:: Лидл ::34::

• 78 538
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Че как ще си купиш обувки без да ги мериш?

# 631
Че как ще си купиш обувки без да ги мериш?

Преценяваш, вземаш ги, мериш вкъщи и, ако стават - добре, ако не - връщаш и вземаш по-малки или по-големи, или просто ти връщат парите. Разбира се, пазиш касовата бележка, те обикновено предупреждават на касата. В ЛИДЛ поне няма проблеми с връщането на стоки.  Peace

# 632
  • Sofia
Лабрекс,  'що да си ги нося някъде да ги меря, вместо там? Simple Smile  Както в магазините за обувки се мери, така и в Лидл. Щом продават обувки, трябва да са се сетили за това.  Аз лично съм мерила там.

# 633
Да бе, на мен с дете на ръце само ми е до разнасяне на обувки. Simple Smile

# 634
  • sf
Смятам да меря там, пък ако кажат нещо, ще видим  Thinking

# 635
  • МАРС
Много пъти съм мерила там, никой нищо не ми е казал. Peace

# 636
  • Варна
Разбира се, че се мерят, ако не можеше щеше да го пише изрично. Макар че е безумно разбира се, да купиш без да мериш. Какво правим, ако не уцелиш номера, връщаш, вземаш други, мериш и тях и се оказва, че просто моделът не е подходящ за твоите крака. И какво - три разкарвания и накрая си пак без обувки Laughing

# 637
Много пъти съм мерила там, никой нищо не ми е казал. Peace
Хе хе, то пък оставало и да ти кажат нещо. Аз един път съблякох малкия по потник и му мерих една блуза  Mr. Green Никой нищо не ми каза, хем го гоних

# 638
Никой,нищо няма да Ви каже,ако мерите......виждала съм и големи хора да мерят всякакви дрехи/какво ли не съм виждала докато работех там,но върхът беше една баба....която мереше панталон в/у нейния си.....,на всичкото отгоре панталона беше мъжки и категорично не беше нейният номер/....няма къде да поседнете,обаче.....А,идеята им е,че спокойно можеш да вземеш,да мериш и да върнеш/има клиенти които взимат по няколко чифта и ,накрая си оставят това което им става/......,пък като идеш един-два пъти да връщаш..може да си харесаш и още нещо........

# 639
.....А,идеята им е,че спокойно можеш да вземеш,да мериш и да върнеш/има клиенти които взимат по няколко чифта и ,накрая си оставят това което им става/......,пък като идеш един-два пъти да връщаш..може да си харесаш и още нещо........

Това имах предвид, иначе не пречи който иска да си мери и в магазина (стига да не е с тесни ботуши, като мен, които трябва някой да му събува Grinning) Дънки няма как да се мерят, но пък съм връщала първия път, от там насетне си знам размера и не съм имала проблем. Вече съм писала, че ми харесват техните дънки, не толкова откъм красота, удобни са ми. Разни блузки и потници обикновено ги уцелвам от пръв поглед. Laughing Peace

# 640
Смятам да меря там, пък ако кажат нещо, ще видим  Thinking
Нищо няма да кажат.

# 641
Момичета при нас е свършил глобуса(овча купел).Ако го видите свиркайте,Спешно е!  bouquet

Няколко пъти ми се е случвало да искам артикул, който се е изчерпал...звъня на националния тел. от брошурата, казвам какво искам и в кой магазин да бъде доставено, и си го взимам след това  Peace

# 642
Аз веднъж звънях и питах за компресора на промоция и ми отговориха, че нито в магазините нито в склада го имало вече. Да отбележа само , че отидох в първия ден на промоцията към 9 без нещо, а им се обядих към 10 Shocked

# 643
  • Sofia
Я кажете колко струваше този глобус, моля! Simple Smile
MTV, благодаря за споделеното!  Hug

# 644
30 лв май беше  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт