:: Лидл ::34::

• 78 461
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Кое сладко ползвате за чийзкейк?

Имат едно много хубаво-Марибел. Всякакви видове 400гр някъде около 3-3,20 струва и е много подходящо за тази цел.

Горе-долу така изглежда в момента.

За да не е само спам, много ми хареса марципанът с ром и стафиди. Въпреки всичко е след този с нугата. Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 13:13 от Просто Хари

# 661
  • Sofia
Коте, моите апрески не са тези от брошурата от 21.11. някакви други са, пак на тази цена, но не толкова... снежни, така да се изразя, ще ги ползвам за градско снежно, не планинско такова.  Laughing
То и сняг вече няма толкова де...

Ааа забравих да си каже впечатлението за бельото - от хубава материя е, подходяща за студено време. Обаче не взех нищо... бързахме, но така или иначе не ми допаднаха бикините и бодитата, само потниците не можах да видя, но предполагам бих взела от тях.

# 662
Бяхме на гости и чувам приятелката си, която си купи глобус да  говори с мъжа си.
Той:Този глобус е правен от македонци?
Тя: Какво- да не би България да е област в Македония? Или пък Австрия? Laughing

А то се оказа, че част от буквите са по македонски тертип- например Jемен.Някой друг забелязал ли е такова нещо или те не са улучили?

# 663
Момичета при нас е свършил глобуса(овча купел).Ако го видите свиркайте,Спешно е!  bouquet

Няколко пъти ми се е случвало да искам артикул, който се е изчерпал...звъня на националния тел. от брошурата, казвам какво искам и в кой магазин да бъде доставено, и си го взимам след това  Peace
Благодаря за отговора!Обадих се ,но се оказа че се е изчерпал в София ShockedЩели да ми доставят от провинцията до пет дена,Супер много се радвам GrinningОтчетох се с всякакво бельо от Лидл.Това от три части е перфектно за  парите си.Взех и от безшевното.

# 664
  • Пловдив
Някой видя ли чашите за вино/червено/ дали си струват? Rolling Eyes

# 665
 Мъжа ми ги е купил сутринта, аз още не съм ги виждала, но той казва, че са много хубави, все пак са 580 мл  Grinning  Peace

# 666
Мъжа ми ги е купил сутринта, аз още не съм ги виждала, но той казва, че са много хубави, все пак са 580 мл  Grinning  Peace

Значи към коледа да очакваме да пуснат и вино в бурета  Mr. Green

# 667
  • Stuck in a moment

От четвъртък. Simple Smile

Някой успя ли да види на живо часовниците? Като отидох към 9:30 в Лидл в Овча купел не беше останал НИТО ЕДИН. Нито дамски, нито мъжки. Исках да взема за подарък на половинката... Кога ги разграбиха, не знам. Simple Smile

От часовниците има доста в Търново, странно че бяха сложени при дъвките и вафличките близо до касите. Може би, за да не ги крадат. Да не би и при вас така да са били подредени и да не си видяла?

# 668
Ябълковия сок, който е на промоция от днес хубав ли е?

# 669
  • Бургас
Преди малко минах през Лидл. Гледах сатенените нощници, но изглеждат много евтини и некачествени.
Иначе си купих камембер, пастет с гъби и боровинки и пастет с лук и ябълки.

# 670

От четвъртък. Simple Smile

Някой успя ли да види на живо часовниците? Като отидох към 9:30 в Лидл в Овча купел не беше останал НИТО ЕДИН. Нито дамски, нито мъжки. Исках да взема за подарък на половинката... Кога ги разграбиха, не знам. Simple Smile

От часовниците има доста в Търново, странно че бяха сложени при дъвките и вафличките близо до касите. Може би, за да не ги крадат. Да не би и при вас така да са били подредени и да не си видяла?

newsm78   В такъв случай може и да не съм ги видяла.  Rolling Eyes Обаче съм сигурна, че имаха табела с изображението и цената им там където обикновено са промоциите и под нея беше празно. Ако са ги сложили някъде при касите е глупаво табелата да им стои на друго място. Сега вече се ядосах. Simple Smile Много исках поне да ги видя... В момента не ми се занимава пак да припкам към Лидл по студеното, може би утре ще мина.
Много ти благодаря за отговора. Simple Smile

# 671
Фукла, ако не си овършала ти овчакупелския Лидл, значи някой друг е взел тази сутрин, рано-рано последната кофа, останала от вчера.

Благодаря за информацията, Morena, за съжаление не съм аз.  Grinning

# 672
Аз не се сетих да гледам за тях,но на касата ,която бях днес нямаше никакви часовници.Явно така са си преценили във вашият магазин.
 Да се оплача купих бял нарязан хляб на ДУЕТИ и като извадих една филия суров и вдлетен.Никога не съм връщала хранителен продукт,но това бих. Тази вечер ще ядем сух хляб Grinning
  Днес  една бабка така ме нервира ,а никога не съм се ядосвала на стари хора.Та значи взела си тя чаши,детският сервиз,два пакета пуканки и един чипс и...............праз и заела цялата лента ,касиера пък объркал нещо /нов беше и лентата не вървеше /.Аз си смотах покупките ,е и зад мен тикаха още.Жената си седеше невъзмутимо и с достойнство супер важиният ПРАЗ заемаше място два пъти по-голямо от това в което аз бях смотала двойно повече продукти.
 Пуснаха втора каса,ама аз бях изсипала цялата количка.Момчето не можеше да сторнира бележката/беше за две туби вода /.Дойдоха да му помогнат след 5-10 мин.
  Аз съм си Марко Тотев и това си е Grinning
 Някой може ли да ми каже сушените боровинки в Лидл на каква цена са и колко грама,благодаря .

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 20:22 от Анонимен

# 673
Аз видях часовници на касата. Хубави изглеждат. По 46 лв мисля, че бяха

# 674
Някой успя ли да види на живо часовниците?
...странно че бяха сложени при дъвките и вафличките близо до касите. Може би, за да не ги крадат. Да не би и при вас така да са били подредени и да не си видяла?
...Много исках поне да ги видя...
http://store.picbg.net/pubpic/E2/5B/0ea5daa11cbee25b.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/85/5C/1fcd37619b0a855c.jpg
Днес сутринта мъж ми ме изненада с един часовник. Много си го харесах! Каза че ги е видял на касата като е плащал другите си покупки и е харесал този с метална каишка, имало три вида дамски, но другите май са били с кожени каишки. Поискал да го отворят да го види, но вътре в кутийката часовникът е в запечатана опаковка от фолио. Ако не бях го харесала на вид, нямаше и да срежа фолиото да го пробвам, просто щях да го върна, но е много хубавичък. Има удобно инструментче за вадене на щифтчетата за скъсяване на каишката(верижката? как се казва като е метално, а не кожено newsm78 ). Сама си я скъсих като махнах два елемента. Много си харесвам часовника! Heart Eyes Не е 46, а 49 лв. С касовата бележка е гаранцията - 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт