някой, който се е взел за Яман. 
Звезде и аз видях рейтинга на АШК.......може и да си права, че може въобще да не ти се налага да свикваш с него.

та си мисля, че в сериала очите на Яман нямат тази живинка заради образа му, но в действителност как ли е....май поугасна пламъка в очите му!?!

А тук я насадиха в някакъв образ, който е толкова далече от нея и същността и, че няма накъде повече 
Определено не ги харесвам как стоят един до друг, въпреки, че тя избърза да се похвали...
Аз и преди съм писала, че след АФК, Чаги не е същия...на всички снимки, които излизаха от сета на АФК Чаги беше ухилен до уши, спокоен и щастлив, а сега ми изглежда винаги отегчен, притеснен и макар да е усмихнат, нещо липсва...

Дианче.
Дианче. 

та си мисля, че в сериала очите на Яман нямат тази живинка заради образа му, но в действителност как ли е....май поугасна пламъка в очите му!?!
И аз като Илдето съм казвала, че ми изглежда някак отегчен 
На едната е с Юсув и са седнали на оградата в унуверситета и си цъкат, а другата е на една пейка пред прозорец в унито към шейсет и някоя серия.....и това за цял сериал. Е може да има и други, за които не си спомням, но определено не бяха масова гледка като сега, като се има предвид и количеството фотки, което се бълваше тогава.... Препоръчани теми