:: Лидл ::34::

• 78 480
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
yulmana, аз не, че бих могла да отговоря на питането ти, но не се отваря линка.

# 616
Фукла, не съм обръщала внимание до сега на кофата, утре мога да погледна и, ако има да пиша.

Много благодаря, ако така и така влизаш в някой магазин, ще съм ти много благодарна, ако погледнеш.   bouquet

# 617
Момичета при нас е свършил глобуса(овча купел).Ако го видите свиркайте,Спешно е!  bouquet

# 618
  • София
Момичета, да попитам за цветоулавящи кърпички. Знам че в Лидл има, ама добри ли са? Кои бихте ми препоръчали (може и не от там)?

# 619
yulmana, аз не, че бих могла да отговоря на питането ти, но не се отваря линка.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-29534E5B-115A4018/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=943 тези на Пикок на нормална цена са 4,99 - в брошурата на 3,79,
вчера в нашия лидл намалени на 2,49.Аз дълго им се чудих и се чудя защо ли ги взех. Представях си нещо съвсем различно.Нагарчат ми.

Момичета, да попитам за цветоулавящи кърпички. Знам че в Лидл има, ама добри ли са? Кои бихте ми препоръчали (може и не от там)?
Аз такива кърпички точно в Лидл не съм виждала,други супермаркети -да. Но може пък да има ,уж редовно блея до рафта с препаратите  Laughing

# 620
Фукла, в Овча купел преди два дни имаше.

# 621
Някакви отзиви за тази кофа с мопа моля?Трябва ми за паркет /дървен/.

# 622
Скрит текст:
За наденичките- ние много харесваме ето тези:
Когато отвориха магазина се водеха още Nürnbergerwürstchen,  сега гледам са сменили опаковката. Чудесни са с горчица и хляб, както и с биричка.

Ние също ги харесваме  Peace

# 623
  • София
Някой питаше за масажиращата възглавница-за нищо не става.Само вибрира

# 624
  • София
Момичета, виждали ли сте тези дни в някой софийски Lidl кофата с моп Vileda от брошурата от 11-ти?
Ако кофата е тази:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-AF09E1D6-14A62A2F/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=977
Вчера мернах един брой в Овча купел.
Да споделя,че освен обичайните неща си купих и чувствително намалените таблетки за съдомиялна на Финиш и съм повече от доволна.
Имаше възглавница, за която се чудих.Предполагам,че са качествени?Купувал ли е някой?

# 625
  • Sofia
Фукла, в Овча купел преди два дни имаше.
Точно за овчакупелския Лидл ще мога да дам инфо утре, ако Фукла не се засили днес до там. Simple Smile

# 626
Момичета, виждали ли сте тези дни в някой софийски Lidl кофата с моп Vileda от брошурата от 11-ти?
Преди 2 часа в Люлинския.

# 627
Много ви благодаря!   bouquet

# 628
Сега пак пуснах робота в стаята, в която влизаме само по чорапи. Преди това го пусках в сряда. Еми, много прах и косми събра, даже го оставих да го снимам, а иначе не изглеждаше чак мръсно.

# 629
  • sf
Здравейте, в Лидл дават ли да се мерят обувки  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт