:: Лидл ::34::

• 78 440
  • 732
  •   2
Отговори
# 675
  • Щастлива мама на 3 слънца
момчета какво ще кажете за детските апрески

# 676

Бижy, много е хубав, честито! Само да ти кажа да си снимаш касовата бележка, ако смяташ да си ползваш гаранцията - избледняват, което ми напомня, че не съм си снимала тази за конвектора  Confused

# 677
Благодаря! Simple Smile Да, синът ми ми каза за бележката. Дано не се отнеса, ще гледам да я снимам тези дни.

# 678
  • Бургас
Някой видя ли чашите за вино/червено/ дали си струват? Rolling Eyes
Имам от миналата година чаши за бяло вино.Много са хубави ,тънко стъкло звъни подобно на кристал. PeaceМного си ги харесвам и ползвам.
Тази година купих два комплекта за подаръци. Simple Smile

# 679
за чашите за вино - имам от миналата година за шампанско и червено вино от Лидъл - уникални са, от тънко стъкло, много фини страхотни просто. Тази година обаче чашите не са от тънко стъкло Sad Бях се засилила сутринта специално за тях и така се разочаровах. Дано пуснат и от тези, които са от тъничкото стъкло, което е като кристал... всъщност те миналата година бяха написали на опаковките, че чашите са от кристално стъкло или нещо подобно...

# 680
  • София
:Момичета, чета ви отдавна и вие сте моя ориентир за покупки от Лидл. Най после и аз се надявам да бъда полезна с мнението си за продукти от новия каталог, които не са коментирани. Лично на мен много ми хареса пастетът от артишок и крем брюлето. Исках да си купя и от покривките, но при нас на бул. "Черни връх" ги нямаше. Някой виждал ли ги е на живо и дали са хубави, за да знам колко точно да съжалявам?

# 681
Бижу,честито ! Със здраве да го ползваш,часовникът е хубав !
От години вече не ползвам ръчен часовник,мобилния тел. му отне функциите.

# 682
Днес видях намалени от пиците Маргарита XXL опаковка на 3,99лв.и това ще е вечерята.
 Другата полезна находка беше глава целина с листа на 50%.
  Имаше намалени от силиконовите форми закопчаващи.Дали са хубави,четох ,че някой беше си купувал.Ако е пробвал да сподели.
 В нашият магазин си остават доволно неща от предишни промоции и ако продължава така се чудя къде ще ги трупат?
 Вече редовно следя замразените храни -витрината от останали промоции и винаги има нещо интересно и на супер цена.
 Замразените торти как са? Има на доста прилична цена ,синът ми има РД и се чудя дали да не взема от тях.Малко съм скептична към замразени торти,но може да греша.

# 683
  • Sofia
О, yulmana, тъкмо ме подсети за целината... и аз трябва да си подновя запасите във фризера.  Simple Smile
 А пица Маргарита ми е любима, както и пица със сирена.  Grinning

# 684
Тук неща останали от пропорционалните  в събота и неделя ги пускат пак от вторник нататък.
Пиците са още на 2,89 .
 Като ги смъкнат с още 30% ще са супер изгодни,ако сваря със сирена ще взема./Нямам място във фризера да се запасявам/.
 Онези наденички на БАРОНИ от миналата седмица още се мотат в хладилника ,мислех за днес гювечета,ама пак изостанаха.Някой ако е вземал да ми даде идея как да ги приготвя /стоят като сурови/.

# 685
  • Sofia
Ааа да не съм те подвела... аз си ги правя пиците, та не съм искала да кажа, че в Лидл има такава,  със сирена.  Simple Smile

# 686
Има пица с 4 сирена. Средна хубост според мен.

# 687
Ами за сегашната цена от 2,89 си е добре,инак на редовна не бих взела.
Пици и аз си правя,радко купувам. Но днес реших да купя тези /Маргаритата/ -4 пици за 4лв .
Сложих на пиците на децата от прословутата наденица./Те я харесаха,на мен ми е странна./

# 688
  • Русе
В Ловеч вчера пиците бяха намалени на 2,49 лв., но нямам фризер и не взех.

# 689
За замразените торти имаше добри отзиви, не съм купувала иначе...

Общи условия

Активация на акаунт