СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 58 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
да питам - някой от външните, които се явиха на ПИ на Междучасие, получиха ли вече имейл с резултатите (така ми казаха в петък по телефона - днес да го чакаме имейла), при мен досега  - нищо не е дошло

Днес се обадих в Междучасие и ми казаха, че Ив. Симеонов е бил болен няколко дни и затова
проверката ще се забави, може би до средата на седмицата.

# 346
ама аз не съм получила още по БЕЛ резултата, то докато дойде ще забравим на какво е бил тестът...

# 347
  • София
Анито, не си сама Joy,  и моите девойки "избраха" точно седмокласната година за пик на пуберските страсти..И е взривоопасен такъв заряд 2 в 1. Но каквото е - такова.

# 348
  • София
Ние в сряда имаме родителска среща и я чакам със свито сърце, знам, че няма да има хвалби.
Напоследък моя здраво е развързал кънките...

И моето момиче пубертетът го връхлита в най-неподходящата година Sad . Тази седмица е родителската в училище, дано не е първата, в която вместо похвали, да слушам порицания  Rolling Eyes

# 349
Русалке - днес е минал теста на сина ми върху ъгли, и познай - целия от твоя линк ! При условие, че снощи ги е рашавал... успехът му е гарантиран, благодаря ти за сполучливия линк, вероятно и за напред ще имаме съвпадения между подготовка за тест и същински тест - ако госпожата дава от едно и също място тестовете. Аз лично се надявах да са малко по-завъртяни задачите, но както и по рано споделих - в училище се работят основно задачи с трудноста на първи модул. За нас това е плашещо, детето засега не посещава уроци по математика... май ското ще трябва да помисля и за това.

# 350
ама аз не съм получила още по БЕЛ резултата, то докато дойде ще забравим на какво е бил тестът...
Аз го получих днес(БЕЛ) - писах им мейл. 5.18. Не е да съм недоволна, като се знаем как сме Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 12:49 от peppia

# 351
  • София
Русалке - днес е минал теста на сина ми върху ъгли, и познай - целия от твоя линк ! При условие, че снощи ги е рашавал... успехът му е гарантиран, благодаря ти за сполучливия линк, вероятно и за напред ще имаме съвпадения между подготовка за тест и същински тест - ако госпожата дава от едно и също място тестовете. Аз лично се надявах да са малко по-завъртяни задачите, но както и по рано споделих - в училище се работят основно задачи с трудноста на първи модул. За нас това е плашещо, детето засега не посещава уроци по математика... май ското ще трябва да помисля и за това.

Искаш да кажеш само първия модул, нали? Иначе е немислимо за 40 мин да се дадат 30 задачи, които като формат отговарят на изпитния от 2009 и 2010 и които са предвидени за 2 часа и половина сборно .

Иначе не виждам проблем. Детето се е подготвило и си ги е решило. Хем ще има 6, хем ще е и  заслужено. Grinning

# 352
Не знам точно как е бил оформен теста, но освен задачите от тестовата част е имало и две със свободен отговор, взети от втория модул на Солема. Вероятно не са дадени всички 26 задачи, а само някои от тях ( надявам се - последните, че са малко по-завързани), и две от втория им модул. Аз съм приготвила и теста за триъгълници - няма никакъв проблем да прави и него, правилата които се използват там са учени. Изобщо, тестовете им обхващат доста материал. Няма само правоъгълен триъгълник май.

# 353
А дано  Praynig и нашия тест утре да е върху задачите,които Русалчето пусна   bouquet

# 354
да питам - някой от външните, които се явиха на ПИ на Междучасие, получиха ли вече имейл с резултатите (така ми казаха в петък по телефона - днес да го чакаме имейла), при мен досега  - нищо не е дошло
Ние все още чакаме резултатите, незнам другите външни как са.

# 355
Аз го получих днес(БЕЛ) - писах им мейл. 5.18. Не е да съм недоволна, като се знаем как сме Simple Smile

мерси, и аз им писах сега, дано получа също Simple Smile значи в оценка дават резултата, не в точки...

# 356
  • София
Ние сме от външните за пробния по БЕЛ в Междучасие. Имейл все още нямаме, но аз миналата седмица им се обадих и те ми казаха резултата. Дадоха точките на теста и преразказа и оценката.

# 357

мерси, и аз им писах сега, дано получа също Simple Smile значи в оценка дават резултата, не в точки...
Пробен изпит БЕЛ:
I част (ТЕСТ) 54/65 т.+ II част 23/35 т. Общо 77/100. Оценка: 5.18
Средната оценка на децата, явили се на този Пробен изпит, е: 4.80

Работата на детето може да получите в централния ни офис на ул. "Гурко" 45 между 9:00 и 17:00 в делнични дни или в събота между 9:00 и 16:00 ч.

# 358
  • София

Искаш да кажеш само първия модул, нали? Иначе е немислимо за 40 мин да се дадат 30 задачи, които като формат отговарят на изпитния от 2009 и 2010 и които са предвидени за 2 часа и половина сборно .
.....

ТИХО, ДА НЕ ТЕ ЧУЕ НАШАТА ГОСПОЖА, РУСАЛКЕ! Предстои ни контролното още.

# 359
Аз си взех даже и работите по БЕЛ и Математика от МЕЖДУЧАСИЕ. Общо взето съм доволна от получените оценки, само дето ни куца преразказа, но и него ще трябва да оправим.

Общи условия

Активация на акаунт