Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 69 006
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Миналата седмица получих мейл от Нивея, за 150-те комплекта шампоан и балсам, много ме зарадваха, оказа се че имам имен ден тогава и беше чудно съвпадение. Някой ако е спечелил да драсне дали си е получил наградата, защото аз още си я чакам, пише 10 дена за доставка мисля, а минаха 7 вече и малко ми е тревожно.

# 241
Това е новата игра на esky.bg - https://www.facebook.com/wwweskybg/app_252059948277117

Наградата: Два двупосочни билета до дестинация по избор в Италия
Краен срок 15.12.2013 г.

В предишните си игри дадоха билети до Берлин, а след това и до Малта. Успех! Simple Smile

# 242
От време на време ми пускат на мейла анкети за попълване от един сайт за маркетингови проучвания, събрах точки за размяна в паричен еквивалент и днес са ми превели 27лв.  Shocked
Изобщо не вярвах, още повече, че в сайта няма никаква информация за контакт! Оперират през Румъния, доколкото знам и може би това е причината....

# 243
Coolmummy , кой е сайта? Ще споделиш ли повече информация?

# 244
Аз също вчера събрах от този сайт https://www.askgfk.bg/index.php?id=7&no_cache=1 точки за ваучери на стойност 30лв. За втори път събирам при тях

# 245
Аз също вчера събрах от този сайт https://www.askgfk.bg/index.php?id=7&no_cache=1 точки за ваучери на стойност 30лв. За втори път събирам при тях
как се събират точки?Нещо не се ориентирам  Rolling Eyes

# 246
  • Варна
На мен пък ми пращат чат пат анкети и след като я попълня ми изписва, че вече е запълнена тази целева група нещо от сорта  Close

# 247
На мен пък ми пращат чат пат анкети и след като я попълня ми изписва, че вече е запълнена тази целева група нещо от сорта  Close

+1  Peace

Явно не се връзвам в целевите им групи - не пуша, нямам кредит и съм под 30... Нищо лично към никого, но до момента са ми пратили 6 анкети откакто съм се регистрирала - в 4 от тях не бях целева група, а в другите две ми изписа, че са събрали достатъчно отговори от моята целева група (единия път отворих анкетата 8 минути след пуснатия от тях мейл).

# 248

+1  Peace

Явно не се връзвам в целевите им групи - не пуша, нямам кредит и съм под 30... Нищо лично към никого, но до момента са ми пратили 6 анкети откакто съм се регистрирала - в 4 от тях не бях целева група, а в другите две ми изписа, че са събрали достатъчно отговори от моята целева група (единия път отворих анкетата 8 минути след пуснатия от тях мейл).
Не са им това критериите, защото и аз не пуша, нямам кредит и съм под 30 пък ми пращат анкети:)

# 249
  • Варна

+1  Peace

Не са им това критериите, защото и аз не пуша, нямам кредит и съм под 30 пък ми пращат анкети:)
Те изпращат анкетите, но още като отговорим на първия въпрос, че не пушим и тн. казват, че не попадаме в целевата им група. Или след като свърша теста казват, че вече имат събрани анкети от същата целева група, в която попадаме.

# 250
От Банкя ми доставиха наградата днес,чантата е страхотна няма нищо общо със снимките и....рекордна бързина,онзи ден ми звъннаха че печеля,днес бяха пред нас.  bouquetей така се правят игри

# 251
Миналата седмица получих мейл от Нивея, за 150-те комплекта шампоан и балсам, много ме зарадваха, оказа се че имам имен ден тогава и беше чудно съвпадение. Някой ако е спечелил да драсне дали си е получил наградата, защото аз още си я чакам, пише 10 дена за доставка мисля, а минаха 7 вече и малко ми е тревожно.

10 дни за да съберът данните и 7 клендарни за доставката, т.е. до 31,11 трябва да дойдат . и аз имам мейл от там

# 252
  • Sofia

Моите са 73, има много тегави изследвания по 30 минути #Crazy, но пък ще ги събера де:)

# 253
  • Русе
 аз имам 43..бая време ще ми трябва да ги направя 100. #2gunfire

# 254
А аз в Daedalus събрах 1000т. от 17 анкети и писах, че си получих парите. Вчера ми пуснаха още една анкета, като само от нея имам 100т.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт