Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 69 078
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
# 121
От Магазин Зазу съм доволна днес си получих детските маратонки Puma, оригинални с кутия с всичко! Много бързи и коректни!

# 122
 Weary  някой ако ми види късмета моля да го прати пак при мен.....Майтапа настрани-вече не помня от кога нищо не съм печелила....то не беше милка с хиляди награди,то не бяха хиляди игри и нищо от никъде.............  341uu newsm66 newsm66 newsm66 та ако го срещнете кажете му че го чакам хаха

# 123
  • Русе
купих цигари на ММ,сега се чудя кога да го рег тоя код?????Някакви идеи?

# 124
Цената на смс за цигарите не е 1.20, а е според плана - на нас ни взе по 0.16лв..
регистрирахме 2 кода, в различни часови интервали и на двата върна, че не печелим

# 125
за втори път печеля  домино   от играта на барни ......регистрирах през сайта около 17 ч

# 126
Една игра с "харесай, сподели и напиши коментар". Играта е до 18.11.2013
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=624528784254811

# 127
  • Русе
Рег си кода от цигарите и нщооо,нооо моя позната взе за мъжа си и спечели телевизор!!! Laughing

# 128
Рег си кода от цигарите и нщооо,нооо моя позната взе за мъжа си и спечели телевизор!!! Laughing
Честито да й е, някой може ли да ми каже какви са другите награди.

# 129
230 таблета, 230 смартфона, 230 LED телевизора и май 10 000 кутии цигари бяха

# 130
230 таблета, 230 смартфона, 230 LED телевизора и май 10 000 кутии цигари бяха
Наградите са привлекателни, бих пропушила.  Laughing
Кои цигари участват, момичета?

# 131
Аз доколкото четох само ММ.И при това само тези който имат код, незнам дали по магазините няма и такива без кодове.

# 132
Аз доколкото четох само ММ.И при това само тези който имат код, незнам дали по магазините няма и такива без кодове.
Не ММ, Виктори - Victory Gold; Victory Blue; Victory Silver; Victory Sky

# 133
Благодаря   bouquet Ще юркам около мен масово пушещите да сменят цигарите  Laughing

# 134
Здравейте, нещо не успявам да рег кода от касовата бележка за играта на Калиакра през сайта, дали работи  Rolling Eyes? А като опитах от тел ми даде ,че вече е използван .                                                                                                                                                           И малко информация за безплатен театър;Марсиански театър ще гостува на децата в цялата страна

С подкрепата на Марсианци, от 9 ноември до 15 декември, на децата в 9 български града ще гостува детски образователен театър. Входът за родители и деца е безплатен. Постановката „Приключенията на инспектор Марсигорски – в търсене на марсианското съкровище” ще бъде представена в Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Благоевград, Велико Търново и София и има за цел да запознае децата с полезните храни, витамини и здравословното храненe.

Очакваме Вас и децата Ви:
• на 9 ноември oт 11 часа в Стара Загора, Куклен театър
• на 10 ноември от 13 часа в Бургас, Куклен театър
• на 15 ноември от 14:30 часа във Велико Търново, в залата на Общината
• на 16 ноември от 10 часа във Варна, Младежки дом
• на 23 ноември от 10 часа в Благоевград, Зала „Яворов”
• на 23 ноември от 16:30 часа в Пловдив, Куклен театър
• на 30 ноември от 11:30 часа в Русе, зала „Европа”
• на 1 декември от 11 часа в Плевен, зала „Катя Попова”
• на 14 и 15 декември в София.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 14:16 от rab

Общи условия