Отговори
# 630
Линче, wavey някой, който се е взел за Яман. ooooh!
Звезде и аз видях рейтинга на АШК.......може и да си права, че може въобще да не ти се налага да свикваш с него. Cry

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,тя е като АФК,тя не се дублира с нашата Огледален свят  Peace
Ренку,стискаме  Praynig

# 632
Наде,тя е като АФК,тя не се дублира с нашата Огледален свят  Peace
Скрит текст:
Ренку,стискаме  Praynig
Аааа, ясно, разбрах, само, че ОС беше създадена когато започна излъчване на сериала по бтв....да не би и слънцата да са ги пуснали по някой наш канал, и аз да не знам!? newsm78
Ивче и да се чудим къде му е блясъка в очите едва ли бихме разбрали. Всяка от нас си обяснява липсата на живец в него с различни причини, но дали сме на прав път или не......а и нали Серка точно от това се притеснява, че на сета всичко е суперско и да не ги урочаса някой, Sick та си мисля, че в сериала очите на Яман нямат тази живинка заради образа му, но в действителност как ли е....май поугасна пламъка в очите му!?!  Rolling Eyes
Странното при мен е, че на моменти Серенай ми е много приятна и в следващия момент ми страшнее на вид, после пак ми става симпатична и така се редуват възприятията ми за нея, на приливи и отливи.

# 633
  • в подножието на планината

Гледам, че са скъсили дистанцията помежду си. Май клюката на Тойо, ще излезне истина както много други пъти досега повреме на АФК.
Скрит текст:

Скрит текст:
wavey wavey wavey
Пишеше и за стъпка към целувка, но май ще ги прекъсне някой  newsm78

Тая жена определено не трябва да я снимат в профил, не че в анфас е китка, но тука направо ми страшнее Rolling Eyes Даже и момиче не мога да я нарека, защото не ми прилича на момиче  ooooh! Rolling Eyes Ей я пак какъв поглед му е вкарала. Не знам, нямат ли под ръка учители по актьорско майсторство, няма ли кой да и обясни, че да го играеш бяла и добра, няма причина и не означава, че трябва да гледаш като тъпа овца ooooh!
И аз, както е казала и Илдето, вместо да свиквам с нея, ми опротивява все повече.... дори гласът и който харесвах преди, сега ме дразни с това непрекъснато хленчене ! Със сигурност ако успее да вникне в образа и да се слее с него...абе по някъкъв начин да ме накара да и повярвам, не би ме дразнила така....
Фотосесиите и повечето са хубави, ( макар, че и там има страшни кадри) но там вида и  е обясним с грима, осветлението и фотошопа. В движение пред камерата обаче, няма и помен от вида и пред фотообектива Thinking Naughty
Определено в лалето бях свикнала с нея, даже знаете изречението, което често казвах за Серка, Ча  и перушината....но и ролята там и пасваше идеално, просто си беше за нея писана Crazy А тук я насадиха в някакъв образ, който е толкова далече от нея и същността и, че няма накъде повече ooooh!

пп Ей го и Чачо какъв се е изкривил до нея ooooh! Определено не ги харесвам как стоят един до друг, въпреки, че тя избърза да се похвали...
Ча освен, че е с абсолютно сменена визия обяснима за ролята му, (браво!) но се питам поради каква причина изчезна онзи блясък и огън  в очите му newsm78

Белл, Hug  Аз и преди съм писала, че след АФК, Чаги не е същия...на всички снимки, които излизаха от сета на АФК Чаги беше ухилен до уши, спокоен и щастлив, а сега ми изглежда винаги отегчен, притеснен и макар да е усмихнат, нещо липсва... Rolling Eyes

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,лично аз ограничения не обичам,и да ми се забранява да споменавам АФК,също не ми е много приятно,все пак сме демокрация и когато искам да си ги сравнявам ,не искам да ми се правят забележки,дори и с любезен тон,харесвам си ФЕмир и искам да си ги споменавам,когато си реша .

# 635
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде,лично аз ограничения не обичам,и да ми се забранява да споменавам АФК,също не ми е много приятно,все пак сме демокрация и когато искам да си ги сравнявам ,не искам да ми се правят забележки,дори и с любезен тон,харесвам си ФЕмир и искам да си ги споменавам,когато си реша .
Фридъъъъъъъъъъъъъм!!!! smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm44

Здравейти на све новосъбудили се...нема ви изброявам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ай и цунки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636

оооо йеееееееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

у наше село няма Не  Mr. Green

# 637
И друго си мисля.
Може пък да не е вече все така захилен пред камерите, защото попорастна и живота го поочука, все пак мина доста време оттогава и преживя какво ли не-провала на ПЕ, наркотиците, нов проект, адаптирване към колегите си. Навремето даже се държеше на моменти като дечко пред обективите, а сега ми изглежда по-улегнал и съзрял, защото едва ли тъжи всеки ден за Хазал, не мисля.
Да, друго си е може би когато екранната ти партньорка е мацка та дрънка и ти покрай нея да се чувстваш, че летиш от кеф(тя затова Серка хвърка и говори небивалици, защото Чачко е до нея), но едва ли това е причината, че точно Хазал не е до него.
Пиша по този начин, защото съм убедена, че повечето си мислим, че точно това е причината, но според мен може би липсата на истинска любов го подтиска и не го окрилява за да лети от щастие, че живее ли се без любов, и то да си съвсем млад, и хормоните ти да бушуват на макс.....ми не!?!

# 638
Добър утро и от мен прекрасни хухавелки  Hug Hug Hug
Лелче  Hug Зизунке  Hug Ирка  HugИлде  Hug Ренка Hug Бел Hug Верче  Hug и ако съм пропуснала някой още  Hug Hug Hug

Рени fingerscrossed Praynig

# 639
Не те разбрах, кой и къде те е ограничил да ги споменаваш!?
Зизун, wavey Дианче. wavey

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не те разбрах, кой и къде те е ограничил да ги споменаваш!?
Зизун, wavey Дианче. wavey
Имаше забележки към Киарчето,да не ги споменава там  Peace

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥

оооо йеееееееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

у наше село няма Не  Mr. Green
А така да живее свободата и сме най красиви и сме най-добри  newsm68 newsm44 newsm44

# 642
Ирче, попитах за новата тема, която Вяра е създала  по подобие на слънчевата тема и да не би слънцата да ги дават по родния ни ефир, не съм намесвала АФК, и не разбрах какво общо има в случая.

# 643
  • в подножието на планината

Диди, Hug

Клоди, Hug сега видях... Rolling Eyes стискам палци всичко да е наред... Praynig

И така и аз да попитам темата на Верчето за слънцата ли е?... newsm78

# 644
  • Варненска клюкарка
..... Всяка от нас си обяснява липсата на живец в него с различни причини, но дали сме на прав път или не......а и нали Серка точно от това се притеснява, че на сета всичко е суперско и да не ги урочаса някой, Sick та си мисля, че в сериала очите на Яман нямат тази живинка заради образа му, но в действителност как ли е....май поугасна пламъка в очите му!?!  Rolling Eyes

Суперско може да е за нея, но май други хора и на друго място им е било по-супер.... Пък това за уроките- аз и не очаквам да чуя от нея умни думи. Съдя от 5-6 интервюта нейни, кое от кое  по-абсурдни....Очите му в сериала, ясно роля е, но от снимките, които излизат от сета и очите и осмивката му са едни.....В края на краищата няма и година и половина откак приключи АФК, но разликата между предишния и сегашния Ча е някъде от порядъка на 100 години....Пак уточнявам - не говоря за работата, а извън нея, видът му в почивките Peace И аз като Илдето съм казвала, че ми изглежда някак отегчен newsm78
За колко снимки от сета на АФК се сещате, където да са го снимали усамотен да се разцъква с телефончето- аз за 2 броя Whistling На едната е с Юсув и са седнали на оградата в унуверситета и си цъкат, а другата е на една пейка пред прозорец в унито към шейсет и някоя серия.....и това за цял сериал. Е може да има и други, за които не си спомням, но определено не бяха масова гледка като сега, като се има предвид и количеството фотки, което се бълваше тогава....

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 11:11 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт