:: Лидл ::34::

• 78 425
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  bouquet за темата

# 16
Днес взех нарове,хубави ,едри са.....не беше много сладък този,който пробвах,леко киселееше,но пък я нямаше и характерната стипчивост на нара и дъщеря ми изпи цяла чаша от сока. Ще взема още определено. Peace

bouquet за темата

Тук от вчера ми прави впечатление,че всеки ден има на промо някакъв плод -вчера бяха  мандарини за 0,99да кг, днес беше нара -за  0,55.
Има и райски ябълки, то дете не съм яла.Но тези са твърди  и трябва да омекнат -дано случа на 50 %. Децата не са яли и няма да изтраят да омекне -твърда не се яде.
 Взех от другият марципан -  натуралният шоколад.Този с млечният и нугата ни хареса повече.
 Има ли подобни бонбони или блокчета точно с този вкус като нугата в марципана. Лешници не обичам,Нутела също заради лешниците.Това е първата нуга,която харесвам.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 21:24 от Анонимен

# 17
  • Пловдив
  bouquet за темата
А някой виждал ли е кокосов орех в Лидл? И ако не там къде сте виждали? Благодаря предварително Hug

# 18
  bouquet за темата
А някой виждал ли е кокосов орех в Лидл? И ако не там къде сте виждали? Благодаря предварително Hug
Кокосов орех не съм виждала,но в Била и Кауфланд има.
 Апропо в нашия Лидл има изостанало кокосово мляко и е намалено на 1,70 някъде. За какво освен супа може да се ползва- в течен шокоалд или сладкиши,сладолед ,кремове.

# 19
  • София
Благодаря за новата тема.   bouquet
И аз купих нар за дъщерята. Но според мене трябва да престои известно време. Вижда ми се неузрял.

# 20
  • софия
И аз купих нарове. На външен вид не мога да преценя дали е ок. В събота, изглеждащ страхотно, половината беше изгнил. Не съм сигурна и за промоцията. Купувахме за ~ 3лв.|кг.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 22:05 от zvanche

# 21
  • Варна
  bouquet за темата
Точно в неделя видях много сладки мини кокосови орехчета в Лидъл до Шел - Варна. Чак ми се доиска да си купя, но като се сетя трудно се разфасоват, се отказах. Също така доста често съм виждала и в Кауфланд Simple Smile
А с тези вашите марципани, качих 3 кила за 10 дни   Crazy

# 22
Натурален сок на Витафит, портокал 100%, много сме доволни. Всеки път купуваме от него и цената му е около 1,50-1,60лв, за сравнение с другите марки, където е над 2 лв.

# 23
# 24
  • Бургас
Благодаря за темата!

# 25
Натурален сок на Витафит, портокал 100%, много сме доволни. Всеки път купуваме от него и цената му е около 1,50-1,60лв, за сравнение с другите марки, където е над 2 лв.
O ще взема 4е имам именник в петък!

# 26
Марципанът с нуга наистина е много сполучлив. Харесах и едни кръгли бонбони с марципан и шоколад, отвън оваляни в какао. Детето не ги харесва заради какаото, ще си ги ям сама, каква драма Simple Smile

# 27
Алуууууууууу, стига с тия марципани. Има хора на диета  Crossing Arms

# 28
Исках да взема марципан с нуга,но все нямах късмет в понеделник и вторник в Лидъла до Халите. Казаха,че в склада няма,а за ново зареждане не се споменава. Кръглите меденки много ми харесаха и тези с плънка,шоколадовите близалки също. От щолена има ли доволни ?

# 29
  • На брега на реката
ЗВЪНЧЕ   bouquet
Никога не съм вземала от марципаните, ама толкова хвалене - предавам се, ще взема Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт