Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 68 986
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Браво на всички за наградите. Аз спечелих и енциклопедия от Калиакра  Crazy

# 46
  • Русе
На Бесел мейл ли получавате.че печелите?Не виждам на страницата им победители... newsm78

# 47
излязоха Li на Nivea спе4елилите комплекти от играта в Facebook

# 48
Здраавейте  Wink
Никога нищо не съм печелила, но пък се записвам в темата с надежда, че все някога ще счупя каръка  Crazy

# 49
Момичета знаете ли тел .на Калиакра имам бележки и никак не ми ги отразява.

# 50
Това получих вчера:)Ако някой го иска да ми пише ...пък ако няма някоя малка наградка за размяна.....ще почерпи Simple Smile

Здравейте,

Благодарим Ви за подкрепата и за Вашия глас за наградите за български филми и сериали Jameson Златна Бленда.

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че сте сред щастливците, които бяха избрани с томбола и ще могат да присъстват на церемонията по връчване на наградите.

Звездното събитие ще събере номинираните звезди на 09 ноември (събота), от 20:00 часа в Sofia Event Center, Paradise Center (София, бул. Черни връх 100),               
а след завършването на официалната церемония партито в SEC ще продължи.

Молим Ви с отговор на настоящото писмо да потвърдите Вашето присъствие и да предоставите имената си и актуален мобилен телефон за връзка.

На входа на събитието ще Ви очаква „златен билет“, който ще осигури достъп до церемонията за Вас и избран от Вас придружител (няма нужда да уточнявате и неговите имена, Вие ще бъдете титуляр на „златния билет“, който е своеобразна покана за двама). При предоставяне на документ за самоличност, съвпадение на посочените имена и потвърждаване на факта, че сте спазили условията на участие, Вие ще можете да станете част от звездното събитие на годината.

Поздрави,

Екипът на Jameson Златна Бленда

Честито! Толкова се надявах да ме изтеглят, но... За съжаление напоследък за нищо не ме теглят и нямам награди за размяна. Но пък усилено участвам за nescafe (не защото ме блазни наградата, а защото пия).

# 51
  • София
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover много късмет на всички , моя нещо го няма Simple Smile Дано за коледа се върне и малко да ме зарадва Simple Smile

# 52
  • Пловдив
Хпо и аз при вас. Скоро мищо не съм печелила, но ми се иска да имам часовника на 3 в 1. Дано имаме късмет!

# 53
  • Стара Загора
И аз днес си получих енциклопедиите от Калиакра. Чакам да донесат 4-те шоколада от Милка, но не се знае кога ще е.

# 54
Здравейте, и аз при вас в новата тема. Да се похваля с награда от  „MANHATTAN & Playboy Super Nails” Ето и другите печеливши:   
 Петя Иванова, Яна Ряхова, Савина Станчева, Зорница Добрева, Юлия Николова, Николай Димитров, Величка Кондова, Антоанета Маринкова, Весислава Ламбова, Богиня Върбанова, Цветелина Атанасова, Десимира Тачева, Елеонора Козарова, Гергана Тонева, Ирена Донева, Живка Тенева, Камелия Николова, Красимира Милчева, Мая Емилова, Надежда Горанова.   bouquet

# 55
Ако сте участвали тук http://www.bg-damma.com/stil-na-zhivot/Raznoobrazni/7423_jivotat … mp;utm_campaign=0 честито на всички! Всички получават награда, само да си пратите адресите Hug
А в тази игра http://ladyzone.bg/igra-tri-godini-ladyzone/?utm_source=LZhomepa … campaign=November някой намирал ли е ключ?

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 14:54 от ^Милена^

# 56
  • Русе
чета го от 1 час и ни ключ,ни чудооо #2gunfire

# 57
# 58
cvete7575 ти ли търсеши капачки на активия  имам 4 ако ги иска6 само кажи

# 59
На Бесел мейл ли получавате.че печелите?Не виждам на страницата им победители... newsm78
На мен ми се обадиха в понеделник, мейл нямам.

Общи условия

Активация на акаунт