Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 69 066
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Играта на Орбит с трите пакета дъвки май е до 15,12.
az sy]o taka widqh,no kutiqta q nqma

# 586
Играта на Орбит с трите пакета дъвки май е до 15,12.
Беше до 15.11, ето ги печелившите http://www.orbitgum.bg/assets/pdf/winners.pdf
друга е тази. Тази е с 5 пакета, не с 3.

# 587
На орбит играта беше до 6-ти, утре трябва да има списък с печелившите на страницата им във фейсбук

# 588
  • Русе
 Joy тукстана като в онзи виц-дето всеки си говори,а никой не чете...
Да обобщим-играта с 5-те опаковки прикл. на 15.11-изтеглени са и списъка го качи милена по -горе.Другата е 3 опаковки и е в кауфланд-мисля,че е до 15-ти,но в нашия я няма кутията.

# 589
# 590
Нищо от тия Барнита. Кажете кога регистрирате сигурно 50 кода регистритах....

# 591
Нова игра на Милка: Открий коледната бисквитка на Milka и спечели раница с лакомства … hocoCow всеки ден. Включих се и аз, че досега от тях нищичко си нямам, дано имам късмет сега.

# 592
  • Русе
19,03 имам едно спечелено онзи ден

# 593
И аз се включих на Милката, но уви за сега няма награди от никъде Sad  и за тези които гледат предаването с Любен Дилов син една игра

http://vsichkiigri.bg/igra/nadhitri-sviniata-i-mozhe-da-specheli … lni-nagradi/19194

# 594
Тия купи от София Мел какво ги мислите, не знам.  Laughing В нашия селски хоремаг се предлага купата заедно с 3 вида брашно /май едното беше микс/. Директно в купата са си сложени, опаковани като промо пакет. Не се регистрира бележка, не се играе допълнително. А купата е голяма, но си е някаква меламинова като от магазин за левче...

# 595
# 596
да ви кажа това "колие" го поръчах миналата година-не правете тези грешка 6 лв платих за доставка за да установя че....не струва и 1.Не се набутвайте-и между другото писах в коментарите но коментара ми го няма както и на други които четох тогава че се оплакваха!

# 597
  • при късмета
Започнали са да разнасят доминото на Барни, обадиха ми се от Тип Топ

# 598
  • София
Записвам да ви следя за нови игри , бях спряла за доста време с игрите , но ето ме пак с надежда да си спечеля нещо  от някъде Crazy

# 599
Наградите, за които се играе в Академия Енергия ще ги намерите като натиснете "Регистрация" и отдолу "Общи условия".

Общи условия

Активация на акаунт