеш с едно здраво и хубаво бебе, а възстановяването ти да е бързо и успешно! Чудесно е, че искаш да кърмиш своето бебе и ако занапред изникнат нови въпроси може да разчиташ на нас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт