:: Лидл ::34::

• 78 447
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Записвам се да не изпусна.

# 61
  • София
Марципан си взех миналата година,но хич не ми хареса.
Как изглежда тази ванилия на шушулка?
Ето я тук 2бр за 2.29лв
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A7D2B10F-7DE17FAD/www_lidl_bg/hs.xsl/513.htm?id=36
Hug
Тези продукти от страничката съм ги пропуснала.Има доста интересни неща.Захарните фигурки за украса ще впечатлят дъщеря ми  Laughing

# 62
Звънче, изпуснала съм поста ти, извинявай  Heart Eyes

И каква е дозата? може ли половин шушулка да се съхрани?
В кремове съм виждала, че направо я пускат шушулката  newsm78

# 63
  • софия
Звънче, изпуснала съм поста ти, извинявай  Heart Eyes

И каква е дозата? може ли половин шушулка да се съхрани?
В кремове съм виждала, че направо я пускат шушулката  newsm78
Да. Ако правиш варен крем може да я сложиш цяла. Но не знам дали ароматът е по-наситен в сравнение да сложиш семките.
За съхранението на половин - не знам.

# 64
Не цяла, изстъргват се семенцата с ножа, както показаха напред. Аз пускам и изстърганата шушулка във врялото мляко, за да се извлече повече аромат, а после я вадя.
Половин шушулка, срязана напречно, може да се съхранява в плътно затворена торбичка, за да не изсъхва. Като правя крем за торта с 250 мл мляко слагам само половин. Според мен е излишно повече, че става много натрапчиво, но е въпрос на вкус. Лидълската ванилия е в стъклени колбички и е още по-удобна за съхранение.

# 65
Да похваля какаото с маймунка  в хамак- жълто.
Мерси за темата  bouquet

# 66
Момичета, купували ли сте от ботичките, ако ги е имало преди, някакви впечатления? Много ми харесаха...

# 67
yulmana, в една друга тема чета, че харесвате от Лидл някакъв румънски кашкавал с формата на правоъгълен паралелепипед. Laughing Можеш ли да ми кажеш каква марка е. Не съм яла свестен кашкавал от 20 години и вече какво ли не правя да намеря хубав. А все пак кашкавалът си е румънско изобретение, та затова тая някакви надежди. Wink

# 68
  • София
Записвам се, че ви изпуснах и утре смятам да ида да си напазарувам. Дано има всичко, което съм си набелязала Praynig

# 69
  • София
Някой питаше за щолените. Този с маслото, който е с по-малък грамаж (мисля, че е 750 гр) е по-добър. В картонена кутия е. И определено е най-добрият щолен, който съм купувала в България. Сравнение правя с купените от Метро, Била и Кауфланд.

# 70
yulmana, в една друга тема чета, че харесвате от Лидл някакъв румънски кашкавал с формата на правоъгълен паралелепипед. Laughing Можеш ли да ми кажеш каква марка е. Не съм яла свестен кашкавал от 20 години и вече какво ли не правя да намеря хубав. А все пак кашкавалът си е румънско изобретение, та затова тая някакви надежди. Wink

Предполагам за тоя кашкавал става въпрос:

Скрит текст:
Вкъщи редовно го купуваме, харесва ни, но един-два пъти попадахме на нещо много солено, явно до партида ще да е. Но като цяло, добър е. А преди няколко дена случайно от малко магазинче, покрай което минахме, взех парче от пита. Оказа се нещо разкошно, като стария хубав кашкавал Витоша. Но нито магазинчето ми е на път, нито ще разбера къде е произведен. Кой знае кога пак ще минем от там.

# 71
  • Русе
labrex, този кашкавал е немски, а Гес пита за румънски newsm78

# 72
Този много го хвалеха, но аз веднъж взех и не ни допадна.
Само на Кортен купувам кашкавал аз  Peace

# 73
  • София
Някой питаше за щолените. Този с маслото, който е с по-малък грамаж (мисля, че е 750 гр) е по-добър. В картонена кутия е. И определено е най-добрият щолен, който съм купувала в България. Сравнение правя с купените от Метро, Била и Кауфланд.

На нас и щолена с марципан ни хареса.

# 74
Отзиви за препарати за почистване на БАНЯ търся аз...
Най-много съм доволна от универсалните гъби - по две се продават в пакет бяло и розово, имаше различни отзиви за тях, но за мен са много добри.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт