Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 69 001
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
момичета,имаше една игра на димива или нещо подобно,активна ли е още?

# 256
Ооо отдавна Димивата не е активна. Аз няколко дни преди края и спечелих награда, но така и не се възползвах от нея. Не че имаха вина организаторите, напротив изпратиха ми код хората, но аз отлагайки във времето си изпуснах сроковете. Наградата беше от сорта на фитнес, басейн или масаж на стойност 20 лв.
А, и за протокола - регистрирах код от Барни преди 10-тина мин. и пак нищо  Crossing Arms. Как печелите вие, че и по две?

# 257
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Coolmummy, Daedalus ми отваря регистрационна форма за Сърбия, с общини по подразбиране, можеш ли да ми помогнеш?   bouquet

# 258
А аз в Daedalus събрах 1000т. от 17 анкети и писах, че си получих парите. Вчера ми пуснаха още една анкета, като само от нея имам 100т.  Peace
Попълнила съм 4-5 анкети на тези, но поне от месец не са ми пращали, след като на последната цъкнах една опция и попаднах в категория, която не ги интересувала, не знам дали е заради това.

Ето онзи конкурс с татковците, нас ни няма. Кажете ако има някоя от вас да гласуваме.
http://www.viewsofia.com/article/19802/Moiat-tatko-e-nai-gotin-- … kurs-na-ViewSofia

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 10:02 от Бенджолина

# 259
Coolmummy, Daedalus ми отваря регистрационна форма за Сърбия, с общини по подразбиране, можеш ли да ми помогнеш?   bouquet

Не знам защо така... Когато аз се регистрирах преди 2г., не помня да е било по този начин.
Освен да пробваме като ти изпратя покана /не получавам бонус за това/. Напиши ми мейла си в съобщение.

# 260
  • София

Не знам защо така... Когато аз се регистрирах преди 2г., не помня да е било по този начин.
Освен да пробваме като ти изпратя покана /не получавам бонус за това/. Напиши ми мейла си в съобщение.

И аз опитах да се регистрирам, но нищо. Писах им мейл и ми каза, че не може да бъде доставена кореспонденцията на техния иимейл.
Може ли ина мен покана   Praynig Praynig

# 261
Миналата седмица получих мейл от Нивея, за 150-те комплекта шампоан и балсам, много ме зарадваха, оказа се че имам имен ден тогава и беше чудно съвпадение. Някой ако е спечелил да драсне дали си е получил наградата, защото аз още си я чакам, пише 10 дена за доставка мисля, а минаха 7 вече и малко ми е тревожно.

10 дни за да съберът данните и 7 клендарни за доставката, т.е. до 31,11 трябва да дойдат . и аз имам мейл от там

БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes

# 262
# 263
и аз  Mr. Green https://www.facebook.com/TeoBebe.bg/app_629071820471807 аман от банери в бг-мамма  ooooh!

# 264
  • Варна
Вчера спечелих гланц за устни на Нивеа в Карфур - Нивеа имат промоция - купуваш продукт за коса и на информация триеш скреч карта.  Peace

# 265
Супер, меткам се!

# 266
От Банкя ми доставиха наградата днес,чантата е страхотна няма нищо общо със снимките и....рекордна бързина,онзи ден ми звъннаха че печеля,днес бяха пред нас.  bouquetей така се правят игри
Здравей би ли дала линк към играта им? Влизах в сайта и не открих игра. Благодаря

# 267
# 268
  • Русе
някаква информация да имате за играта на дайхман?Уж срока беше до 18-ти ,а не виждам победители?Че и самата игра е още активна...

# 269
  • София
Някой може ли да ми кажа как точно се регистрират кодовете на Барни в сайта? Гледах, гледах и не видях къде става това и накрая регистрирах със смс.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт