Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 69 007
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Мога да ти я снимам,но не знам как да я кача...ами пластмасова е,но е голяма и ако офиса не ти е многооо надалеч си мисля,че си струва

# 661
Фирмата за кърпи "Яна" има игра https://www.facebook.com/yanapanaguriste?hc_location=timeline

# 662
Хайде за Софиянци и за всички от Свищов /ПОДАРЪК - Ръкавици за всички видове Touch screen устройства/
http://lapny.com/deal/order/3074-podark__rykavitsi_za_vsichki_vi … a__samo_sega.html
Доставката се заплаща от клиента- 3.50 лв.

# 663
Не знам дали сте коментирали часовника на кафето но аз получих и трите цвята каишки.Голямото ми момиче го хареса.

# 664
Една игра за дизайнерски обувки или чанта от INGILIZ -> http://igrisnagradi.com/igra/specheli-dizainerski-obuvki-ili-chanta-ot-ingiliz/ Simple Smile

# 665
Игра на Брускети Марети и Фетучини. При покупка на 1 пакет, изтриваш карта. Наградите са: още един пакет, одеяло и термо чаша. Играта продължава до февруари. Видях я вече в няколко магазина Peace

# 666
Здравейте!
Някои правил ли е опит да регистрира днес кодове на цигарите?Какво съобщение получава? newsm78

# 667
  • София
Здравейте!
Някои правил ли е опит да регистрира днес кодове на цигарите?Какво съобщение получава? newsm78
Здравей, изпратения код е регистриран за теглене на 6 смартфона и 6 таблета на 30 декември. Разпространи новината. Това получих аз  newsm78 #Crazy

# 668
Здравейте!
Здравей, изпратения код е регистриран за теглене на 6 смартфона и 6 таблета на 30 декември. Разпространи новината. Това получих аз  newsm78 #Crazy
Да и аз това получих,остава надеждата,макар и малка да спечелим нещо на 30,12! Praynig

# 669
Малко се загубих, но ето ме  Mr. Green

Имам няколко часовника нескафе за размяна. Малко множко ни се събраха. Пълна съм с такива материали. Имам портмонета на нескафе, имам и тениска на Кока Кола. Разменям ако си харесам нещо. Имам и ключодържатели от Кока Кола, забравих да добавя.

# 670
# 671
Игра на Брускети Марети и Фетучини. При покупка на 1 пакет, изтриваш карта. Наградите са: още един пакет, одеяло и термо чаша. Играта продължава до февруари. Видях я вече в няколко магазина Peace

В кои магазини е тази игра?

# 672
  • In someone's dreams
Аз пък се мъча с тези мечета Барни. Най-малко 50 кода сме регистрирали до сега и нищо. Има ли значение от къде се регистрират - със СМС или през сайта им? Нашите са все през сайта. Ако някой има вече излишно домино .... моля за размяна. Аз имам чисто ново поларено одеялце на Памперс за размяна от предишна тяхна игра.

# 673
  • Варна
Хей, това с размяната на промо подаръци е готина идея , аз имам за размяна дървена дъска от Деликатес Житница , моите предпочитания - домино от Барни или часовник на Нестле ама искам първо да ги видя визуално  Whistling Crazy

# 674
  • София
Има победители от играта на ДиА Бижу:

Party Party Party

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 11:22 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт