:: Лидл ::34::

• 78 493
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Правих баница с корите на Лидл - вкусна стана.

Пратих моя мъж за кетчуп Heinz от днешната промоция. Донесе един, на който пише Kania. Той ли е блял или си е така?  newsm78

Блял е  Laughing Но и този е достойна конкуренция, аз даже май го и предпочитам  Peace

# 601
  • Варна

Пратих моя мъж за кетчуп Heinz от днешната промоция. Донесе един, на който пише Kania. Той ли е блял или си е така?  newsm78

Блял е  Laughing Но и този е достойна конкуренция, аз даже май го и предпочитам  Peace

Знаех си! Не напразно му мърморя, значи!  Joy

# 602
Може ли някой да сподели за робота - върши ли работа?

# 603
Може ли някой да сподели за робота - върши ли работа?

Виж 3-4 страници назад - писах.

# 604
Благодаря, искам да го взема за една приятелка, която има котка да обира космите и доколкото разбирам ще й върши работа.

# 605
Благодаря, искам да го взема за една приятелка, която има котка да обира космите и доколкото разбирам ще й върши работа.

За котешки косми - категорично да.

# 606
  • Пловдив
Не помня кой се беше оплакал назад от течната сметана на Пилос, но последните кутийки, които взех са ок. Течността е еднородна като преди.

Гледам, че на първа страница сте писали, че бозата се харесва. Наистина ли е със захар, а не с подсладители? Има ли много Е-та?

За наденичките- ние много харесваме ето тези:

Когато отвориха магазина се водеха още Nürnbergerwürstchen,  сега гледам са сменили опаковката. Чудесни са с горчица и хляб, както и с биричка.

# 607
Не помня кой се беше оплакал назад от течната сметана на Пилос, но последните кутийки, които взех са ок. Течността е еднородна като преди.

Гледам, че на първа страница сте писали, че бозата се харесва. Наистина ли е със захар, а не с подсладители? Има ли много Е-та?

Когато отвориха магазина се водеха още Nürnbergerwürstchen,  сега гледам са сменили опаковката. Чудесни са с горчица и хляб, както и с биричка.
Бозата е два вида със захар и с подслатители.То си пише на нея.Тази на лев и нещо е със захар.Сметаната понякога има каймак близо до горната част това е естествено -тя все пак не е пълномаслена.

Пратих моя мъж за кетчуп Heinz от днешната промоция. Донесе един, на който пише Kania. Той ли е блял или си е така?  newsm78
Той беше така позициониран днес,че и аз го  зърнах случайно - срещу рафтовете със салати или към кашкавала. Той  правилно си го е търсил при кетчупа,там по принцип си има и Heinz в редовен асортимент от лятото май.Преди не беше,имаше го само на промоции.

# 608
  • Sofia
 А те как са с Е-тата, Портокалче? Ако пък ги имаш, напиши ги моля!

# 609
Бозата с жълтата капачка е със захар-пише:без консерванти, състав:вода, пшеница, захар.
С червената капачка е с подсладители.

# 610
  • Пловдив
 А те как са с Е-тата, Портокалче? Ако пък ги имаш, напиши ги моля!

Заповядай: свинско месо (95%), сланина, трапезна сол, подправки (съдържат синап), стабилизатор: дифосфати, регулатор на киселиността: натриев ацетат, натриеви цитрати; декстроза, глюкозен сироп, подправки

Съдържат една камара странни неща, но аз от някога много ги харесвам. В Германия са класика за наденичка с хлебче и горчица, така както ние хапваме кебапчетата. Хапваме ги веднъж в месеца, тъй че за мен не е болка за умиране. 

# 611
  • Sofia
Благодаря, Портокалче, ще проуча състава и, ако няма нещо фрапиращо гадно, ще ги пробваме, още повече ще ги ядем много по рядко. Simple Smile

# 612
Момичета, виждали ли сте тези дни в някой софийски Lidl кофата с моп Vileda от брошурата от 11-ти?

# 613
  • Sofia
Фукла, не съм обръщала внимание до сега на кофата, утре мога да погледна и, ако има да пиша.

# 614
Тези наденички http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-D670BE34-4A0CB1D7/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=943 имат много странен -да не кажа гаден вкус. Вчера ги  взех на 2,49,сега виждам че са били намалени първо на 3,79. Само на мен ли ми се струва  newsm78 така или са си такива по принцип. Дали в в боб или гювече или нещо готвено ще мога да ги използвам.
 Имаше един банатски салам ,който не ми харесваше ,но в пица беше добре.

Общи условия

Активация на акаунт