:: Лидл ::34::

• 78 506
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Някой купил ли е глобуса,дали има още,че щерката го иска.Дали е хубав? newsm78

# 586
Да.У нас се върти и свети непрекъснато и още е здрав/имаме го от две години/.Определено си заслужава/същите размери и с лампа са по около 50лв в книжарниците/.

# 587
  • Бургас
Добре, че в Лидл продават от любимата ми лютеница Marco, че да вляза. Има наистина хубави неща. Овесените им ядки и корнфлейксовете с плодове са чудесни. Харесвам и кашкавала им /в зелена опаковка с една крава, има ги в малка и голяма разфасовка/. Купуваме и хумус с чушки и патладжан. Кюфтетата и кебапчетата "Стара планина" са много вкусни. Нарязаните на слайсове салами във вакумирана опаковка /с чушки, луканков/ също ни харесват. Замразените им зеленчуци също са хубави и са на много сносни цени.
От праха за пране "ОМО" не съм особено доволна. Не пере кой знае колко добре и не мирише на нищо.
От новата брошура съм си харесала страшно много неща - основно сирената, пастетите и сладките мусове. Има и заешко на 7,77/кг. Никога не съм готвила заек, но може да пробвам. Хвърлила съм око на безшевното боди и на сатенената нощница.

# 588
А,заешкото ще е на килограм...или от промоцията,готово в тавичка-с розмарин и подправки/извинявам се,но силно ме вълнува....че вкъщи са фенове на заешко,но това в тавичката беше прекалено подправено и се губеше вкуса/?
Иначе,заешкото е сухо месо,няма тлъстини/т.е. и да има,са отделно/ и е много вкусно,ако е приготвено както трябва.Доколкото знам е подходящо и за диетично хранене.

# 589

От праха за пране "ОМО" не съм особено доволна. Не пере кой знае колко добре и не мирише на нищо.

Shocked Само до като стои в пакета умирисва цялата къща. По-перящ прах от ОМО не съм използвала. Не съм купувала от Лилд, за да знам с какво качество е прахът от там, но магазина от където го купувам (паралелен внос), както и този в Кауфланд не съм чула лоши отзиви.

# 590
  • Бургас
А,заешкото ще е на килограм...или от промоцията,готово в тавичка-с розмарин и подправки/извинявам се,но силно ме вълнува....че вкъщи са фенове на заешко,но това в тавичката беше прекалено подправено и се губеше вкуса/?
Иначе,заешкото е сухо месо,няма тлъстини/т.е. и да има,са отделно/ и е много вкусно,ако е приготвено както трябва.Доколкото знам е подходящо и за диетично хранене.

Заешкото е без подправки. Просто изчистен заек  Grinning

Shocked Само до като стои в пакета умирисва цялата къща. По-перящ прах от ОМО не съм използвала. Не съм купувала от Лилд, за да знам с какво качество е прахът от там, но магазина от където го купувам (паралелен внос), както и този в Кауфланд не съм чула лоши отзиви.

Честно казано и аз се надявах на повече, защото съм чувала много хубави неща за този прах и реших да го пробвам. Иначе аз си пера с био прахове, които поръчвам от чужбина и които перат чудесно и ароматизират дълготрайно, без да се налага да използвам омекотител. Явно ще си остана само на тях.

# 591
Ами не следите темата. Писано е, че има разлика и то голяма. Дори няколко страници назад пуснах за сравнение снимки на лидълското ОМО и хубавото ОМО от другите супермаркети.

# 592
  • Stuck in a moment
Момичета, върнахме се към школоад Fin Carre с натрошени лешници, защото в този с целите на няколко пъти вече попадаме на горчиви гадни лешници и е доста неприятно. В този с натрошените не ми се е случвало.
От новата брошура харесах термо дънките туниките и апреските (в кафяво), обаче ще са големи за моето дете, дано пуснат и за по-малките нататък.

# 593
  • София
Относно памперсите, еми явно моето е от много пикливите, а аз от много мързеливите  hahaha Не ставаше въпрос за няколко зрънца гел, което ми се е случвало и с Pampers, макар и много рядко, а за дупето цялото в гел. Днес взех за тест и едни Софтино, те били отвратителни, не мислех че вече има памперси без разтегателни ленти отстрани, да бях попрочела малко повече, ама здраве да е, поне са малко и са евтини.
И да ви се оплача, умрях от яд, точно бях взела наскоро един космонавт за Таня за 20 лв., перфектен за игра в снега за зимата, един розов на квадратчета, не беше от никоя промоция, но скоро ги бяха пуснали. И днес гледам същия, същия размер, в намалените стоки с нарушени опаковки за 10 лв.  Close

# 594
  • Sofia
Аз набелязах за щерката розово-лилавите апрески, дано има нашия номер... и тъмносинята туника, ако не е голям най-малкия р.122/128 или тъмносиния ситчер с качулката.
От безшевното бельо - боди или бикини с топ, което не прищипва на дупето.   Wink

svetla81, не си знаела, че така ще стане, не си струва да се ядосваш, да е жива и здрава Таничка!  Hug

# 595
  • Варна
Ееее, за такива неща наистина не си струва да се ядосваш Laughing Да си носи космонавта със здраве Simple Smile

# 596
Момичета тези нови формички които има, във формата на сърце, дали стават за печене newsm78

# 597
  • Sofia
tinki_15, ако имаш предвид тези, на 10стр. по принцип са като другите метални формички за изрязване. Не знам как би се държала стоманата при печене, зависи от дебелината, ако са тънки могат да се деформират, предполагам, а и са само 4бр за 10лв.

# 598

Днес ски взех сладоледени спагети ,намалени на 1,99лв.много е хубав сладоледа ,само дето не са никакви спагети -тоест не е в такава форма.
 Взех от пицата със сирена,харесва ми повече от тази с прошутото.Но странното е че с шунка пица не видях,а си имаше доволно от дургата.
 Взех от наденичките на промо и пробвах една ,ам не ми хареса нещо.Нопо принцип ние наденица рядко ядем.
 Пак се снабдих с любимото ми зърнесто сирене .Така и не се реших да пробвам това на Пилос ,освен маслеността има ли съществена разлика?
Течната сметана е намалена с незнам колко % май на 1,20 е.

# 599
  • Варна
Правих баница с корите на Лидл - вкусна стана.

Пратих моя мъж за кетчуп Heinz от днешната промоция. Донесе един, на който пише Kania. Той ли е блял или си е така?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт